Şimdi Ara

iPad-iTunes eşleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • app store'dan aldığım hiçbir uygulamayı itunes ile ipad'e atamıyorum, her seferinde hata veriyor, ipad'den app store'a girip ordan indirmem gerekiyor. aynı durum şarkılar için de geçerli, şarkıların sadece ilk bir kaç saniyesi çalıyor sonra kesiliyor. itunes'u baştan yükledim olmadı, ipad'i restore ettim olmadı. ayrıca cihazı bilgisayara her bağladığımda içindeki şarkılar siliniyor, sıfırdan yüklüyorum.



  • Itunesu kullanmayı bilmediğinizden oluyor. Bilgisayarda itunes'u "authorize this computer" diye yetkilendirdiniz mi? Şarkılarda senkron yaparken diğerlerinin kliğini kaldırıyorsun, ondan siliyor.
  • tabi ki authorize yaptım 10 yıldır iTunes kullanıyorum, başka bir problem var ama ne olduğunu çözemedim. şarkıları manuel olarak yüklüyorum, yandaki check ile ilgim yok, ayrıca şarkıların yarım yüklenmesi daha önemli bi sorun, bunu nasıl çözeceğiz?
  • yeni işletim sistemi ile birlikte yeni bir sorun daha ortaya çıktı. iOS 5'i indirdim, ipad2'ye yüklemeye başladım, ancak sürekli hata kodu 14 olan mesajla karşılaşıyorum ve ipad'i güncelleyemiyorum. her seferinde yüklemenin aynı noktasında aynı hata mesajını veriyor. apple'ın sitesindeki yönergelerin tamamını denedim ama olmuyor, hep aynı yerde aynı hata mesajı ile karşılaşıyorum. şarkıları yarım yüklediği gibi aynı şekilde işletim sistemini de yarım yüklüyor ve duruyor. cihazı kullanamıyorum... herhangi bir fikri olan???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.