Şimdi Ara

İnternetten Trafik Sigortası Yaptıran Oldumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı günler bir kaç gün sonra aracımın trafik sigortası doluyor her zaman yaptırdığım yer 900 lira fiyat verdi internette araştırmak istedim 800lere kadar düşük fiyat veren yerler var daha önce internetten yaptıran oldumu uygun güvenilir tavsiye edeceğiniz site varmı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Literaryy -- 7 Mart 2022; 13:23:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Klozlara dikkat edildiği sürece uygun çıkabilir. 2019 senesinde babam o bahsedilen sitelerden birinde uyguna sigorta ve kasko yaptırmıştı. Neden bu kadar uygun diye araştırırken fark ettim ki babam emekli olmamasına rağmen emekli indirimi, engelli olmamasına rağmen de engelli indirimi yapılmış. Herhangibir kaza olsaydı ve tazminatlık bir durum olsaydı bu bahsedilen indirimleri kanıtlayabilecek hiçbirşey sunamayacağımız için sigırta firmasının üstlendiği sigorta tazminatı bizden tahsil edecekti. O yüzden klozlara iyi bakmak lazım.

  • Yıllardır sigortam.net ten yaptırıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Bir kez kasko için işim düştü, sorunsuz halledildi.

  • zed Z kullanıcısına yanıt

    Direk e devlete düşüyor demi kağıt falan almaya gerek varmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt

    E-posta adresinize evrakları gönderiyorlar. İsterseniz çıktısını alabiliriniz.

    E-devlete de düşüyor.

  • Temmuz ayında motosikletim için acenteler 500-550 TL fiyat verirken internet üzerinden hem de imm değerlerini 2 katı (sanırım 41000 x 2) olacak şekilde 270 liraya yaptırmıştım. Poliçeler hem e-devlet sistemine düşmüştü hem de mail adresime gelmişti. Motosikleti satarken de yine internet sayfalarından işlem yaptım. 1 hafta sonra kalan tutar kartıma iade edildi.

  • koyunlu siteden motosikletime ve arabama trafik yaptırdım. acentelerden 100-150 tl daha ucuza maloldu.

  • Sigortam.net ten şaşmayın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternettem kasko yapınca, kaza anında ve çekici ihtiyacı olduğunda kimi arıyorsunuz arkadaşlar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt

    Nereden yaparsanız yapın sigorta şirketinin çağrı merkezini ararsınız.


    Acentenin avantajı (işi bilen, dürüst acente olmak şartıyla) sorun yaşadığınız zaman süreci iyi takip eder, sizi doğru yönlendirir. Poliçe yapılırken de gerekli kloz-limit ayarlamalarını doğru yapar, bilgi verip tercihinizi sorar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 ay önce sigorta yaptırdım 6. basamak olmama rağmen zor bela 1212 tl ye buldum siz suan nasıl 800 900 tlye buluyorsunuz

  • Yaşadığım şehirde çok methedilen ve tavsiye edilen bir acentaya kasko yaptırmıştım.


    Daha sonra şehirlerarası bir otoyolda ön camım durup dururken çatladı.


    Acentayı arayıp durumumu izah etmeye çalışırken "tamam tamam bi fotoğraf çek at bakalım" dedi. Sanki bana lütfen iyilik yapıyor.


    Fotoğrafları WhatsApp'tan gönderdim. Mavi tikler yanmasına rağmen geri dönüş olmadı.


    Tekrar aradım. Orjinal cam istersem fark vermem gerektiğini söyledi. Oysaki kaskoyu yaptırırken İMM'yi sınırsız, diğer riskleri de en üstünden hesaplamasını kasko ücretinin önemli olmadığını belirtmiştim.


    Geçen ay yeni poliçeyi "keçili" siteye internetten yaptırdım. İnternetten ne gerekiyorsa seçebiliyorsun. Fiyat ona göre çıkıyor. İlginç olan önceki kaskomla aynı şirkete yaptırmış olmama rağmen geçen senenin fiyatının çok üstünde olmayan bir fiyata yaptırdım.


    Geçen hafta çağrı merkezini arayarak camın durumunu belirttim. Bana yakın anlaşmalı servis ve camcıların adresini verdi. Orjinal cam taktırabileceğimi belirtti. Destek gerekiyorsa yaşadığım şehirde o şirketin acentalarını yönlendirebileceğini, ilgilenmezlerse şikayet durumunda acentalıklarının dahi iptal edileceğini bu nedenle ilgilenmek zorunda olduklarını söyledi.


    Bu şartlar altında bundan sonra bu doymuş esnafa para kazandırmamak için sigorta işlerimi internetten yaptırmaya karar verdim.


    Cama gelince. Yetkili serviste değiştirmeye karar verdim. Yaşadığım yere 60km. uzakta var. Sabahtan arabayı bırakıp, akşam almam gerektiğini hava soğuksa tam olarak yapışkanın donmayacağı için dönüş esnasında 60 km yol sarsıntı ve burulmalarının gevşeme yapabileceğini belirtti. Bu nedenle havaların ısınmasını bekliyorum şimdilik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 8 Mart 2022; 10:56:36 >




  • Ben sigorta-kasko konusunda halen eski kafalıyım.

    Aralıkta kaza yaptım.

    Sigortacıyı aradım geldi tutanağı tuttu, servis işlemlerini takip edip bana bilgi verdi, ikame araç işini halletti, değer kaybını kendisi dosya açıp halletti.

    Ben sadece çay içmeye gittim adamın yanına.


    Eğer düzgün bir sigortacınız varsa 100 lira fazla verilir.

  • Sigortam Net den yeni yaptırdım, 2.270-TL

    Bu fiyatlar nedir böyle arkadaş.

  • mAcArTy41 kullanıcısına yanıt

    Geçen yıl 426 tl ödediğim sigortayı, dün 935 tl ye yaptırdım.  

  • geçenyıl 450 ye yaptırdığım sigorta 815 ödedim.fibabankadan yaptırdım %5 de iade gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortam.net te poliçedeki temel şeyleri, indirimleri rahatlıkla görebilir karşılaştırma yapabilir, mh ye bağlanıp kolayca güvenle yapabilirsiniz.
    Benim de nisanda kasko poliçe sürem dolacak da portföy biraz azalmış geldi, sompo nasıldır acaba, 1000000 imm, ikame araç, çekici mini onarım ve serbest servis seçimi vs vs ile bayağı uyguna geliyor alternatiflere göre. Şimdiye kadar sigortalık kaskoluk işimiz olmadı, ondan hangisi iyidir pek bilgim yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341


    ben buradan yaptırdım bi sorun çıkmadı. E devlette görünüyor.


    sbm'den de fiyat alabilirsiniz.

  • Sigortam.net ten yaptırıyorum hersene imm limiti de 500.000 tl. Bizim burda esnaftan yaptırıyordum habersiz konut ferdi kaza sigortalarıda çakmış poliçeleri tutuşturmuş pederin eline.portföyündeki en az 100 müşterisini sigortamnete yönlendirdim.o esnaf yakında batacak allahın izniyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.