Şimdi Ara

intihar düşüncesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
6.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

    3-4 yıl sonra bunların ne kadar önemsiz olduğunu çok iyi anlayacaksınız


    Allah'ın hepimiz için bir planı var sadece ona inanın

    biraz tüyo verebilrmisin

  • Her an beni rahatlatan bir kaçış yolu umarım kimse düşünmez ve yapmaz.

  • EmekVerdikBEA kullanıcısına yanıt

    Param var gerçekten önemli etken ama tek başına yeterli değil hocam bilmiyorum dayanamıyorum her şeyden biraz biraz olması lazım.

  • yunus14533 kullanıcısına yanıt

    vay be ustat, bu olaylari sen mi yasadin anlattigin olaylar baska bi yerden alinti mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

    Ben yaşadım alıntı falan değil .

    Hayat boyle işte dostum herşey olacak olduğu ile kalacak o yüzden dua edip namaz kılıp herşeye tövbe edip Rabbimden en hayırlısını dileyin elbet en hayırlısı olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus14533

    Genç arkadaşlar
    Bu duyguları yaşıyorsunuz gayet normal günümüz sartlarinda.
    Gittim acilden şu ilacı verdiler şu muayene oldum diyorsunuz ya o sisteme işlendikten sonra memur olamıyorsunuz geçmiş olsun.

    İnsanın hayatı bir film gibidir filmde yönetmen senarist oyuncular vs vs bir çok insan bulunur sizin hayatinizda bu şekilde.

    Hayatta hiç birşey için pes etmeyin demeyin isim yok kız arkadaşım terk etti şöyle oldu böyle oldu o ölüm anını yaşadığınız zamam hayatınız önünüze geldiği zaman işte ozaman herşeyi net anliyorsunuz.

    İş yok olmayabilir ama bir gün çalışacaksınız rabbim size elbet bir kapi açacak
    Size.bir hikaye anlatacağım
    Saffet kurt isimli bir kardeşimiz vardı bizim karakolda batmanliydi sanırım karakola geldiler yeni tertip olarak Kilis'te bir sınır karakolu gelen tertipler 12 saat nöbet tutar karakol işlerini yaparlar comezler her neyse bizde dış birlik personeli olduğumuz için bu arkadaşlarla nöbet tutarız her gün bir asker bir rütbeli yazarlar.

    Bir gün gece nöbetime Saffet denk geldi on numara çocuk Güler yüzlü daha çocuk ama alisamamis dedim boşver zamana bırak alışırsın herkes için zor zevkini aldıktan sonra günler çabuk geçer diye o gün 12 saati bitirdik bir kaç gün sonra dediler Saffet elini kuyu taşına (degirmendeki taşlar gibi ) sıkıştırmış hastaneye ordan hava değişimine gitti giderken usta askerler görmüş kendi elini bilerek sıkıştırmış artık piskolojisi nasıl ise ...

    İşte.karakol komutanından rica ettik dedik yapmayın mahkemeye çıkmasın suçu ağır falan çektik konuştuk ailevi sorunlarından bahsetti gitti hava değişimine değişimden geldi yeni bir çocuk gibi gayet neşeli askerlikten zevk alıyor.
    Bizim görev bitti o karakolda zaman gecti bayağı bir baktım Saffet kurt bana arkadaşlık isteği atmış kabul ettim baktım sözleşmeli er olmuş vay dedim Saffet hayırlı olsun öyle konustuk biraz dedim sen askeriyede duramıyordun gün değil dakika sayıyordun hayat nelere gebe aynen öyle abi napalim meslegimiz olur para kazanırız iş yok napayım dedi memlekette 1 yıl yakın görev yaptı....


    Bir gün Twitter da gezerken Meral Akşenerin twiti karşıma geldi Saffet Kürt ve yanında bir askerimiz şehit olmuş ozaman şok oldum beynimden vuruldum ...

    Niye biliyor musunuz ? Allah insanın kaderine ne yazarsa o olur sen kendi elini sakatların eve gidersin belki evde nasihat alır yokluğu görür gelir dersin ki yemeğim burda yatmam burda parada alıyorum askerken bile ben burda kalayım ne olacak dersin ve şehit olursun.

    "Gittim acilden şu ilacı verdiler şu muayene oldum diyorsunuz ya o sisteme işlendikten sonra memur olamıyorsunuz geçmiş olsun."



    Bu yalanları nereden okuyorsunuz.





