Şimdi Ara

İphone 4S Garantiden Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar garantisi devam eden 4s telefonum için zorlu centerdan randevu aldım büyük ihtimal değişim yapılacak ama bir üst modeli verme ihtimali var mıdır sizce? 4s satılmıyor çünkü hiçbir yerde.



  • Bu sorunun cevabını sen yaşayarak göreceksin ve burda paylaşacaksın dostum..çünkü şuanda garantisi devam eden 4s sahibi olupta zorluda değişim almış insan sayısı yolda yürürken beyonce ile karşılaşan insan sayısından daha azdır..o yüzden sen ver bakalım telefonu bakalım sana ne verecekler geriye ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 22 Temmuz 2017; 13:7:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde 4s varsa hemen değiştirirler. Yenisini alır çıkarsın. Yoksa eğer ve seni bekleteceklerse dielrsen diyebilirsin elinizde şuan hangi iphone var diye belki bir üst modeli 5s se falan verebilirler bilemiyorum müşteri memnuniyeti adına yapılabilir. Öyle çok gördüm çünkü iphone ekranını kırmış gidip konuşuyor anlatıyor bedelsiz yapıyorlar falan. Onu da işte arkadaşın dediği gibi yani bu işlem olunca burada yazarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 22 Temmuz 2017; 17:23:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askarali

    Bu sorunun cevabını sen yaşayarak göreceksin ve burda paylaşacaksın dostum..çünkü şuanda garantisi devam eden 4s sahibi olupta zorluda değişim almış insan sayısı yolda yürürken beyonce ile karşılaşan insan sayısından daha azdır..o yüzden sen ver bakalım telefonu bakalım sana ne verecekler geriye ;)

    Benzetme süper hocam :))) Ben ellerinde 4s olduğunu düşünmüyorum bakalım randevu günü buradan paylaşırım olanları. Teşekkürler cevaplar için.
  • İki hafta once kardesim ayni yere goturdu. Degisim cikinca, eleman; su an elimizde 4s 8gb yok demis, bakayim 16 gb varsa onu vereyim demis. O da olmayinca 1 hafta sonra gel demis. 1 hafta sonra 4s 8gb ile degistiler. Yani ust model teklif etmemisler. Sadece 16 gb demisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klcihsn K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) sonucu merakla bekliyorum kardeşim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour'dan 4S - 8 gb satın almış olan bir tanıdığım, garanti süresi dolmasına iki ay kala ısınma sorunu nedeni ile Akasya apple store'dan haziran ayında değişim almıştı, fakat verdikleri swap 4S de ios 9.3.5 de çok kasıyormuş, hiç memnun değildi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Temmuz 2017; 20:47:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst model almak hayal o zaman anlaşıldı :)
  • iOS 9 ile gelir, bilginiz olsun. iOS 9 da 4s'i mahvetti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.