Şimdi Ara

iPhone 5 için ios 8 Beta 3 ilk bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıkda Belirttiğim gibi ilk gördüklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum ve sizlerde paylaşırsanız. Güncellemek isteyen arkadaşlar burdan bilgilenerek ne yapacaklarına karar verirler. Bilgi akımı olur.

    Telefondan Yazdığım için pek Detaylı yazamıyacagım ama sabaha kadar kurcalayacak sabah Detaylı anlatım yapmaya çalışacağım. Hadi artık buglara ve bize getirilen yeniliklere bakalım.

    Öncelikle şunu belirtmek isterim Windows 8 dede ilk inceleme yaptığımdada sıkılmıştım ama sonradan çıkarılan 8.1 ile Herşeyin mükemmel OLDUĞUNU anladım. Yani demem oki arkadaşlar sizlere yenilik geldiğinde hemen kullanmak istiyorsunuz ve istediğiniz sonucu alamayınca onu bir daha kullanmak istemiyorsunuz. Herkes güncellemeden önce herşeyi Göze almalı ki kararlı sürümden nefret etmesin. Evet arkadaşlar öncelikle orta tusa basınca cok güzel bir ekran eklenmiş son mesaj Yada aradığınız Kışı ve kişler orda çıkıyor ve üstüne dokunduğunuz anda ordaki isimler gidip yerine telefon ve mesaj dokunma simgeleri geliyor binevi kısayol. Ve bi oyun oynuyorsunuz rahatsız olmak istemiyorsunuz ama sevgilinizden mesaj geldi kişiyi susturabilirsiniz. Yada Mesajı asagı çekip hemen cevap verip oyuna dönebilirsiniz. Evet gelelim klavye yapısana Türkçe seslendirmeleri cok kolay sekilde yazdırabiliyorsunuz Ünlem diyerek ! İşaretini bile fakat Siri hala Türkçe desteği yok :) fotoğraflarda Silinen diye klasör gelmiş ve burda sildiniz foto.lar duruyor. Siz komut veresene kadar telefona eklenmiyor ve her bir dosya sadece 30 gün bu klasörde bekledikten sonra siliniyor. Kamerada seri cekim alanı gelmiş . Detayları sabah yazarım daha birçok şey vardır benim Görebildiğim bu kadar gelelim buglara baya seyler var mesela 3G kapatılmaması gibi :) telefon sürekli 3gde Çalışıyor ayrıca kulaklık ile şarkı dinlerken orta tuşuna bastığınızda playerdan hata alıyorsunuz kasma gibi bir şey karşılaşmadım kesinlikle aksine orta tuşuna 2 kere basıp geçiş ekranına gelme efekti hızlandırılmış ve güzel olmuş açıkcası benim bildiklerim bu kadar varsa bilgi Paylaşın bilelim ayrıca sabah eski sürüme donup donemedigimide yazıcım iyi geceler.







  • İnmesi için 4,5 saat bekledim kurdum sonra etkinleştirme hatası geldi ne yapmam gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid kaydın varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple-Apple

    İnmesi için 4,5 saat bekledim kurdum sonra etkinleştirme hatası geldi ne yapmam gerek?

    bayım UDID kaydı olmadıgı için böyle bir hatayla karşı karşıyasınız önerim geri ios 7 ye donmeniz ki zaten mecbursunuz yada özelden bana ulaşarak kayıt yaptırabilirsiniz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: labkamil

    Udid kaydın varmı



    Evet var hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Uretkin -- 9 Temmuz 2014; 11:10:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple-Apple

    İnmesi için 4,5 saat bekledim kurdum sonra etkinleştirme hatası geldi ne yapmam gerek?

    UDID kaydi ile alakalı boşver dostum

    O duyguyu ben çok iyi bilirim.iPad'de olmaz ama iPhone'umda (5s) a1457'yi seçip GSM indirirdim her zaman yanlış dosyayı indiririm.
  • İos 7 ye geri donus yaptım sıkıntısız isteyen geçip deneyip geri ios 7ye donebilir.

    Nasıl doneceginizi bilmiyorsanz buradan Bknz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Uretkin -- 9 Temmuz 2014; 13:47:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.