  • Destek arayan varsa özelden yazabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Yalan mı kendim memurum zaten

    Güvenlik mensubu bir kere asla olamiyorsun polis asker bekçi vs vs

    Memurluk içinde belli kriterler var keyfine bak araştır...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus14533

    Yalan mı kendim memurum zaten

    Güvenlik mensubu bir kere asla olamiyorsun polis asker bekçi vs vs

    Memurluk içinde belli kriterler var keyfine bak araştır...

    şizofreni tanısı koyulmadığı, kokainle benzer yapıya sahip içerikli psikiyatrik ilaçlar kullanmadığın süre boyunca hiçbir sorun olmuyor.


    Biri anksiyete ve terapi sürecine iyi geleceğinden yazılan antidepresandan dolayı yapacağı işler mi kısıtlanıyor. Lütfen bilmeden konuşmayın, orda burada okuduklarınıza kanmayın.

  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Eh tamam dediğin branşlara gidip sağlık raporu aldığın zaman görürsün

    Obsesif ilaçları bile elenme sebebi. Kendim kaç kere kurula çıktım keyfine bak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Araç kullanabilmek için doktor onayı gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usagiskitty

    bir gün ben her şeyin değişebileceğine hala inanıyorum hocam bir gün bir şeyler düzeldiğinde sizin gibi haksızlığa uğrayan herkes hakkını alacak bunun umudu da olmasa gerçekten yaşamak imkansız

    Dostum elbet de ki düzelecek bir şeyler. Bundan ben de eminim. Çünkü kötü şeyler olduğu kadar, diğer tarafta büyümeye devam ediyor. Elbet iyi olan insanlar, aklı başında ne yapmasını bilen kişiler coğalacak, belki bunları sen ben göremeyeceğiz, olabilir, ama olacak bu yüzden de kendimi iyi hissediyorum. Sadece işte çok yoruldum artık. Umudumuz olmasaydı zaten hiçbir şekilde bu tür şeylerin karşısında duramazdık, ayakta kalamazdık. Benim inancım yok, ama her zaman dua ediyorum. Bu tür insanların bir gün kendisini çaresiz hissetmesini. Umuyorum ki başka bir dünya olsa bile aynı şeyleri yaşasınlar ve sonsuza kadar sürsün onların zindanları. Ayıptır yani bu kadar doyumsuzluğu anlayamam. Ben yere betona sürekli su döksem, o beton bile istemez artık kendisine su dökülmesini. Herşeyin fazlası zarardır, ama bu insanlar maddi ve manevi olarak doymak nedir bilmiyorlar. Böylesi insan olamaz, beton da olamaz, olsa olsa ancak iblis olur. İnsan kılığına girmiş şeytanlar... 





  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

    Bana göre kamu kurumu diyip hepsi aynı demek doğru değil. Okulda hiç sevdiğiniz bir öğretmeniniz olmadı mı? Her şeyin kötüsü olduğu gibi iyisi de var. İntihar düşüncesine sadece çevresel etmenler etki etmez, kişinin algısı da bu konuda çok önemli. Kişinin çevresini ve kendisini algılama biçimi intiharda çok önemli rol oynuyor. İntiharı engellenip intihar ettiğine pişman olan çok insan var. Çevresi intihar girişiminden bir gün sonra düzelmiyor sonuçta. Ama kişinin algısındaki değişim intihar etme isteğini bastırıyor. Bu konuda da psikolojik destek çok önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzifonlu Joe -- 8 Temmuz 2021; 17:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç varsa intihar yoktur, amaç yoksa intihar vardır

  • Beyler ben 21 yaşındayım. Lisenin son yılında girdim kazanamadım. 2 yıl konservatuvar denedim kazanamadım. Üçüncü kez mezuna kaldığım sene (bu sene) babam vefat etti. Bu sene de sınavım pek iyi değil. Ben bile intiharı ucundan kıyısından düşünmüyorsam siz de düşünmeyin. İntihar etseniz belki çevrenizdeki insanlar bir gün konuşur iki gün konuşur sonra unuturlar. Ama anneniz babanız kardeşiniz ömür boyu gözü yaşlı kalır. Hayata küsmeyin. Her şey oluruna varır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertabbah -- 8 Temmuz 2021; 18:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skko bi sınav sizi buna itiyorsa ilerde boku yediniz beyler.Tabi yaşınız küçük o yüzden çok da bişey diyemiyorum yoksa belli yaşı geçmiş böyle loser tipleri görünce acıyıp üzülmek yerine sinirleniyorum.

  • Coals kullanıcısına yanıt

    bu "loser" tiplere gerekli gazı vermeden sinirlenmek onları daha da derine götürecektir. sizi de anlıyorum ve karşı tarafın gazlanmadan yargıya varılması acımasızlık olur.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.