Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63.796
Cevap
342
Favori
2.734.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BTK şikayeti ilgili birimlere aktarmış ancak cevap verebildiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüya bitti yola devam...
  • Türkiye'nin bilişim ve teknolojide geri kalmasının sebeplerinden bir taneside düşük upload hızları. Ülkenin gelişmesinde upload hızı, download hızından daha çok önem arz ediyor. Ülke genelinde upload hızında en az 10Mbit standartlaşmadan, bilişim sektöründe bu ülkeden bir cacık olmaz.

    2016 yılında 10Mbit upload hızı bile komik bir değer ama ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bulut depolama hizmetleri var. Türk Telekom Netdisk, Turkcell Akıllı Depo. Eğer yurtdışında saklamak istemiyorsanız bunlardan birini kullanabilirsiniz.

    Dediğiniz gibi inşallah upload hızları artar, upload yapmak için ablamın dükkanına gidiyorum.

    Bu arada Çin servislerinin nasıl 10 TB, 36 TB verdiklerini buldum.
  • yaa vekilim şuraya merhaba arkadaşlar.... diyerek başlayan güzel haberlirini paylaşsada kendimize gelsek
  • Sozde musteri her zaman haklidir
    Turkiyede internet kullaniciysan verdigin paranin hakkini asla alamazsin hak aramaya kalkarsin sirtini devlete dayamis isslere toslarsin sikiysa dis gecir bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vekilden şuanlık bir geri dönüş yok. Caps etkinliği de ne kadar doğru oluyor bilmiyorum, sonuçta yalan bir haber uyduruyoruz.
  • Arkadaşlar kendim metin hazırlamakta çok kötü olan biri olarak, eğer bir metin hazırlarsanız i n c i sözlükte paylaşabiliriz. En azından bir şansımızı denemiş oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

    Bu şerefsizler hiçbir düzenleme yapmayacaklar.

    Deli Dumrul'ların ülkesi burası.

    Öyle deme dostum....Düzenleme yapılacağını bizzat BTK ocak ayında sitesinde yayımladı..
  • FETÖ'cülerin bir oyunu daha: Adil Kullanım Kotası!


    Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yapılan incelemelerde bu örgütün oyunlarından birinin de Adil Kullanım Kotası denilen sistem olduğu ortaya çıktı. Bu hiç de ''Adil'' olmayan sistem kullanıcılarıa günümüzdeki hızlara göre aşılması kolay miktarda kotalar koyuyuor, bu kota aşıldığında internet hızını günümüz için çok komik olan 3 Mbps'e düşürüyor ve de halkı yapılanlar karşısında bilgisiz bırakmayı amaçlıyor.

    Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Sayın İbrahim Özdiş ve de Forum Donanım Haber İnternette Kotaya Hayır Topluluğu, her ne kadar bu konuyu darbe girişiminden bir gün önce, 14 Temmuz'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir basın toplantısıyla dile getirmiş olsa da bu toplantı, devletimiz tarafından pek de ciddiye alınmadı. Bu ''adil'' olmayan sistem yüzünden darbe girişiminin olduğu gün birçok kullanıcı AKK sonrası hız olan 3 Mbps ile internete erişmekte problem yaşadı. Böylece FETÖ mensupları, internet erişimi konusunda amaçlarına ulaştılar. Buna ek olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndaki FETÖ mensupları, kullanıcı şikayetlerini görmezden gelerek AKK'yi değiştirme yetkisi kendisinde olduğu halde suçu İnternet Servis Sağlayıcılarına atıyor.

    Ayrıca FETÖ okullarının basılmasından sonra yapılan incelemelerde Fethullah Gülen'in vermiş olduğu bazı gizli demeçlerin kayıtları da ortaya çıktı. Ele geçirilen demeç kayıtlarının birinde Fethullah Gülen'in AKK konusunda ''Allah Fiberoptik kablolarına ateşler salsın, santarallerini başlarına yıksın, AKK'leri çabuk dolsun, 3Mbps ile kahr-u perişan olsunlar'' yorumunu yaptığı görüldü.

    Ykcll haber ajansı olarak bu adı gibi adil olmayan sistemin kaldırılmasını, BTK içindeki FETÖ mensuplarına da gerekenin yapılmasını arz ediyoruz...



    Biraz Flash TV haberciliği gibi oldu ama kusura bakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 3 Ağustos 2016; 17:58:11 >




  • Ülkemiz geri kalsın diye milleti kısıtlayan AKK sistemini, paralel terör örgütü getirmiş demek. Bunlar şeytana pabucu ters giydirirler

    Bir an önce bu AKK kalksın derim, hep beraber bu oyunu bozalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco

    Vekilden şuanlık bir geri dönüş yok. Caps etkinliği de ne kadar doğru oluyor bilmiyorum, sonuçta yalan bir haber uyduruyoruz.

    Onlarin yillardir bir arguman olarak kullandiklari altyapi yetersizligi yalanindan daha masum oldugu kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco

    Vekilden şuanlık bir geri dönüş yok. Caps etkinliği de ne kadar doğru oluyor bilmiyorum, sonuçta yalan bir haber uyduruyoruz.

    Yalan olup olmadığı konusunda emin değiliz, neticede Akk yi savunan bir ust düzey yöneticiyi aldılar. Forum üyelerine soralım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin umarım sonuca ulaşırsın
  • Up konu ölmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bugünkü görüşmeden çıkan sonucu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten yalan haber. Türk Telekom, AKK teklifini getirdiğinde TTNet'in başında Abdullah Orkun Kaya vardı, Turkcell'de Süreyya Ciliv vardı. Türk Telekom AKK'yi ilk önce kendisi uygulasa da bunu doğru bulup "upload adil kullanım kotası" uygulayan Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv vardı. Hatta bütün ISS'lerin upload adil kullanım kotasını tüm sağlayıcıların uygulamasını istemiş, Türk Telekom 800 kbps'i hangi hıza düşürelim diye reddetmişti. BTK'da da o dönem Ömer Fatih Sayan değil, Tayfun Acarer vardı. BTK olarak bu Adil Kullanım Kotası'nı o uygulamış, bunu bütün ISS'lere zorunlu kılmıştı. Türk Telekom ve Turkcell'de AKK'yi destekleyen onlarca üst düzey kişiler var. Aynı zamanda BTK'da da hala bu kişiler mevcut. Saydıklarımın tamamının FETÖ'cü olduğunu söylüyorsan bilemem.

    AKK'yi FETÖ'cüler çıkardı diye bir haber yayılmasına şahsen karşı çıkmam ama bunun yalan olduğunu bizzat Başbakan bilecektir. Halkın bir kesimini küçük görüyormuşum gibi olmasın ama onlar kesin inanır.




  • fetöcülerin attığı GTA şifrelerinin arasına bir iki akk yazıp şifreleyip iliştirin , bu iş bitsin
  • Up up up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan olsa bile, bu yalan onların yalanlarina nazaran daha mahsum kalacaktır. Belki işe bile yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.