Şimdi Ara

İphone 4 ü satıp Galaxsy S 2 almak mantıklımı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
12.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engurlu laflarına dikkat et, alıntı yapıyosan adam gibi yap çoluk çoçuk esprileri yapma, gördüğümü denediğimi yazdım, ona alıntı yapıyosan yorum yazıyosan yaz yanlış yere mi kaydı filan hoş değil yani.
  • sgs2 i çok ısınıyor doğru ama adnroid 2.3.4 ile bu problem ortadan kalkıyor. ekran pembeliğine gelince benimkinde böyle bi şey yok. olanlar ise nadir. bence cameranın renk contratıtını otomatik olarak ayarlayamamasından kaynaklanıyor. buda yeni sürümde gider
  • artık nediyelim bundan sonra

     İphone 4 ü satıp Galaxsy S 2 almak mantıklımı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maths_men

    artık nediyelim bundan sonra




    Asıl ben sana ne deyim bir insan anca bu kadar cahil olabilir.Gerçi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

    iphone 4de
    widgets var hemde alası var.
    wireless snyc var.
    customizable homescreen var.
    Wifi özellikli bir led tv alırsın al sana dlna desteği iphondada olur.
    grorillaglass ı geç iphoneda retina ekran var daha ne olsun.
    drag , drop and play ( sürükle bırak ) iphonedada var itunese mecbur değil kimse.
    HD video kaydı var.
    True multitasking var (iradyo ile radyo dinlerken çatır çatır msn kullanıyorum)
    fm radyo internetin olduğu her yerde var.Zaten internetsiz iphone yada SGS 2 kullanan olcağını sanmam 2000 tlye telefon alıp 10 tllik net paketimi esirgicek.




  • iphone4 ü sattım diye sonra pişman olmada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 27 Temmuz 2011; 13:53:09 >
  • yahu neden inatl o var bu var diyorsunuznki. ya gerçerkten ingilizce bilmiyorsunuz ya da inadına sölüyorsun. bana ifon da customizable bırak homescreen ın nerede olduğunu bi resim ekleyip gösterirmisin Allah aşkına. bu bir tek androidte ve 7 sayfa olarak var. senin bahsettiğin androidtte de olan uygulama sayfası. ikincisi fm radyo net olursa var diyorsun ya yoksa dinleymecekmiyim. bi gec onu sen. birde hd video kaydı cekiyor demen yokmu işte tam burada kopuyor herşey. üstüne birde wifi özellikli tv alacakmısım bu özellik için. başka bi emrin? o kadar para veripte bu özellikler olmayınca lütfen zorlamyın kendinizi. boyfanlığın anlamı yok bu yüzden yazıyoruz bunları zaten.
  • ayrıca gorilla glassın ne olduğunu bile bilmiyorsunki retina ekran diyorsun. hay Allah ım boyfanlık bu kadar kör eder mi insanı. gorilla glass özelliği cizillip kırılmaması yani malzeme sağlamlığı. retina ekran renklerin göze doğal gelmesi. sgs2 de ise super amoled+ var daha az güç ve daha canlı renkler. iphonun tekmüstün yanı ekran çözünürlüğün yüksek olması.
  • al bence kullan ugrasana kadar iphone 5 çıkar begenmezsen ona gecersin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maths_men

    artık nediyelim bundan sonra

     İphone 4 ü satıp Galaxsy S 2 almak mantıklımı?



    Çok gerekli özelliklermiş gibi bir de ukalalık yapmışlar taş falan hay Allah'ım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    @yaman06

    Kameradaki pembelik yakında yeni bir versiyonla düzeltilir ki nadir olan bir sorun bu..iphone 4 ün ekran sararmasindan, anten probleminden, home tuşunun tutukluk yapmasından çok daha basit bir problem..

    Ayrıca teşhir ürünüyle yola çıkacaksak gel bizim oradaki turkcell bayisinde ben sana jb yapılmamış bir iphone 4 göstereyim..alet kasılmaktan yerlerde sürünüyor..Hergun bu cihazlara yüzlerce insan parmak atıyor ve bir dünya oyun app arka planda çalışır vaziyette kalıyor ve cihazlar kasılıyor..gayet normal bir durum..Bunun dokunmatikle filan alakası yok..

