Şimdi Ara

iPad Air vs iPad Pro 12.9 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Sık sık uçuş yapmıyorum mesleğim gereği. Ve kullandığım dökümanlar PDF halinde. Sadece ipad lerde uygulaması var PDF kullanmaktan daha kolay ve işlevsel oluyor. Aynı zaman da MacBook Air sahibiyim.

    Uçuşlarda macbook yanımda olmuyor. Netflix film dizi seyretmek ve döküman programını kullanmak için tablet alsam mı diye düşünüyorum.

    iPad Pro 12.9 ekranı ve 120 hz desteklemesi kafamı karıştırdı.

    Fiyatı oldukça yüksek ama iPad Air alıp tüh keşke iPad Pro 12.9 alsaymışım diye pişman olmaktan korkuyorum. Telefonum 14 Pro Max 120 hz alıştım iPad Air de eksiklik hisseder miyim sizce ? Yoksa 12.9 almak müsriflik mi olur ? 12.9 düşünmemin sebebi ekran boyutu , 120hz ve Air e kıyasla ekran kalitesi




  • Hiç düşünmeden 12.9" iPad Pro 6. Nesil diyorum. 28 Aralık'ta aldım.

    Şimdiye kullandığım zaten en iyi iPad. Artı 120 Hz 12.9" ekran gerçekten konforlu. Ben Macbook sahibi olmadım hiçbir zaman ama iPad 2, 4, 7 sahibi oldum. En son 12.9" e geçmek için iPad Pro tercih ettim.

    5. nesil Air'de aslında iyi ama bir Pro olamaz haliyle. Bir de iPad'teki M2 işlemcinin ne kadar hızlı olduğunu anlatmamıza gerek yok. Orada parayı hem ekrana hem işlemcşye veriyorsunuz aslında. Benim tek pişmanlığım Wifi + Cellular almamak oldu. Ama o da kişisel tercih sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.