Şimdi Ara

ipad uygun fiyatli mause tavsoyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ipad i mause kullanmak istiyorum ama bluetout mause gerekiyor şöyle uygun fiyatli 70 80 tl civarinda kaliteli mause onerebilirmisiniz


    Daha once birisi ipad de mause kullanmanin pc gibi kullanisli olmadigini soyledi ne kadar dogru acaba




  • logitech m350 kullanıyorum hocam. Bilgisayardaki gibi konforlu olmadığı konusu gerçekten doğru. Beklediğim verimi alamadım. Birçok sebebi var.


    1)Bazı uygulamalarda farenin hiç çalışmaması,

    2)Bazı uygulamalarda farenin çalışıyor olmasına rağmen kullanışlı olmaması (atıyorum mesela app storeda dolaşıyorsunuz bir uygulama gördünüz giriyim yorumları okuyayım dediniz, diğer yorumları görmek için farenin ortası çalışmıyor zorunlu el ile yapıyorsunuz, tabi yanlış anlaşılmasın normalde farenin ortası çalışıyor)

    3)Bluetooth ile yapılan bağlantıda ufak da olsa gecikme olması ( bana kalırsa bu deneyimi oldukça düşürüyor. Aynı fareyi bilgisayara bağladığımda daha rahat kullandım)

    4)Ipadosta fare imlecinin ve kullanımının bilgisayardakinden farklı olması (youtubeta falan videoları var bir türlü alışamadım ben)


    Bunlara artı şöyle bir şey ekleyebilirim deneyimle ilgili. Mesela farenin sağ tuşu safaride gezinirken bilgisayardaki gibi çalışıyor bunda sorun yok. Mesela bir linke sağ tıklayıp arka planda aç diyebiliyorsunuz. Bu güzel bir şey. Ancak donanımhaber forumunun ana ekranında dolaşırken birkaç tane konuyu arka planda açıyorum sonra devam ete tıklıyorum ki diğer konular da gözüksün diye. Bu tıklamamdan sonra alttaki konulara sağ tık yapamıyorum. Böyle aptal bir bug mu desem ne desem var yani ve hani buna benzer rastladığım birkaç gariplik daha var. Mouse ile ne iş yapacağınızı bilmiyorum ama gerçekten aynı deneyimi vermiyor maalesef. He ben kararlıyım alcam derseniz de bütün bluetooth fare ve klavyeler genel olarak çalışıyor. Bazı farelerde uyumsuzluk problemi var ama güncellemeyle düzeltiler gibi tabii hepsini deneme şansım da olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 29 Haziran 2021; 1:51:2 >




  • bişey B kullanıcısına yanıt

    Bu bahsettikleriniz ipad ostan kaynaklı. Bende de microsoftun sculpt mobile faresi var, benzer şeyleri ben de yaşıyorum. Mesela pages kullanırken, kopyala yapıştırda her zaman olmasa da ara sıra buga giriyor ve kopyalacağınız satırın seçimi iptal oluveriyor. Logitecin mouseunda da benzer deneyimi yaşadım. Fareler windowsta harika çalılıyorlar. Yani sorun farelerde değil.

    Hiç denemedim ama sanırım magic mouseda da benzer şey olacaktır. Bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

  • Özellikle scrolling olayının ara ara çalışmama sorununu a.touch özelliğini kapatarak çözdüm. Beraberinde problemleri de getiriyor bu özellik. Kapalı olduğunda mouse çok daha stabil çalışıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.