Şimdi Ara

Ipad'e Pc den Film-Mp3- Döküman Atmak(ppt.-doc vb uzantılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar daha önce pc den ipad e döküman atmamıstım. Öncelikle Itunes u kurdum ve ipad minimi pc ye bağladım. Pdf ilerle ilgili bi sıkıntım yok, İBOOKS a bıraktığımda , ipad de açabiliyorum. Sorun olan ppt. uzantılı powerpoint sunuları sürükleyip bıraktığımda pc de çıkan ppt. uzantılı dosyayı kopyalayamazsınız uyarısı. Aynı şekilde xvid uzantılı filmleri de kabul etmiyor. Gene mp3 leri de sürükleyip bıraktığımda ipadde göremedim.
    Dediğim gibi ilk defa kullanıyorum ve zorlandım açıkcası. Yapmam gerekenleri anlatacak bir arkadas varsa sevinirim. Diğer yandan ;

    1) İpad e bir uygulama indiridğimde 5s imde de bu uygulama otomatik iniyor, bunu nasıl engellerim?
    2) icloud olayı, ipade ayarlara girip icloud u açınca cep telefonumdaki tüm fotolar tablette gözüküyor, bunun önüne nasıl geçerim? yani tablette , telefondaki fotolarımı görmek istemiyorum, otomatik atıyor fotoğraflara.

    Saygılar...







  • Cihaza istediginiz uzantili dosyalari kabloluya da kablosuz atmak icin Ace Player kurun.
    İstediginiz dosyayi Ace Player a atin, ornegin film disinda ki dosyalar icin ayri bir klasor olusturursunuz. Ppt uzantili bir dosyayi acmak istediginizde hangi programla acmak istiyorsaniz secenekler cikacak zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Film izlemek sıkıntı hocam usb bağlarsın görmez 75 liraya otg kablosu aldık onunla bile görmedi usb yi direk ipad e nasıl atılıyor bilmiyorum ancak altyazı sorunu olabilir tahminimce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.