Şimdi Ara

İphone 4S Şarjlı Kılıf Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İphone 4S kullanıyorum, şarjı dayanmıyor aktif kullandığımda, şarjlı kılıf almaya karar verdim, reel olarak kılıf satan dükkanlara ve büyük teknoloji mağazalarına gittim araştırma için hiçbir bilgi elde edemedim. Sorularım şunlar:

    -Şarjlı kılıf alırken mAH bakmak gerekiyor diye biliyorum doğru mudur? Kaliteli bir şarjlı kılıfın kaç mAH olmalıdır?
    -Önereceğiniz modeller, kalitesine ve fiziksel sadeliğine göre önerebileceğiniz şarjlı kapak (linkleriyle) birlikte nelerdir?
    -Bu kılıflar sadece şarjımız biteceği zaman takıp doldurduktan sonra çıkarmamız mı gerekiyor? Yoksa sürekli takılı mı kalması gerekiyor?

    Reelde hiçbir dükkanda bulamadım. Satın alabileceğimiz sorunsuz güvenli bir site linki açıklamasıyla beraber gönderirseniz çok sevinirim.

    Konuyu dağıtmadan sadece cevap odaklı mesajlar atmaya yönelik yazarsanız memnun kalırım







  • konu ++++
  • +
  • Mah'ına bakarak alım olmaz. Mah sadece telefonu daha uzun kullanmanızı sağlar. Mesela 2400 mah 8 saat kullandırıyorsa 3000 mah 12 saat kullandırır.

    Marka hakkında benimde fazla bilgim yok ama dandirik bisey almayın derim ben.

    Sanırım yanda tus olucak ona basınca calısıcak. Mesela şarjın %10 a indi o tusa basınca şarj etmeye baslıcak.

    Baska sorun varsa yardımcı olmaya calısırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahına bakarak alınmaz demişsinizde kullanım süresini uzatıyorsa bu bizim için + bir olay onun için şarjlı kılıf almak istiyorum zaten
  • hocam fazla yüksek mahlı cihazlarda ekran sapıtıyor bunuda söyle tespit edebilirsin sarjlı kılıfı calistir assive touch u ac assive touch ile saga sola cek anormallik varsa alma

    ne olursa olsun kesinlikle denemeni tavsiye ederim almadan once.

    ben 4s kullanırken sıradan bir telefoncuya girip almıstım 2000 mah lık idi yanlıs hatırlamıyorsan yada 1800 uzun süre kullandım hic bir sorun yasamadım telefonu satarkende yanında hediye etmiştim.
  • telefonculara heryere gittim yok reelde deneyip alacağım bir yer internetten şansıma güvenerek almayı düşünüyorum sizlerin tavsiyesi ile
  • mesela iphone kaç mah ona en uygun kaç mah şarjlı kılıf gider diye birşey sorsam kanıtla beraber cevap verecek var mı?
  • Vatanbilgisayardan ttec caffeine şarjlı kılıf aldım. 1400 mah. Telefonu ortalama %70 civarı dolduruyor. Şarj esnasında ısınma oluşuyor. Sol tarafta ses tuşlarının olduğu yerde malzeme et kalınlığı ince olduğundan çatlak oluştu. Yeni kılıfla değişim oldu ancak bu da çatladı. Genel olarak iş görüyor ama harici batarya almak daha mantıklı bence. Telefonu boyut olarak ve ağırlık olarak büyütüyor. Romoss marka harici batarya aldım. 2600 mah. Bence daha kullanışlı. Kılıfı indirimde 63 TL almıştım. Romossu 39TL aldım. Ben şarjlı kılıfı pek tavsiye etmiyorum.

    http://www.vatanbilgisayar.com/2sk002-caffeine-iphone-4_4s-sarj-edebilen-kilif--siyah.html

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.telefongiydir.com/apple/iphone-4s-kilif/iphone4-4s-sarjli-kilif-luks-2300mah-siyah#.U0bAeVcUMdd

    Bende böyle bir kılıf buldum, hem hesaplı hem hoş duruyor önerilerinizi alabilir miyim?

    Sintech, tavsiye etmiyorum demişsin de iphonenin ciddi pil sorunu var genel olarak. Tam olarak kullanamadıktan sonra iphonenin anlamı kalmıyor :( Linkte gösterdiğin kılıf hoş görünüyor. Ama teknik özelliklerinden hiçbir şeyden söz etmemişler. Şu an kullandığın şarjlı kılıf romostan memnun musun kaç mah ne kadar dolduruyor bilgi verir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAKKS -- 10 Nisan 2014; 19:10:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucakk

    https://www.telefongiydir.com/apple/iphone-4s-kilif/iphone4-4s-sarjli-kilif-luks-2300mah-siyah#.U0bAeVcUMdd

    Bende böyle bir kılıf buldum, hem hesaplı hem hoş duruyor önerilerinizi alabilir miyim?

    Sintech, tavsiye etmiyorum demişsin de iphonenin ciddi pil sorunu var genel olarak. Tam olarak kullanamadıktan sonra iphonenin anlamı kalmıyor :( Linkte gösterdiğin kılıf hoş görünüyor. Ama teknik özelliklerinden hiçbir şeyden söz etmemişler. Şu an kullandığın şarjlı kılıf romostan memnun musun kaç mah ne kadar dolduruyor bilgi verir misin?

    Romoss şarjlı kılıf değil. Harici batarya. Sailing1 modeli var bende. 4s'i 1 seferden fazla dolduruyor. Cepte taşınabilecek kadarda küçük boyutta. Aşağıdaki linklerde bulunan sailing1 model taşınabilir şarj ve anahtarlık şeklinde şarj kablosu ihtiyacını görür. Ayrıca Allah göstermesin şarjlı kılıf ile telefonu düşürdüğünü düşünürsek her ikiside zarar görebilir. Şarjlı kılıf kullanan biri olarak düşüncelerim bunlar. Şu anda kullanıyorum ama çok kaba oluyor inan tel.
    http://www.romossturkiye.com
    http://m.gittigidiyor.com/urun/69538471

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.