Şimdi Ara

Iphone 6 64 GB cihazım çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 27 Ekim günü saat 21.00 - 21.45 arası bir zamanda telefonum çalındı. Farkettiğim an arkadaşımın telefonundan Iphone'umu Bul ile telefonumu kilitledim. 29 Ekim saat 19.51'de telefonu çaldırdığım yere birkaç km uzaklıkta bir yerde telefonun bulunduğuna dair Apple'dan mail aldım ancak yalnızca o ana ait konum bilgisi olduğundan telefonu takip etme gibi bir olanağım yok. Telefonuma sürekli telefonunuz .... adresinde bulundu linke girip hesabınızı doğrulayın tarzı mesajlar geliyor, internette bunların hesabı çalıp telefonun kilidini kırmak için uygulanan popüler bir yöntem olduğunu okuduğumdan dikkate almadım. E-Devlet'ten kayıp/çalıntı ihbarında bulundum az önce. Var mı bir tavsiyesi olan? Ne yapsam bulunma şansını arttırırım?

    İyi forumlar...



  • iCloud hesabıma girmeye çalıştığımda bu yazıyla karşılaşmaya başladım 1-2 saattir. Hesaba çok fazla başarısız giriş denemesi yapıldığında oluyormuş. Kilidi kaldırdığım takdirde telefonumdan şifreyi kırmayı denemeye devam edebilirler mi yoksa telefon kilitli mi kalır? Bu durumdayken telefonun yerini de göremiyorum çünkü. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

    Iphone 6 64 GB cihazım çalındı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arceon

    iCloud hesabıma girmeye çalıştığımda bu yazıyla karşılaşmaya başladım 1-2 saattir. Hesaba çok fazla başarısız giriş denemesi yapıldığında oluyormuş. Kilidi kaldırdığım takdirde telefonumdan şifreyi kırmayı denemeye devam edebilirler mi yoksa telefon kilitli mi kalır? Bu durumdayken telefonun yerini de göremiyorum çünkü. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

    2FA var mı? Yoksa, Kilidi kaldır dediğinde ne istiyor?

    iPhone bul açık mı? Parola ve parmak izi okuyucu var mı yoksa direkt açılıyor mu?

    iCloud'a ulaşınca telefonu silme, kayıp moduna alma ilk önce, izle biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 31 Ekim 2018; 10:29:44 >




  • 2FA kapalıydı. Kilidi kaldır dediğimde şifre değiştirme ekranına atıyor ancak şifreyi değiştirmedim telefondaki iCloud'dan çıkış yapma ihtimaline karşı.

    iPhone bul açık, telefonun parmak izi kilidi var.

    Telefonun çalındığını farkettiğim an kayıp moduna almıştım hırsızın iCloud'dan çıkış yapma ihtimaline karşı.

    İlginiz için teşekkür ederim hocam.
  • iCloud şifresini değiştirdiğimde telefonu takip etmeye devam edebilir miyim? Telefondaki iCloud şifre değişikliğinden dolayı çıkış yapar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.