Şimdi Ara

IOS 6.1.2 ile artan inanilmaz pil omru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten şarj konusu çok iyileşti. Benim şuanki değerler %39da şarj, kullanım 4 saat 39 dakika, beklemede 2 gün 8 saat olarak göstermekte.
  • gerçekten şarj konusunda çok şaşırdım apple sonunda iyi bir iş başardı. gun içinde yoğun bir şekilde oyun oynuyorum 2 saat rahat. 3g ile geziniyorum (dh,twit,facebook), dizi izliyorum falan akşamı çıkartıyorum. eskiden öğlen bitiyordu...
  • iphone 3gs de artış gören var mı ?
  • Beyler bende telefonu hiç kullanmadan ne kadar sarjı gidiyo diye bakiyim dedim, hattı cıkardım baska tel kullanıyorum wifi kapalı %100 sarj ettim bekliyorum. Şu anda %48 Kullanım 50 dk, Beklemede 3gün 15 saat.. Bakalı kaç gün gidiyo.. Sonra da wifi açık bırakcam öyle denicem
  • Bu iyileştirmeler niye benim cihazda olmuyor peki Sadece tenefüslerde oynadığım oyunlar ile akşamı zor buluyorum. En geç 9-10 gibi şarja takmam gerekiyor. Toplasak 7-8 tenefüs anca vardır yani. Nasıl oluyor da böyle idareli kullanıyorsunuz anlamıyorum :D Korkumdan 3G açamıyorum zaten. 3G açtığımda su gibi gidiyor resmen. Normal oyunlarda da 20 dakika oynasam %10 falan gidiyor bende. Acaba sıkıntı ne?
  • iyi süreler ama ben hala güncellemedim
  • ben jailbreak yaptım. Yanlışlıkla ipadin kendiliğinden olan dosyaları silindi (ayarlar,resimleri,safari vb.) ne yapmam lazım
    ios 6.1.2
  • 4s kullananlardan yorum bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacksnake03

    4s kullananlardan yorum bekliyorum

    quote:

    Orijinalden alıntı: whiskypickle

    Bu iyileştirmeler niye benim cihazda olmuyor peki Sadece tenefüslerde oynadığım oyunlar ile akşamı zor buluyorum. En geç 9-10 gibi şarja takmam gerekiyor. Toplasak 7-8 tenefüs anca vardır yani. Nasıl oluyor da böyle idareli kullanıyorsunuz anlamıyorum :D Korkumdan 3G açamıyorum zaten. 3G açtığımda su gibi gidiyor resmen. Normal oyunlarda da 20 dakika oynasam %10 falan gidiyor bende. Acaba sıkıntı ne?
  • çok gecikti zaten yaaa.... herkes aynı dertten muzdaripti.. nihayet çıkarıverdiler.... faydası da oldu elbette...
  • Jailbreak çıkacağını bildikleri için çakallıkmı yapıyorlar acaba ? Sonra bir sürüm daha çıkartıp bakın şimdi çok daha iyi şarj süreniz olacak ama jailbreaksiz kalmanız gerekiyor diye insanları ikileme falanmı düşürücekler .. İphone oldum olası şarj sıkıntısı yarattı . 4 4 lük cihaz ama malesef şarj hep sıkıntı . Bu telefonla 2 kızı idare etmek imkansız mesela . İphone kullanan sevgilisini aldatamaz herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

    yine müzik dinleyip dinleyip sonuç koymuşlar

    Bu sefer bir haftalık bir süre bekliyordum ben, iOS 6 çıkınca 3-4 günler paylaşılmıştı Adı-markası ne olursa olsun iki gün dayanan bir bataryalı akıllı telefonum olmadı benim Ha 3G'yi kapat Wifi'yi kapat onu kapat bunu açma, ekran ışığını dibe vur falan diyene de "hiç işim olmaz" derim..iPhone almışım, Galaxy S2 almışım 3G'yi kapatıp 3310'a çeviremem.

