Şimdi Ara

İphone 14 Pro MAX Yurt Dışı Imei Kaydı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz hafta, Amerika'dan İphone 14 Pro Max getirttim. Kendim yurt dışına çıkmadım böyle bir planımda yok şimdilik...


    Yurt Dışına gidip gelen kuzenim var, Hattımı onun üzerine devredip (Turkcell) onun pasaportu üzerinden kayıt yaptırmayı planlıyordum. Ancak bu durumda 3 yıl boyunca telefonun benim numaram harici kullanılmayacağını biliyoruz.


    Bugün bir arkadaşın bir yöntemle Yurt Dışı cihazlara kayıt yaptığını öğrendim. Görüştüğüm üzere, 6 bin lira karşılığında imei kaydımı kendisi yapıyor, ve E-devlet üzerinde - " Yolcu Beraberi Kaydedilen Cihaz " olarak tanımlanıyor. Ve dediğine bu eski usul " Yolcu Beraberi Kaydedilen Cihaz " yöntemiyle dilediğim zaman her hangi bir hattı takıp çalıştırabilirmişim.

    Kayıt işlemi sonrası E-devlet sorgulaması ve farklı simler takarak testlerini yaptığımda ödeme yapabileceğimi belirtiyor. Böyle bir şey duyan eden var mıdır ? Bu işlem güvenilir midir ?








  • Bu kayıt işinde şöyle bir durum var, cihazlarda malum 2 sim var. Bazıları 2 fiziksel, bazıları 1 fiziksel 1 e-sim. Arkadaş da muhtemelen kendi kayıt yaptırırken, 2 fiziksel sim gibi kayıt yapıyor, senin cihaz ve kendine ait diğer cihazın 1'er IMEI'ni kaydediyor. Sanki böyle geldi bana.


    Ben olsam yapmam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.