Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
197.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • armo07 kullanıcısına yanıt
    1

    Sadece çift hatlı cihazların 2 ayrı imei no'su kaydedilir ama cihaz,BTK sisteminde çift hatlı telefonlar listesinde olmalı.Her çift hatlı olmuyor yani.BTK'yı arayıp sormanız lazım

    2

    Çift hatlı cihazın 2 imeisini de 149 tl ödeyerek kaydediyorsunuz,edevlet sistemindeki 2 imei boşluğuna çift hatlı cihazın 2 imei'sini de yazarsınız,tamamdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzrklm

    Arkadaslar iyi geceler bir sorunum var yardimci olabilecek olan varsa sevinirim.23.03.2017 tarihinde avrupa cikisli bir not 4 aldim telefoncudan , elimdeki telefon eskimisti telefoncuda note 4 e uygun fiyat verince aldim yalniz pasaport kayitli degildi , telefoncunun bana dedigi abi 2 gun once sim taktim cikardim 4 ay suresi baslamistir falan dedi tamam ben isletirim bir tanidiga dedim aldim.tam bugune kadar btk dan ne bir mesaj ne bir uyari almadim kapandi kapanacak diye zaten bugunu hesaplayinca sure 4 ayida geciyor dedim heralde problem yok.dun problem olmayan telefonda bugun sabahtan pat gitti sebeke gitti.btk dan falan da mesaj gelmedi kapandi diye ama heralde ondandir dedim apar topar hemen bi avrupaci es dost buldum islettirdim su an 15 saat falan oluyor e devlet uzerinden sorgulatincada kayitli imei diyor ama tel hala acilmadi.biraz daha mi beklemek lazim yada telefonami bir sey oldu anlamadim.saglam telefon durup dururken sebeke gidecegini zannetmiyorum imei ile alakali galiba ama acilmadi.fikri olan var mi ?

    açıldımı nasıl durumu telefonun benimkide 3 gün oldu açılmadı

    yalnız söyle bir sıkıntı var telefon turkcel vodafone açıldı aveaya açılmadı bu konuda birşey yapmamız gerekirmi yoksa beklemeye devammı




  • ali coşkun kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma hocam gec gordum mesaji , telefonu biraktim yattim sabah baktim acilmisti dizin olay daha garip olmus bize en gec 12 saat demislerdi.
  • hzrklm kullanıcısına yanıt
    benimkide açıldı 5. gün biraz uğraştık ama çalışıyor şuan
  • Ya ben 11 .9.17 de geldim türkiyeye telefonum kapandi Code vatandasim alman passaportuyla geldim vergi dairesinden kendi tc me yatirdim parayi Dün kendi adima da e devlet sifresi aldim girdim az önce avea subesinde Bu tc ye ait ödeme bulunmamaktadir diyor ödeme yaptigm halde niye yansimamis vergi dairesinde yaptim faturasi da elimde ne yapiyim sizce yansimamismidir?
  • Merhabalar arkadaşlar italyadan J3 modeli telefon almıştım ama kullanmaya geçen ay başladım hiç bir SMS gelmedi kayıt yaptırmam konusunda. Şuan verigisini ödeyeyim dedim e-devletten bakarken şöyle bir uyarı aldım bankada. "Dikkat! Mükellef kaydı bulunmamaktadır. Mükelleften onay alınması durumunda işleme devam edebilirsiniz.
    Bilgileri doğru girdiğinizden eminseniz ödemeye devam edebilirsiniz."
    Ne yapmalıyım acaba ödememem mi gerekiyor? Havaalanından geçerken gümrüklü ürün kısmına da almamışlardı telefonu. Yatırmalı mıyım sizce?
  • Merhaba arkadaşlar ben e devlet üzerinden yurt dışından getirttiğimiz telefonumuzun kayıt işlemlerinin hepsini bir arkadaşımın pasaport bilgileri ile yaptım,banka sayfasından ödemeyi de yaptım (dekontu var) ama hala telefonun imei kaydı bulunamadı yazıyor kontrol sayfasında,nereye başvurmalıyım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: privateer

    Merhaba arkadaşlar ben e devlet üzerinden yurt dışından getirttiğimiz telefonumuzun kayıt işlemlerinin hepsini bir arkadaşımın pasaport bilgileri ile yaptım,banka sayfasından ödemeyi de yaptım (dekontu var) ama hala telefonun imei kaydı bulunamadı yazıyor kontrol sayfasında,nereye başvurmalıyım..

