Şimdi Ara

IPHONE 5S Mİ, LG G2 Mİ, NOTE 3 MÜ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
13.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seckinau

    ya arkadas bir kişide forumda 10 dk arastırma yapıp baslık acsa ne güzel olacak.

    Başlığı ne zaman acmısım tarihe bakarak mı yorum yaptın, yoksa laf olsun diyemi söyledin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: platin1111

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seckinau

    ya arkadas bir kişide forumda 10 dk arastırma yapıp baslık acsa ne güzel olacak.

    Başlığı ne zaman acmısım tarihe bakarak mı yorum yaptın, yoksa laf olsun diyemi söyledin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bi 5s alirsin seneye o satar o paraya 2 tane note 3 alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga+xbox

    Simdi bi 5s alirsin seneye o satar o paraya 2 tane note 3 alırsın

    Saçma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Note 3 te 5S te kullanıyorum. İki telefonun artı ve eksileri farklı ama kolay kullanım, tek elle kullanım, hız, prestij, kolay taşınabilirlik, stabilite, uygulama kalitesi.. Iphone kesinlikle.

    Note 3 kullandığım en akıcı Android. Onunda nefis bir ekranı var, hız konusunda hiçbir problemi yok. Ekran büyük gerçekten, iş için biçilmiş kaftan bi telefon. Şık ve ince olması da artı sayılabilir. Kamerasınıda daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.

    İkisinden birini alacak olsam dediğim gibi kullanılan alana göre değişmekle birlikte ben Iphone alırım.

    Twitter facebook akıcı mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle saçma sorular sormayın. Yorumlara bakmadım da Note 3 varsa atsın kendini
  • 5S tabi ki
  • iOS'e alışmışsınızdır zaten şaşmayın derim şahsen android bir cihazda mesaj bile yazamam şu anda ve de iphone 5s alma imkanınız varken gidip android bir cihaz almanız da oldukça saçma bir durum olacaktır

    yalnız konu baya eskiymiş ben de direk atladım mevzuya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 29 Ocak 2014; 2:35:40 >
  • Kesinlikle note 3... g2 var bende, geçen gün note 3 ile kıyasladım özellikle video çekme kalitesi çok ileri düzeyde. G2 ile çektiklerim ilkel kaldı. Seste aynı düzeyde. Ekranda daha büyük. Şebeke sinyal zayıflığı, konuşma sesinde boğulma vs. yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 5 al androidin kralını yaşa
  • Hocam telefondan 5 beklentinizi yazın size telefonunuzu söyleyim
  • Stabilite ve kalite istiyorsanız ölümüne iPhone ama yanınızda şarj aleti gezdirme ihtimaliniz var, ben taşıyorum, yok şu oyunu açmayayım yok parlaklık kısık kalsın demiyorum. Sabah 100'de çıkarıyorum öğleden sonra 7-8 gibi 10-20'lere geliyor. acele işim yoksa geceyi bekliyorum yatarken takmak için.

    Yani işimi sağlama alıyorum ben taşıyarak. Note 3 ya da G2 de alabilirdim ama iyi ki iPhone almışım diyorum. Diğerleri kötü cihaz değil, ama ne bileyim kağıt üzerinde donanıma önem veriyorsanız Note 3 alın ama Android yine kasıyor yine kasıyor.
  • Ben iki model arasında kalmıştım. Gidip 5S aldım. 5Sin üstün yönleri; İşletim sistemi ve karizması. G2'de 4G desteği yok buda G2 için büyük bir handikap. G2 nin en beğendiğim yanı ise ekranı. 5S in kötü tek yanı şarjıdır G2 ile kıyaslanınca.
  • Kısa vadede G2,uzun vade de ise 5S

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 ilk türkiyeye geldiğinde almıştım sonra hemen sattım ve iphone 5 aldım iphone 5s çıkınca da 5se geçtim 5 ile 5s arasında fark yok gibi. Nedenine gelince samsung cihazlar tek gecelik ilişki gibi ilk başta çok parlak güzel duruyor ama sonra kasma saçma sapan uygulamalar insanı soğutuyor iphone hayatını geçirebileceğin bir eş adayı gibi. Kullandıkça memnun oluyorsun icloud stabilite uygulamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arkadaşlar , şuan samsung s plus kulanmaktayım , telefonda her zaman olmasada sürekli meşgul olan birisiyim , özellikle excel ile sürekli çalışmalar yapmaktayım , taşınabirligi ve kullanımı kolaylıgı olarak hangi model tavsiye edersiniz , fiyat olarak hiç fark etmez , 5 inç ekranlar arasında , , yardımlarınız için teşekkür ederim ( not 3 taşınabilirlgi konusunda sıkıntı çekermiyim acaba , küçük ekrandan büyük ekrana gecen arkadaşlar , deneyimini anlatırlarsa cok teşekkkür ederim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykslkrtl -- 9 Nisan 2014; 0:54:58 >
  • 5s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öncelikle performansı bir kenara bırakalım keza yok sunun işlemcisi şu ghz şununki bu ghz yi bir kenara bıraktık neden çünkü 3 cihazdan hangisini alırsanız alın pişman olmassınız çünkü hepside amiral gemisi telefonlar.Bana kalırsa önceliği boyutta yana kllanın yani aralarında 5s en ufağu ortanca g2 en büyük note 3. Ben g2 kullanıcısıyım vede gayet memnunun tavsiye ederim.Eğer oyun oynamak istiyorsanız g2 ve note 3 sizi daha fazla tatmin edecektir büyük ekran olması nedeni ile ama ben oyun oynamam fazla internettte gezinirim mesajyazarımvs diyorsanız vede android değilde daha sade olan ios platformunun düşünüyorsanız 5s derim.Ama gelelim zurnanın zırt dediğiyere fiyat performan olayına.iphone 5s 2000 tlcivarlarında note 3 ise 1900 küsür lg g2 1200 e bile bulabiliyorsunuz.yani fiyat performan olayı ile g2 zaten bu2 telefonu dağıtıyor benim oyum g2 den yanadır sen tercihini yap biraz uzun oldu ama okuyan arkadaşlara teşekkür ederim




  • 5s
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.