Şimdi Ara

Iphone 11 - 12 - 13 - 14 'ten Hangisi Alinmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2023 Ocak ayindan selamlar. 2 ay once 2016'dan beri benimle butun zorluklara gogus germis Iphone 6s Plus 16 GB telefonum hakkin rahmetine kavusmustur. yillarca 16 gb telefonla omrum curudu, simdi son 3 yilda herhangi bir telefon getirmemis yakinima tayland'dan telefon getirtecegim. son 1 yil icerisinde kibris'a gittigimden kaydi vb kendi ustume alacagim.


    soru su: hangi telefon modeli alinmali?


    yalniz acelem var, bugun pazar ve persembeye kadar telefon alinmis olacak.


    simdi oncesinde android, 2016 yilindan beri de ios kullanicisiyim ve yine ios'a devam etmek istiyorum. 2023 kayit parasi 6.1k falan, bunlari zaten biliyorum. ilk Iphone 11 alayim dedim. Bataryasi cok iyi olmasina ragmen herkesten Oled ekrandan dolayi 11 degil 12 al yorumlarini gorunce Iphone 12 128 GB'ta karar kildim. piyasada ozellik bakimindan daha dusuk fiyata, bu modelden cok daha iyi ozelliklere sahip androidler oldugunun farkindayim ancak stabilite sorunlarindan dolayi o androidler ne kadar iyi olursa olsun, ios cihazlarla yarisamiyor. ben alacagim telefonu kasmadan, donmadan kullanmak; piyasadakilerden cok daha iyi guvenlik guncellemeleri olan ve neredeyse her 3-4 ayda bir guncelleme alip en az 5-6 yil kullanilabilecek potansiyele sahip ios cihazlardan devam etmek istiyorum. zaten Instagram ve turevleriyle bir anlasma mi var nedir, ios cihaz disinda fotograf yukleyince kalite cok dusuyor.


    tamam Iphone 12 dedik de, 2023 yilinda 13 ve 14 varken 12'sini almak mantikli mi bunu bilmek istiyorum. aslinda fiyat olarak 13'e cikabilmek dahi beni zorlar ama karsilastirma anlaminda yardimci olursaniz sevinirim. her ne kadar kafam %95 ios'a tamam olsa da, diyorsaniz ki bak bu dediklerini su su android de yapar; onerilere acigim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selam. Bence alışkanlığı değiştirip androide geçmenize gerek yok, illaki "daha iyi" performans verecek modeller alabilirsiniz o bütçeye ama buna kullanıcı olarak gerçekten ihtiyacınız var mı? Yoksa memnun olmama riskini almaya değmez diye düşünüyorum. İmkan varsa tabii ki yeni model almakta fayda var ama bugün bile iphone 11 önerenler var. O yüzden 12 alabiliyorsanız, daha üst modele çıkamıyorsanız, 12 alın geçin derim. 3 yıl sonra bile satınca para eder, o zaman üst modele geçecek imkan varsa geçersiniz. Geçmezseniz de, temiz kullanınca 4-5 sene gider.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçene bağlı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni androidlerde iyi 5 yıl öncenin s9 plus ı var elimde samsung ekranı teknolojisi hızı vs herşeyi iyi şekilde çalışıuır
    2 yıllık redmi note 8 var oda fişek gibi
    Alır 5-6 yıl kullanırım diyosan s22 al düzler yeter 18k
    Alırım 3-4 yıl kullanırım diyosan redmi note 11 al 8k
    Ekrana çok bakıp birşeyler izliyorsan vs samsung un amiral gemileri en iyisi zaten
    Apple ekosistemini kullanıyorum seviyorum diyorsanda yurtdışından alacaksan 14 pro yurtiçinden alacaksanda 13 al
    13 28k ekranı kamerası güzel
    11 18k ekranı 13 kadar iyi değil ama 10k da fiyat farkı var sen karar ver

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • almışken 14 pro max alırdım ben olsam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.