Şimdi Ara

iOS 15 alacak iPhone ve iPad modelleri açıklandı: 6 yıllık iPhone 6S de bile çalışacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S3 mini kullandin galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drummerrrr kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu yorumda sen de lekelemek için lekeliyorsun. Şu an kullandığım Samsung Galaxy M31 ( Orta sınıf bir model ) 13 aydır kullanıyorum, hiç kendini resetlemedi ama doğruya doğru bir kaç kere donma yaşadım ama sıkıntı yok çünkü uygulamayı tekrar başlattığımda yağ gibi aktı. Bu telefonda Snapdragon işlemci de yok. Samsung'un beğenilmeyen işlemcisi Exynos 9611 var. Buna rağmen büyük bir problem yaşamadım. Aynı senin de değenimlediğin gibi ben de 1 hafta Iphone kullandım ve hemen Android'e geri döndüm.
    Kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz, herkes rahat ettiği sistemi kullansın ve de teknoloji biraz da şans işidir, resetleme yaşadığın telefonda bir problem olabilir.
    Herkese iyi forumlar...

  • genç muallim G kullanıcısına yanıt

    Bu seviyesizliği başlatan sensin, çok konuşma ikile. Yaptığın yorum bile baştan yalan dolandı. Yüzüne vuruncada zoruna gitti hemen bel altı vurmaya başladın. Hadi bak işine..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek vermesi güzel bir şey fakat babasının hayrına vermiyor.Türkiye gibi ülkelerde en çok kullanılan Apple modeli olabilir satmasa bile store üzerinden para kazanmaya devam ediyor.6 ve 6-S olan arkadaşlarımın pek çoğu orta segment android telefonlara geçti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    Destek vermesi güzel bir şey fakat babasının hayrına vermiyor.Türkiye gibi ülkelerde en çok kullanılan Apple modeli olabilir satmasa bile store üzerinden para kazanmaya devam ediyor.6 ve 6-S olan arkadaşlarımın pek çoğu orta segment android telefonlara geçti.

    Konuda çok fazla polemik yapılmış lakin esas burada durulması lazım.


    Sadece 6 ve 6S kullanıcıları değil, 7 ve 8 kullananlar da orta seviye Android cihazlara geçmek zorunda kaldılar. Türk milleti için telefona verilecek en üst limit 5,000 TL. Çoğu kişi 3,000 TL civarında bakmak zorunda kalıyor. Esas can sıkıcı kısmı bu. Lakin benim gibi uzun yıllardır iPhone kullananlar eski modeli satıp üstüne ekleme yapınca cüzi fiyata telefonu yenileme imkanına sahip olmuş oluyorlar.


    8 Plus 256GB cihazı 4,600 TL'ye satınca 7,800 TL verip 11 128GB almıştım geçen ay. Aradaki fark 3,200 TL. Bence kabul edilebilir düzeyde lakin gidip sıfırdan 7,800 TL para verip telefon almazdım. Bunun yanı sıra iPhone 7'den bu yana iPhone ve Apple ürünleri kullanan birisi olarak acayip memnunum. Android cihazlar maddi durumu yetmeyen insanlar için bir alternatif ancak durumunuz varsa elmadan şaşmayın derim çok net. Kulaklığından saatine kadar her anlamda kaliteyi yaşıyorsunuz. Üstelik telefon alım satım işlemlerinde de değerini koruyan tek marka.





  • Ben buna ilk yatırım maliyeti olarak bakıyorum hocam, telefonlar ikinci elde değerini koruyor ve yeni modele kolay geçiliyor. İlk ücreti karşılayan için bence artık pek sorun kalmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: prospect11