    Ayrıca ısınma problemini sen apple a sor..ip5 neden rutin zamanında çıkmadı zannediyorsun..ısınmadan dolayı kaç tane sgs2 yanmış :)) Apple in çift çekirdegi sağlam yanmış ki eylüle ertelediler :))

    Edit: alinti yaptığım isim yazıldı



    Nadir olan bir sorun değil. Sgs2 kullanıcıları sayfasına çok az baktım gözüme ilişen iki sorun bu. Ayrıca Youtube'da pembeleşme ile ilgili videolar var...

    Kasılmadan bahsetmişsin. Teşhir ürünlerinde tabiki kasılma olacak sonuçta her açılan uygulama arka plana atıyor. Halbuki ben dokunmatik hassasiyetinden söz ediyorum. Şu güne kadar dokunmatiği bozulan bir iphone'a dahi rastlamadım.

    İphone 5'in "eğer" ısınmadan kaynaklı bir gecikmesi varsa Apple'ın bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösterir. Sgs2 konusunda ısınmadan dolayı silverdin süren var :)))




  • Alacak kisiler ikiside iyi Fanlardan uzak ve özgür bir hayat ; )
  • arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz tabiki samsung galaky sII
  • @farukakgun

    Söylediğim lafı artık nasıl anladıysan ve nereye çektiysen o senin sorunun..forum da tartışmayı yada gelen tepkileri kaldıramıyorsan yazma olsun bitsin..Seni görende hakaret ettik zannedecek !!!
  • Sevgili @yaman06

    Bugüne kadar bende dokunmatigi bozulan yada hassasiyeti giden bir sgs görmedim..3gs gördüm ama su an bendeki :))
  • konu amacından çıkmış
  • 3 adet koyu android fanı ile koyu apple fanlarının kapışması olmuş =) Saçmalamayın. Kim neyi severse onu kullansın. Android cok hoş bence ama tercihimi iphonedan yana kullandım.Herkesin kendi tercihleri kıstasları vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sardemir

    arkadaşlar bu aralar niyeti bozmuş durumdayımm iphone 4 ü satıp galaxy s2 almak mantıklımı yoksa pişmanmı olurum... şu sıralar millet galaxys 2 yi satıp iphone 4 e yonelmeye basladı pişmanmı oldular acaba merak ediorm.

    bir dakika dusunme al bence iphone 5 gelene kadar idare eder i4bence yeni modellerden zayif
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muco555555


    quote:

    Orijinalden alıntı: sardemir

    arkadaşlar bu aralar niyeti bozmuş durumdayımm iphone 4 ü satıp galaxy s2 almak mantıklımı yoksa pişmanmı olurum... şu sıralar millet galaxys 2 yi satıp iphone 4 e yonelmeye basladı pişmanmı oldular acaba merak ediorm.

    bir dakika dusunme al bence iphone 5 gelene kadar idare eder i4bence yeni modellerden zayif


    ne olarak zayıf mesela ?
  • ekran boyu olarak artik 3.5 ekranmi kaldi ayrica internete girdiginde galaksy s 2 daha iyi birde artik iphone un dokunmatik avantaji da bitti son bir yildir.yani gidip 2300 tl verip iphone alacagima +lari fazla olan galaksy s 2 alirim iphone 5 nasil olur onu bilmem
  • Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben çok uzun zamandır Nokia kullanan biriyim. Ve kullandığım yıllarda nokia dan başka telefon kullanmam diyordum çünkü malzeme kalitesi, sağlamlığı, kolay kullanılıyor olması vs. Ama en son Nokia tecrübem herşeyi değiştirdi. O zamanlar 2 seçeneğim vardı ya Samsung Star ya da Nokia 5530XM. Ben yine seçimimi Nokia dan yana kullandım, kardeşim de Star'ı tercih etti. Aradan 2 sene geçti. Ben her ne kadar kişiselleştirme bakımından hoşuma gitse de, symbian ın saçma sapan hataları,yavaşlığı, kısıtlılığı nedeniyle nokia ve symbian dan soğumaya başladım.

