Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.2 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.132
Cevap
118
Favori
484.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İpad mini 5e yüklediö keşke yüklemez olaydım , menü kısmının içine etmişler daralmış kullanım alanı. İconları dipdibe duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt

    Çok çok teşekkür ettim hocam. Söylediğiniz gibi yaptım, oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 12 minide yavaslama oldu beyler. Uygulamalarda gezinirken yağ gibi akardı şimdi kasıla kasıla hareket ediyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün itunesden 11 e yükledim 15 i.

    fazla bir fark göremedim arkadaşlar ama eksi olarak ekran kilitliyken bildirim geldiğinde önceden mesajlar yazardı yüzü okutana kadar kimden geldiğini yazmazdı,şimdi direk kimden geldiğini yazıyor ,içeriğini göstermiyor.

    bence kimden geldiğinide göstermemeliydi.


    bide bildirimlerde sağa kaydırınca bildirimi ,uygulamayı açıyordu önceden,şimdi açmıyor,sağa kaydırınca ana ekran yana kayıyor.

    belki bunların ayarı vardır.

    yardımcı olursanız sevinirim.

  • redcool R kullanıcısına yanıt
    iOS14 e geri don.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redcool R kullanıcısına yanıt
    İlk 48 saat indexleme yapıyor cihaz. Yıllardır yazıyoruz. Sabredin 2 gün. Normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    ayarlar-bildirimler-önizlemeyi göster- her zaman. yaparsanız, tüm bildirimler gözükecektirk. yazılım güncelledikten sonra orası değişiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    BT kulaklık takılıyken müzik dinlerken arama geliyor açıyorum kulaklık yerine telden geliyor ses el ile kulaklığı seçmem gerekiyor.


    Bunun bir ayarı var mı? Her zaman kulaklık seçili olsun istiyorum.

  • iphone yazalım için güncelleniyorda kaldı

  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Erdal abi itunes ile yükle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • öyle yapıyorum zaten

  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    İpsw indirip dene abi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlook yeni mail geldiğini sadece uygulamayı açınca görebiliyorum. Tüm bildirimler vs açık hatta gmail bildirimleri anlık geliyor. Sadece outlook ile sorun var ios 15 yükledikten sonra. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum hatta kendi mail uygulamasına da ekledim hesabı ama anlık bildirim gelmiyor.

  • İos 14.8 den yükseltme yaparak 15'e yedekleme yapmadan geçtim. Şimdi 14.8 e downgrade ettiğimde yedekleri yüklerken "kullandığınız sürüm eski sürüm lütfen yeni sürüm kurup öyle yedeklemeyi geri yükleyin" diyor. 14.8' e dönüp yedekleri yükleyebilme şansım var mı?

  • bertan1907 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    İlk 48 saat indexleme yapıyor cihaz. Yıllardır yazıyoruz. Sabredin 2 gün. Normal.

    ilk 48 saat indexleme yaptığına dair bir kaynak var mı? ya da indexlemenin 48 saat sürdüğüne? konuyu açan arkadaşa sordum cevap vermedi sanrım bilmiyor. var mı böyle bir kaynak?

  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt

    Hocam sorunu cozerseniz buraya yazar misiniz bende yapmadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parolayı kapatıp yaptım halloldu

  • Hocam en rahatsız olduğum özelliği telefon sessizdeyken insta storylerini sesli izleyemiyorum. İlla yandan sesli moda almam lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertan1907 -- 22 Eylül 2021; 12:29:15 >
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    ilk yazılım yüklendiğinde neden pil hızlı biter ve performans yavaşlar ..

    Alık bir araştırma ile teknik Apple uzmanı sitesinden kesit aldım.Daha detaylı teknik anlatımlar bulunuyor.Fakat anlatım dili teknik terimler yoğunlukta olduğu için normal bir kullanıcın anlaması çok zor …

    Bu sürecin teknik ismi index time diye bilinir .Türkçeleştirme yaparak bu sürece kısaca indexleme diye mesajlarımda belirtiyorum ..

    Konuyu pil performans düşüklügünün sebebi ön planda anlatarak ,donanımın normal performans düşmesi kısaca özetliyor …

    Bir çok kaynak bulunuyor ..Merak eden arkadaşlar bakabilir..

    Yeni sürüm yüklendiğinde aşırı pil kullanımı , arka plan bakımının, dizin oluşturma etkinliğinin ( indexleme ) cihazın akıcılığını performans etkilediğini kısaca özetlemiş …


    ‘’Herhangi bir büyük yazılım güncellemeden sonra, iPhone veya iPad'iniz bir süre çeşitli arka plan görevleri gerçekleştirir ve bu da cihazın daha fazla kaynak kullanmasını sağlar. Perde arkasında daha fazla sistem etkinliği devam ettiği için pil ömrü normalden daha hızlı tükenir. Bu normal, bu yüzden lütfen sabırlı olun ve biraz zaman verin. Her şeyin normale dönmesini sağlamak için iPhone'unuzun tüm arka plan etkinliği ve dizin oluşturma ile yapılmasına izin verin.
    Yapılacak en iyi şeylerden biri hiçbir şey. İPhone veya iPad'inizi bir gecede prize takılı ve internete bağlı bırakmak genellikle işe yarar. Bu, arka plan bakımının, dizin oluşturma etkinliğinin ve diğer görevlerin tamamlanmasına ve siz uyurken prize takılı olduğundan cihazınız zaten kullanımda olmasa da olanak tanır. Uyandığınızda, bu arka plan görevleri tamamlanmalı ve pil performansı güncelleştirmeden önceki sınanana geri dönmelidir. Bu arka plan görevlerinin, güncellemeden sonra iPhone veya iPad'inizin ne kadar sorunsuz çalıştığını da etkileyebileceğini unutmayın. Bazen cihazınızda ne kadar şey sakladığınıza bağlı olarak bu işlemi birkaç gece tekrarlamanız gerekebilir, bu nedenle aşırı endişelenmeden önce, iPhone veya iPad'inizin üst üste birkaç gün boyunca bir gecede prize takılı kalmasına izin verin ve pil sorunları çok iyi çözülebilir. ,,

    Bu Orjinal ingilce metindir ..

    ‘’ After any major software update, your iPhone or iPad will perform various background tasks for some time, which makes the device use more resources. With more system activity going on behind the scenes, battery life is depleted quicker than usual. This is normal, so please be patient and give it some time. Let your iPhone be done with all the background activity and indexing to ensure everything goes back to normal.
    One of the best things to do is simply nothing. Leaving your iPhone or iPad plugged in and connected to the internet overnight often does the trick. This allows background maintenance, indexing activity, and other tasks to complete, and while your device isn’t in use anyway since it’s plugged in while you sleep. By the time you wake up, those background tasks should be completed and battery performance should be back to how it was prior to the update. Keep in mind that these background tasks can affect how smooth your iPhone or iPad operates after the update too. Sometimes you may need to repeat this process for a few nights, depending on how much stuff you keep on your device, so before being overly concerned, let your iPhone or iPad sit plugged in overnight for several days in a row, and the battery issues very well may resolve themselves. ,,


    Alıntı oxdaily sitesinden alıntılandı …

    Kişisel arastirma ve deneyimlemelerimde 48 saat süren bir süreç olduğunu görüyorum…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Eylül 2021; 12:38:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.