Şimdi Ara

ipad air 2 mi galaxy note pro mu acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar öncelikle merhaba,
    Ipad air 2 ve note pro arasinda kaldım.
    Kullanım alanlarimi kısaca soylemem gerekirse, yanımda tasiyip okuldaki notlarimi rahat yüklemek istiyorum, office uygulamalarını kullanicam ve müzik, film dinleme ağırlıklı kullanicam. Genelde android kullanıcısı oldugum icin ve kalemi oldugu icin note pro daha tatlı geliyor ama o fiyata ipad air 2 cok daha iyi diyor cevremdekiler sizce ne yapmaliyim?
    Sipariş vericem o yuzden acil yazdim cevaplar icin şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Not almak içinse adı üstünde Note Pro.
    Ben derste kullanmak için iPad Mini almıştım defter gibi ama slayt açmaktan başka bişey yapamıyorum şuan ders anlamında. Kalem farkı önemli. Biraz da usb takılabilen hafıza kartı takılabilen modeller olmasında fayda var. slayt alıcaksınız biri göndereyim diyor upload etmesiyle wifi bulmayla vs uğraşıyorsunuz.

    Tabi bunlar şahsi görüşlerim
  • Note pro yazma için güzel ama sonra kullanıssız olduğunu anlıyosunuz deftere devam diyosunuz:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muco555555 kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyosunda kardeşim düşününce notebook yerini alsın istediğim için biraz note pro ya karar verdim yanında usb otg çevirici ve hafıza kartı ile sipariş verdim :)
    ipad çok güzel daha keyiflidir kesin kullanımı ama arttıramıyoruz hafızayı vs. biraz pahalı bir oyuncak gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r2balanar

    doğru söylüyosunda kardeşim düşününce notebook yerini alsın istediğim için biraz note pro ya karar verdim yanında usb otg çevirici ve hafıza kartı ile sipariş verdim :)
    ipad çok güzel daha keyiflidir kesin kullanımı ama arttıramıyoruz hafızayı vs. biraz pahalı bir oyuncak gibi geldi bana

    Bende de 128 gb air var 4g li gözüm takılmıyor değil ama çekincelerim çok var acaba donma yaparmı pil ömrü nedir vs bir cok şey var kafamda ayrıca note 8 tablette mevcut fena bir cihaz değil ama sanki pil çabuk bitiyor gibi geliyor ve birazda sanki fazlaca büyük gibi tasınabilirliğini sorguluyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun hocam nerden kaca siparis verdiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prydzsnare

    Hayirli olsun hocam nerden kaca siparis verdiniz acaba?

    teşekkür ederim hocam sağolun, bimeksten 1199tl ye sipariş verdim
  • r2balanar kullanıcısına yanıt
    Asla notebook yerinimtutmaz. Bir kere sanal klavye basta insani zorluyor. Sonra, klavye ile kuculen ekran alani zorluyor. Son olarak da android market tirt. Ipadde guzel not alma programlari var ve iyi cqlisiyorlar ama androidde kisitlisin.

    Flash bellek takip dosyalarini okumak avantaj gibi gorunse de, otgyi taktigin an, tabletin sarji cabuk bitecek. Google drive daha iyi bir cozum. Ipadde pages, numbers ve keynote super tasarlanmis programla. Kullanimi kolay sanal klavye ile.

    Ama ben otg kullanip, usb yazicidan cikti alacagim, kalem vazgecilmezim diyorsan olabilir ama note pro buyuk. Onu tasiyacagina adam gibi dizustu tasimani tavsiye ederim. Veya benzer fiyata 3gli ipad olabilir. Uygulama ile, kalem avantajini bir nebze yaratabilirsin. Ustelik guncelleme destegi de cabasi.

    Ekleme: siparisi vermissiniz, simdi gordum. note pro is gorecek bir cihaz. Guncelleme ve market konusunda sorunludur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 29 Aralık 2014; 1:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iPad 4 wifi kullanıyorum. Mac'in office uygulamaları da zaten beleş ve çok kaliteli, her türlü slayt hazırlama makale yazma kapak tasarım işlerimi hallediyorum. Derste slaytları indirip takip etme konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım Documents uygulamasına yönlendirerek açıyorum hızlıca. Reklamcılık öğrencisiyim ve arada stylus kalem lazım oluyor, Adobe ideas ile de yaptığım kaba tasarımları 5 liralık stylus ile işimi görüyorum Onun dışında birilerine slayt yollarken ya dropbox ile link atıyorum veya direk mail atıyorum. Okulda zaten eduroam ağı varken internet sıkıntım olmadı. En kötü hotspot açarak işimi görüyorum. Müzik bence ipadlerde çok kullanışsız o yüzden arşivi telefon üzerinde tutuyorum. Hiç film izlemek için de kullanmadım ama ayda yılda bir dizi izlediğim oluyor yine ipad üzerinden. Applestore kısmına değinmiyorum bile zaten..




  • Ryso kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hehepinize güzel fikirlerini için ve bana vakit ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Cihaz bugün elime ulaştı şuanda note profil yazıyorum. Gerçekten büyük ekran olması büyük bir avantaj, biraz göz alisinca anlıyorsunuz bunu, bir iki güne kadar ufak bi inceleme yapar sizleride sunarım iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.