Şimdi Ara

iOS'den Android'e... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle tablet ios apple ipad. Öte yandan telefon cephesinde kurcalarım yüklerim çökerse yavaşlar donmalar başlarsa formatlarım diyorsanız ve uğraşmayı seviyorsanız android yok ben stabil stabil işimi gücümü yaparım diyorsanız iphone. Apple store da problemli çalışmayan program yok gibi iken play store da çalışan sonradan güncellenince bile çalışmayan yüklerken dedenizin adına kadar izin talep eden kimisi fake çalışmayan birçoğu ios un çakması programlar var. Şarj sürelerine gelirsek aktif kullanımda(gün içi 2-3 saat net ve oyun) iphone gün içinde mutlaka şarj gerektirirken en iyi androidle ancak akşam ya da geceyi görebilirsiniz. Hepsini kullanan kullanmış birisi olarak diyeceklerim bunlardır gerisi tercih.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim içimden geçenleri yazmışsınız hocam iphone 5 den sonra sıkılmaya başlamıştım. Google play evet app store'un yerini tutmuyor malesef. Dediginiz gibi bende o açıgı iPad'imle kapatıyorum
  • Faydalı bilgileriniz için teşekkürler. Aynı bende sizin gibi şans verip Androide geçtim ama sonra yeter artık deyip iOS'e döndüm. Şarj haricinde hiç bir konuda memnun değildim. İnanın çok kalitesiz bir yapısı var Androidin. Her uygulama neredeyse özenilmeden yapılmış. Sanki Androidde var bu uygulama diyebilmek için koymuşlar. Hep Apple fanıydım ve Androide birkaç kez şans vermeme rağmen beni Apple'a daha çok bağladı. Android kullanmak ya da denemek isteyenler kesinlikle kullanıp baksın. Ama benim gibi pişman olan bir çok insan gördüm. Tabi buna siz karar verin. Tercih meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone5'imi garantiye gönderdiğim için 2 haftadır android kullanıyorum.Cihazın tek +sı gerçekten aynı şekilde kullanıdıgımda bariz iphonedan fazla gidiyor.İphone cok basit kullanımı ile hayatımı hep kolaylaştırıyor.Telefonu öyle çok kurcalamam facebook internet ve arama yaparım o yüzden bu konularda iphone gerçekten cok iyi.ram konusuda sistemle alakalı ios'a 1gb ram yeterken android'e yetmiyor.
    Cep telefonlarını alırken gerçekten kişisel ihtiyaçlara göre almak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.