    güncelliyor ama çok bir değişim yok şu an ios nerdeyse eski ipodlarındaki ios seviyesinde çok bir gelişim göstermiyor. son 5 yıldaki telefon geçmişim. ip6s samsung note 8 ip12. android kesinlikle daha iyi bir işletim sistemi. iphone da ayar yapmadan telefonu al eline kullan yapamıyorsunuz. samsung da ek erişebilirlik ayarlarının hiç birini öğrenmeden kullanabiliyordum, ihtiyacım olmadı. iphone da yok arkaya tıklama, assistive touch, denetim merkezi vs hepsini etkin kullanmak gerekiyor yine de yetmiyor. onun dışında samsungun kendi alarm uygulaması, fotoğraf uygulaması vs daha iyiydi. mesela fotoğrafları direk seçip kolaj vs yapabiliyorsun. iphone da alarm saatini ayarlamak bile daha zor ve kaç saat kaldığını göstermiyor. basit ama faydalı bir özellikti samsungun ve zaten telefonun en temel çok kullanılan özellikleri apple bunları geliştirmeli ama ilkel seviyede kalmış. bunlardan başka banka uygulamarından nfc ile ödeme yapamıyorsun. apple nfc kullanmana izin vermiyor. hala bu ufak hesapların peşinde koşuyor apple.

    NFC ile bankacılık ödemeleri yapılamadığı doğru mu gerçekten? Az kalsın SE alacaktım bu hafta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlkerA.

    NFC ile bankacılık ödemeleri yapılamadığı doğru mu gerçekten? Az kalsın SE alacaktım bu hafta.



    Alıntıları Göster

    ben de şaşırdım yok hocam iphone 12 kullanıyorum . banka uygulamalarında temassız ödeme çıkmıyor zaten telefonun ayarlarda nfc diye bir alan yapmamış. telefonda bu özellik var ama kullandırmıyor. sadece kendi uygulamasında kullanılabiliyor bu da bizim işimize yaramıyor. ileride ios 20 filan çıkınca nfc banka uygulamalarına gelir büyük yenilik diye sunarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 9 Haziran 2021; 1:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

    Mobil ödeme ve cep pos özelliği yok.

    Nfc var ama kısıtlı…

    Apple pay de Türkiye de yok..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şaşırdım gerçekten. Temassız ödeme en çok kullandığım ve hayatımı kolaylaştıran şeylerden ve iPhone'da kullanamayacağım aklıma gelmezdi açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce 6s e gelmeyeceği söyleniyordu yanlışlık olmasın

  • Telefonumdan sıkıldım, ios 15 son güncelleme olur diyordum ama demek ki ios 16’ya kadar yolu var. (7 plus)

    6 sene güncelleme… dile kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 9 Haziran 2021; 6:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Neden s3 miniyi zamaninda bedavami verdiler? Sana söyle bir örnek vereyim . Iphone nin en dusuk donanimli telefonu bazen tepe modellerden bile iyi performans gösteriyor. Android in tepe modellerinde böylesi sorunlar yasarken alt modelini kullansam sanirim kafayi yerdim hepten 🙃.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yuh yıllardır kullandığım telefon güncelleme alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonio_06

    Android kullanan ağır kerestedir

    Şimdi biri çıksa sana ağır sövse şöyle en düzünden?

    Dolar olmuş 8-9 tl adamın belki iphone'a verecek 15-20 bin lirası yok ?

    1-2 bin tl lik android telefona bile zar zor gücü yetiyor belki?

    Hoş mu şu söylediğin şimdi?Bu derece mi firma köpeği oldunuz?

  • iPhone SE ilk jenerasyonu ön siparişle almıştım. 2016 mayısın 2. haftasında teslim edilmişti. Şuan telefonum 5 yaşında ve ios 15 güncellemesini alacak. ios 16 almayacak diyelim bu telefonun 6,5 yaşına akdar güncel kalacağını gösteriyor. o zaman aynı fiyatta bir dandroid alsaydım muhtemelen 3 telefon değiştirmiştim. Yağ gibi akıyor makine maşallah.


    Bundan sonra ios almak biraz zor ama yeni bir dandroiddense bir kaç yaşında iphone alırım yenilediğimde muhtemelen.


    Nokia'nın bu anlamda bayrağını Apple devraldı. Tek eksiği güçlü bir pile sahip olmaması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 9 Haziran 2021; 10:37:21 >
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    2. El 6s - 7 1500-2000 lira

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.