Şimdi Ara

Inverter klimaya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yaklaşık 14m2 yatak odamızda 12000 btu samsung split klimamız var 3-4 senedir yazları serinlemek amacıyla kullanıyoruz. Şimdi 3 aylık bir bebeğimiz var ve bizim odamızda uyuyor, sıcaklar da başladı İzmirde malum.

    Sorum şu, mevcut klimamızla özellikle kararlı bir sıcaklık olmuyor odada. Önce çok soğuk oluyor, sonra klimanın durduğu zamanlarda muhtemelen terliyoruz, tekrar soğuk çalışıyor vs dolayısıyla hiç konfor sağlamıyor. Biz idare ediyoruz bi şekilde ama özellikle bebek de olacağı için yalnızca konfor hedfiyle inverter'a geçmeli miyim diye düşünüyorum.
    İnverter klima hiç kullanmadım gerçekten kararlı bir sıcaklık yakalayıp gece boyunca o ısıda stabil tutabilir miyim odayı inverter'a geçersem?

    Enerji tasarrufu vs den önce ilk ve tek derdim tabi ki be bebeğim için konforlu ve sağlıklı bir ortam sağlmak.
    Bu pencereden bakarsak ilacım inverter klima mıdır, yardımlarınızı rica ediyorum
    Tşkler.







  • Merhaba,

    on/off klimalar zaten bu şekilde çalışıyor, bunun üstüne bir de alanın ihtiyacından fazla BTU tercih edildiğinde dur/kalk aralığı sıklaştığı için konforu olumsuz etkiliyor.

    Siz inverter klima alsanız dahi, bebek bulunan bir ortamda çalışacağı için nem alma modunda kullanmalısınız. Soğutma modunun aksine, ortamdaki nem hızla çekilmeyip konfor koşullarına yetecek kadar havada nem bırakmaya çalışacaktır. Yazın bizi hasta eden şey de düşük sıcaklıktaki soğuk ve kuru havadır zaten.

    Bunun dışında inverter klima sizin ihtiyacınız olandır. Yine de şuanki klimanızı nem alma modunda çalıştırıp performansına bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.