Şimdi Ara

ios 6 beta yükleyip face time çalıştıranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk başta şunu belirteyim. İphone 4 kullanıcısıyım. İos 6 ile beraber gelecek olan face time operetör yani şebeke ile çalıştırıması özelliğini deneyen arkadaşlar varsa bilgi verirler se seviniriz. Birde bu özelliğin iphone 4 te olmayacağını 4s olacağını söylüyorlar acaba bu özellik jailbreak yapılmış bir telefonda aktif hale gelebilir mi. İllaki telefonlarında 3g ile görüntülü görüşmek isteyen benim gibi bir çok kişi için merak edilen bir konu. Bilgilendirip deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • jb yaptıktan sonra söylediğiniz özelliği kullanmak zaten ios4 ten beri mumkun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clax22

    jb yaptıktan sonra söylediğiniz özelliği kullanmak zaten ios4 ten beri mumkun

    Şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme nasıl yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinrim. Ama detaylı olursa bu linki takip edenler tam bilgilenmiş olurlar
  • niye düzgünce yazmıyorsunuz ki? başlık ayrı garip, konu içeriği ayrı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholonya

    niye düzgünce yazmıyorsunuz ki? başlık ayrı garip, konu içeriği ayrı.

    +1


    Edit: hata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercuezel -- 22 Haziran 2012; 8:28:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar/facetime kısmına girin

    en altta hücresel veri kullan kısmını açık yaparsanız 3g bağlı iken normalde facetime araması geldiğinde ana ekrana düşen cevapsız arama yerine direkt arama gelir ve bağlantı kalitesine göre görüşmeye başlarsınız özel birşey yapmanıza gerek yok..
  • bildiğim kadarıyla mümkün iphone 4'lerde de ios 6 ile.. ancak zaten jb'li cihazlarda cydiadan bir tweak ile facetimeı 3g-edge üzerinden yapabiliorduk..
  • Nasıl yapıyorsunuz aciklayabikirmisniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha once ios5 iphone 4 ile at&t uzeirnden my3g ile rahatca kullaniyordum. daha sonra aylik 3g'i astigim icin throttling yedim ve hizim 7mbit'ten 1mbit'e dustu. bu sirada ios 6 cikti ve developer versiyonunu yukledim. ilk basta calismadi, daha sonra arastirmamda internet paketi 250mb ve altinda olanlarin at&t ile 3g uzerinden facetime yapialmayacagini ogrendim.

    bu ayin 12'sinde aylik paketim tazelendiginden itibaren (tekrar 3gb limite ve 7mbit hiza cikti, ayrica 4s'e gectigimden hizim 14.4mbit oldu tabi) 3g uzerinden jb yapmadan 3g ile gorumeye baslayabildim
  • Sizin telefonunuz iphone 4 ve ios 6 betayı yükledikten sonra normal şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme yaptınız acaba doğru mu anlıyorum. Nasıl yaptığınızı vs bize detaylı anlatırmısınız. Fotoğraflı veya videolu olusra çok güzel olur.
  • iphone 4 uzerinden ios 6 yukluyken de yapabilirdim ama turkiye'deki gibi burada da kotali kullanim olayi var. kotadan dolayi internetimi yavaslattilar, ve ogrendigim kadari ile de interneti yavaslayanlar 3g uzerinden facetime ile gorusme yapamiyorlardi

    her ayin 12'sinde paketim sifirlandigindan 12'sine kadar bekledim ve internetim tekrar hizlandi.. ayrica su anda 4 sahibiyim, iphone 4'umu turkiyeye gonderdim.
  • Apple kendi sitesinde face time nin şebeke üzerinden sadece 4s ile ios 6 yükleninde olduğunu söylerken siz iphone 4 ile ios 6 yüklü iken normal şebeke üzerinden 3g görünütlü görüşme özelliğini kullandığınızı söylüyorsunuz. Bunu nasıl yaptığınızı vs açıklarsanız belkide sadece bu özellik yüzünden telefnlarını değiştirmek isteyenler olabilir benim gibi artık değiştirmeyiz. Detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim.
  • yazdigimi tam okumadiniz galiba :) iphone 4 uzerindeyken JB ile facetime'i 3g uzerinden calistirabiliyordum. su anda 4s kullaniyorum.

    quote:

    bu ayin 12'sinde aylik paketim tazelendiginden itibaren (tekrar 3gb limite ve 7mbit hiza cikti, ayrica 4s'e gectigimden hizim 14.4mbit oldu tabi) 3g uzerinden jb yapmadan 3g ile gorumeye baslayabildim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flayzeraynx

    yazdigimi tam okumadiniz galiba :) iphone 4 uzerindeyken JB ile facetime'i 3g uzerinden calistirabiliyordum. su anda 4s kullaniyorum.

    quote:

    bu ayin 12'sinde aylik paketim tazelendiginden itibaren (tekrar 3gb limite ve 7mbit hiza cikti, ayrica 4s'e gectigimden hizim 14.4mbit oldu tabi) 3g uzerinden jb yapmadan 3g ile gorumeye baslayabildim


    yok o sırada okumadan yeni soruyu sormaya çalışıyordu:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.