Şimdi Ara

İcloud geri yükleme bir türlü bitmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk öncelikle herkeze merhaba, şuanda İos 8.4 beta 2 deyim bugün sürümü güncelledikden sonra telefona hard reset atayım dedim. Attıktan sonra İcloud yedeklemesinden geri yüklemek istedim uygulamaları ve ayarları yükledi fakat hâla başka şeyler yüklemeye devam ediyor fakat ben bunu göremiyorum. Telefonumun kilit ekranının hemen arkasında "iCloud yedeklemesinden geri yükleniyor" diyor fakat ne yüklediği ile ilgili hiç bir fikrim yok. 1 gündür Wi-fi açık ve hâla bitiremedi. Sizce geri yüklemeyi durdura basmalımıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam uzun sürüyor iCloud yedeğinden geri yüklemek. Benim telefonum çok doluydu mesela ve iki günde tamamen geri yüklemek bitirmişti. Genelde fotoğrafları geri yüklüyor o uzun süre içerisinde. Bende herşey geri yüklenmesine rağmen, o fotoğrafları yüklemesi bitinceye kadar iCloud yedeklenmesi geri yükleniyor yazmaya devam etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmudf2

    Hocam uzun sürüyor iCloud yedeğinden geri yüklemek. Benim telefonum çok doluydu mesela ve iki günde tamamen geri yüklemek bitirmişti. Genelde fotoğrafları geri yüklüyor o uzun süre içerisinde. Bende herşey geri yüklenmesine rağmen, o fotoğrafları yüklemesi bitinceye kadar iCloud yedeklenmesi geri yükleniyor yazmaya devam etti.

    Hocam şuanda telefonu yeniden başlattım geri yükleme tamamlanmış. Demekki buga girmiş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.