Şimdi Ara

iPhone 6 sı yamulan oldu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
22.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazi vodafone'dan aldigim icin ilk olarak teleservice'e gonderdim.10 gun sonra cihaz hic bir islem gormeden geri geldi.Kendileri Apple olmadiklari icin yamulan cihazlari degistirmiyorlarmis.Birde servis formuna kullanici hatasi, telefonda darbe var yazmislar.Apple destegi aradim daha sonra ve telefondaki arkadas aynen sunu soyledi:" biz bunun gibi servislerin kulagini cekemiyoruz" yani adamlarda biliyor bunun gibi servislerin ne mal oldugunu. Daha sonra beni genpaya yonlendirdi. Cihaz su an genpada buyuk ihtimal degisim olacak. Kisacasi bu ulkede Apple cihaz almak istiyorsaniz ve servisle ilgili sorun yasamak istemiyorsaniz ya direk Apple'dan alacaksiniz yada genpa gibi daha kurumsal firmalarin garantisinin olmasina dikkat edeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bükülme sorunu için pusulaya girip ikinci sayfaya (açılı düzleme) geçin ve telefonunuzu kapsız bir şekilde masaya koyun, bunu yamukluktan şüphelenen bütün arkadaşlar uygulayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler duyuyoruz ya.
  • Geçte olsa konuyu güncelleme gereği duydum.

    Teleservice'in değiştirmediği cihazı Genpa değiştirdi.Türkiye cihaza sahip olanlar servis işlemleri için direk Apple'a ya da Genpa'ya gitsinler.Diğer servislerde vakit kaybetmeyin.
  • Madem herkesin bükülmüş. Bükülüyor diye iphone 6 alamıyorlarmış.

    Bende 3 aydır kullandığım halde bükülmeyen iphone 6 var . Hepsi bükülüyorsa, benim ki bükülmediği için çok değerli konuma gelmiş . 4500 liraya satıyorum .



    Anlayana .
  • ciddi derecede yamuk hocam. İnşallah değişirler.

    edit: en son arkadaşın yazdığı konuyu geç farkettim.. Adınıza çok sevindim teleservis denildiği kadar rezilmiş gerçek den.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hykr0 -- 19 Mart 2015; 15:26:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evolution

    quote:

    Orijinalden alıntı: brkbrktgl

    resim atsan iyi olur


     iPhone 6 sı yamulan oldu mu?

    Telefonun sağ tarafındaki kmera çıkıntısından dolayı böyle duruyor olabilir mi ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    kasa açıklığı da var bariz bir şekilde bükülmüş yani
  • Birkaç defa bükülmüş 6 geldi bana da . Resmen muz olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var o sorun eğildi telefon bakalım gönderecem garantiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun enlemesine büküldüğünü ilk defa görüyorum , hemde plus değil , çok ilginç , ben plus olanı dar kotda eğiliyorum kalkıyorum plastik esnek kılıfta bükülmedi , bence kullanılan malzeme , üretim haftalarına göre değişiyor. Kimisi dandik malzemeli olana denk geliyor kimisi sağlamına, başkada açıklaması yok.
  • bu farklı bir yamulma oturup kalkma işi değil. tabi resme bakıp senaryo yazmamak lazım. ne senaryolar okuduk biz. ama şunu rahatlıkla söylerim cihaz cebinizde günlük işlerinizi ne yaşantınızı devam ettirirken herhangi bir olumsuz durum görmedim ben cihazı yamultmak için aşırı bir çaba sarf etmek gerektiğini hiç kimse unutmasın. yemeyelim birbirimizi. kullanmasak neyse de....
  • Çok çok dikkatli bakıldığında(yere dik tutup,uzunlamasına bakmaktan bahsediyorum.) var gibi. Spigen slimfit kılıfı var bir tane silikon artı sert kısmı var. Kılıftan çıkarken bariz telefon esniyor baya. Korkmuyor değilim😅. Ama seviyorum aleti, ateş ediyor 🔫 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benim cihaz. Önce diğer tarafa doğru yamuldu. Sonra cebimde diğer türlü koydum bir süre sonra düzeldi ve bu sever dışa doğru yamuldu. Değişim yaparlar mı acaba.
     iPhone 6 sı yamulan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qqyyxx

    bu farklı bir yamulma oturup kalkma işi değil. tabi resme bakıp senaryo yazmamak lazım. ne senaryolar okuduk biz. ama şunu rahatlıkla söylerim cihaz cebinizde günlük işlerinizi ne yaşantınızı devam ettirirken herhangi bir olumsuz durum görmedim ben cihazı yamultmak için aşırı bir çaba sarf etmek gerektiğini hiç kimse unutmasın. yemeyelim birbirimizi. kullanmasak neyse de....

    Kardeşim bi dünya para verip aldığım telefonu neden zorla yamultmaya çalışayım ?? Bana mantıklı bir tane sebep söyler misin?
  • Sapa sağlam benimkisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarının telefonunun bükülmüyor olması bu telefonun kolayca bükülüyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evolution E kullanıcısına yanıt
    konuyu saptırma telefonu yamultmanın mantıklı bir sebebi olamaz zaten, sadece normal bir şekilde kullandığın telefonun yamulması bana çok mantıklı gelmez. burada ne kadar yazılırsa yazılsın bu cihazın ince olmasından malzemesinin hassas olmasından dolayı dayanıksız olmasını kabul ederim ama cihazın normal kullanımdan dolayı yamulmasını gidin apple storelerde anlatın. belki olnlar yerler...
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    aynı zamanda bu telefonun bükülmüş olması telefonu kullanmayı bilenlerin cihazınında büküleceği anlamı taşımaz.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Apple verdiğin 3 kuruş için sana %99 hisse falan mı verdi birader hayırdır ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.