    Vergiyi pasaport sahibinin tc no ile yatırdınız ve yine pasaport sahibinin edevlet hesabından kayıt yaptıysanız sorunsuz kaydolmuştur.
    Kayıt başarısız olduysaa,telefonunuz için "...cihazınız kayıtdışıdır" mesajı gelir.Bu gelmediyse de kaydolmuş demektir
    Sistem yoğunluktan,kayıtlı cihaza bazen "..kayıt bulunamadı" hatası veriyor.Buna takılmayın.
  • Merhaba arkadaslar ben imei kaydi yaptirmak icin e devlet uzerinden odemede bulundum ama kayit gerceklesmedi bununla ilgili ne yapilabilir bir fikriniz varmidir?
  • madwish M kullanıcısına yanıt
    Pasaport no,yurda giriş tarihi vs bilgileri doğru girdiniz mi?
  • Herhangi bir yanlislik oldugunu sanmiyorum odemeyide is bankasindan yaptim suan sanki hic bir islem yapmamisim gibi gosteriyor herhangi bir yardim sekmesi falanda bulamadim nasil yapcam bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: privateer

    Merhaba arkadaşlar ben e devlet üzerinden yurt dışından getirttiğimiz telefonumuzun kayıt işlemlerinin hepsini bir arkadaşımın pasaport bilgileri ile yaptım,banka sayfasından ödemeyi de yaptım (dekontu var) ama hala telefonun imei kaydı bulunamadı yazıyor kontrol sayfasında,nereye başvurmalıyım..

    son durum nedir
  • Arkadaşlar yurtdışından aldığım telefon tam olarak kaç gün sonra kapanıyor. Bana mesaj geldi 120 içinde diye. Mesaj geldikten 120gün sonra mı yoksa 80-100 gün sonra da kapanabilir mi?

    Kapandıktan sonra pasaport kaydı yapınca açılıyor mu tekrar?

    Birde ben şuan yurtdışındayım yurtdışında geçirdiğim süreler de işliyor mu?
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Tam 120 gün sonra kapanır

    Kapanırsa kaydedince tekrar açılır tabiki

    ve

    Yurtdışında geçirdiği süre dahil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madwish

    Herhangi bir yanlislik oldugunu sanmiyorum odemeyide is bankasindan yaptim suan sanki hic bir islem yapmamisim gibi gosteriyor herhangi bir yardim sekmesi falanda bulamadim nasil yapcam bilemedim

    İmei sorgulamasında nasıl bir uyarı alıyorsunu?

    Mümkünse ekran resmi atarsanız
  • merhaba arkadaşlar bendeki telefona sim kart takıp kullanmaya korkuyorum bir zaman geçtikten sonra kapanır diye, hala imei kaydı bulunamadı yazıyor e devletten kontrol ettiğimde,acaba kullansam mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: privateer

    merhaba arkadaşlar bendeki telefona sim kart takıp kullanmaya korkuyorum bir zaman geçtikten sonra kapanır diye, hala imei kaydı bulunamadı yazıyor e devletten kontrol ettiğimde,acaba kullansam mı

    Simkart takılmadığı için sistem imei görmüyor.Korkunun ecele faydası yoktur.Simkartı takmanız lazım simkart takıldığı anda 120 günlük gerisayım başlar
  • Kontrol etmeden kayıt harcını yatırmış bulundum. Şu anda kullanabileceğim boşta pasaportlar var ama bunlar üzerinden kayıt etmeye çalıştığımda "bu TC kimlik numarası ile para yatırılmamış" ibaresi çıkıyor. Ne yapmam lazım sizce, para boşa mı gitti?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemocem

    Kontrol etmeden kayıt harcını yatırmış bulundum. Şu anda kullanabileceğim boşta pasaportlar var ama bunlar üzerinden kayıt etmeye çalıştığımda "bu TC kimlik numarası ile para yatırılmamış" ibaresi çıkıyor. Ne yapmam lazım sizce, para boşa mı gitti?

    Hangi pasaportu kullanacaksanız,o pasaportun sahibinin tc no suna harcı yatırmalısnız.

    Sonra da o kişinin edevleg hesabına girip "imei kayıt" kısmından kayıt işlemini yapmalısınız.



    Ayrıca

    'Harcı yatırdım' demişsiniz.Onu hangi tc üzerine yatırdıysanız,BTK ya bir dilekçe yazığ faxlarsa iade ederler
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Yakalayabildiklerine geçiriyorlar. Şanssızsan 120. gün civarı kapanır. Şanslıysan benimki gibi 1,5 sene kullanırsın ondan sonra lap diye birden kapanır.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.