    Bu arada Kardeşim ve Kız arkadaşım Samsung kullanıcısıydı ki kız arkadaşım hala inatla kullanmaya devam ediyor. Kardeşim'in Star'ı ve kız arkadaşımın S5603 preston'ı şu anda nerdeyse kullanılamaz halde. Tuşlara basıldığında anında tepki vermiyor, dokunmatik ekran eskisi gibi iyi çalışmıyor. Hatta kız arkadaşımın telefonuna mesajlar geç iletiliyor bunun gibi bir çok sorunla karşılaşıyoruz. Bu süreç içinde benim de ufak bir Samsung tecrübem oldu 2. telefon olarak E250 kullandım. Tabi ki üst seviye samsunglarla karşılaştırıldığında ilkel bir telefon kalır E250 ama yine genel samsung problemleri onda da başgösterdi. Tuşlar ve ekran da belli başlı problemler olmaya başladı. Ben oldum olası samsung'un işletim sistemlerini sevmiyorum.

    Gelelim sonraki zaman dilimine. Ben 5530 a artık dayanamaz hale geldim ve değiştirmeye karar kıldım. Aklımda iki telefon modeli vardı. LG Optimus One ve eğer piyasada bulabilirsem İphone 4. Optimus u yedek olarak beğenmiştim eğer iphone bulamazsam diye. Biri Android sistemli diğeri de İOS sistemli iki telefon. Şansım yaver gitti ve İphone bulabildim. Kesinlikle de pişman olmadım. Hem kullanış olarak, hem özellikleri olarak, hem 2. el fiyatı olarak bence piyasadaki Fiyat/Performans oranı en üst düzeyde telefon. Ben şu an İphone 5 çıksa da İphone 4 ün fiyatının 1300 lira altına düşeceğini sanmıyorum. Ama 4-5 ay sonra aynı şeyi GSII için kimse söyleyemez sanırım. Ayrıca ben teknomarketlerde deneme şansına eriştim GSII'yi ama dokunmatik performansı beni tatmin etmedi. Parmak hareketlerine verdiği tepki İphone 4 kadar hassas değil. Belki benim denediğim cihazda sorun vardı orasını bilemicem.

    Donanım olarak tabi GSII nin çok bariz üstünlükleri var. O da iki telefon arasında 1 senelik bir fark olmasından kaynaklanıyor. Android işletim sistemi de şu an piyasadaki en iyi işletim sistemlerinden biri. Bence İOS kadar başarılı. Ancak İşletim sistemiyle donanım arasındaki uçurumlar program geliştiricilerinin elini kolunu bağlıyor. Mesela Örnek; bildiğim kadarıyla Optimus one da GSII gibi son sürüm Android sistemi kullanıyor. Aynı oyun ya da programı iki cihaz için de çıkartamazsınız. GSII nin sınırlarını zorlayacak bir oyun yaparsınız ama bu oyun Optimus da çalışmaz, ya da onun donanımına zarar verecek kasılmalara yol açar. Limit olarak Optimus'u alırsanız ozaman da GSII sahipleri tatmin olamayacaklar. Yani bu belirsizlik Android için program yada oyun yazan kişilerin ellerini kollarını bağlıyor. O yüzden kimse çıkıp da Android market Appstore kadar geniş demesin. Çünkü "Neye göre kime göre, hangi cihaza göre" diye sorarlar insana.

    Sonuç olarak Apple'ın tek model uygulamasını ben doğru ve yazılımcılar için de sağlıklı buluyorum. O yüzden bu telefon bu kadar değerli oluyor. Ve kesinlikle GSII kötüdür demiyorum. Ama fikir olarak doğru bir cihaz olsa da ben Samsung'un donanımlarının sağlamlığından şüpheliyim. Bundan önce de benim çevremde yaşadıklarım haricinde forumlarda okuduğum Omnia II ve Jet sorunlarını unutmadık. Belki samsung konusunda ön yargılıyım ama yine de piyasaya baktığımda "değer" olarak hiç bir telefon İphone 4 seviyesinde değil. Değer kelimesini fiyat olarak kullanmadım lütfen öyle algılamayın.

    Bence ikisi de güzel telefonlar ama ben olsam tercihimi İphone 4 den yana kullanırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_hunter -- 28 Temmuz 2011; 0:48:59 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.