    Sürümler arası farklılık olsa da (servis optimizeleri v.s.) dramatik olarak yansımaz bu kullanıma, yani evvelce bir gün giden bir batarya sonrasında iki gün gitmez, yani temel elektrik kurallarına ve günümüz batarya standartlarına ters.Hiçbir sürüm mA yükseltmiyor sonuçta, radyo alıcılarının-işlemcinin-özellikle ekranın çektiği güç ile bataryanın kapasitesi belli.




  • vallahi ben telefonu 14 aralıkta sıfır aldıgımda ki içinde ki ios çok iyidi 9 saat kullanma 1 gün beklemeydi , en son güncellemeyi yaptım 4 saat kullanma 12 saat beklmeye kadar geriledi, bi kaç arkadaştada aynı şikayeti duydum. mesela telefonda 3g kapalı olmasına ragmen , kilit ekrarını açmak için home tusuna bastıgında 3g acıkmıs gibi duruyo acında kalkıyo ortadan. değişik değişik şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

    quote:

    Orijinalden alıntı: _2FAST4U_


    quote:

    Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

    İphone 5 kullanıyorum.
    Şarjım tam anlamı ile rezillik.
    3g açık sadece mail geliyor arada bir telefonla bile konuşmuyorum nerede ise sabah 6 dan akşam 7 ye %55 gidiyor.
    Neresi iyi anlamak mümkün değil cidden.

    3G sürekli açık tutma çünkü edge ,de aynı işi görüyo .3g yi ihtiyacın oldugunda ac ve sadece buna dikkat ettiğinde bile kullanım süresini ikiye katladığını göreceksin.

    İphone 5 de sadece edge açma gibi bir şansımız var mı ki?
    Hücreselden açınca direk 3g geliyor.
    Eski versiyonlar gibi 3g diye ayrı bir açma yeri yokki.

    Nasıl yok? Hücresele girince 3G'yi etkinlestir demezseniz edge ile bağlanır. iOS 6.0.1 cihazımda var bu. Yeni sürümlerde kaldırmis olacaklarını da pek sanmıyorum.

     IOS 6.1.2 ile artan inanilmaz pil omru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet i5 te de 3g ve edge ayrı ayrı a.ılabiliyor yok öyle birşey, peki arkadasım sana bi soru sorayım 6.0.1 versiyonuna dönmem mümkünmü ? yada retore atsam telefon ilk aldıgım günki sürümenmi gider yoksa en son versiyona mı ?
  • benim 4s cihazimin sarji yüzde 15'de bitip kapaniyor, sarja takinca yüzde 15'den itibaren dolmaya basliyor. güncelleme yapsam sorun düzelir mi? buna benzer sorunla karşilaşan oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system_32

    benim 4s cihazimin sarji yüzde 15'de bitip kapaniyor, sarja takinca yüzde 15'den itibaren dolmaya basliyor. güncelleme yapsam sorun düzelir mi? buna benzer sorunla karşilaşan oldu mu?

    kalibresi bozulmuştur batterydoctor pro programını öneririm onu deneyin olmadı restore.
  • Benim pil ömrüde 8 katına çıktı, artık 20 günde bir şarj ediyorum, iyi oldu bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacksnake03

    4s kullananlardan yorum bekliyorum

    Ben 4s kullanıyorum ve şarj olayım çok iyi şuanda. 2 gün gidiyor ortalama 7 saat kullanım sürem var. İnternet sürekli açıktır telefonumda ve ayarlar zaten fabrika çıkışı ayarlarda. Bu güncellemeden önce akşama kadar ancak yetiyordu şarjım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstclass34

    quote:

    Orijinalden alıntı: system_32

    benim 4s cihazimin sarji yüzde 15'de bitip kapaniyor, sarja takinca yüzde 15'den itibaren dolmaya basliyor. güncelleme yapsam sorun düzelir mi? buna benzer sorunla karşilaşan oldu mu?

    kalibresi bozulmuştur batterydoctor pro programını öneririm onu deneyin olmadı restore.

    batterydoctor bir kaç tane var, bunların hepsi aynımı dır, hangisini yüklemek gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.