Şimdi Ara

İnternetle ilgili olduğunu düşündüğüm enterasan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden olduğu ile ilgili hiçbir fikrimin bulunmadığı tamamen çaresiz kaldığım bir durum arkadaşlar çok gecikmeden anlatmaya başlayayım;

    2 gün önce eset nod32 virüs programının günü key süresi dolmuştu neyse 1 gün sonra uğraşırım diye erteledim ertesi gün key falan buldum girdim keyi her şey çok iyi oldu güncelledim bir güzel her şey bundan sonraki gün yaşandı. Ertesi gün anlamadığım bir şekilde bazı sitelere giremiyordum (Facebook, Wikipedia, Path of Exile, Discord) başlarda fazla sıkıntı yaratmasa da sinirlenmeye başladım baya güvenlik duvarını kapattım (Virüs tarayıcının süresi dolunca açmıştım) virüs tarayıcıyı sildim tekrar yükledim olmadı. Her sayfayı açmıyor gıcıklık yapıyor ama vpn kullanınca açılıyor. Baktım eset svchostları engelliyor engeli kaldırdım virüs tarayıcıyı sildim başka bir tane kurdum sorun hala devam ediyor esetten kaynaklandığını düşünüyordum (Geçenlerde esetin Windows 10'un yeni sürümüne uyumlu olmadığını okumuştum) ama artık ondan kaynaklanmadığını anladım. Path of Exile oynayamıyorum mesela loading screenden sonrası yüklenmiyor ve nedeni internet olduğune eminim çünkü loading ekranında fpsim bir süre sonra 60 oluyor. Ayrıca discorda girmemi de feci şekilde engelliyor bunu çözmek için neler yapabilirim?







  • Internetimize kisitlama yapiliyor ve bakim calismasi bu aralar cok fazla vpn ile sorunsuz girebilmenizin nedenide bu. Dns kullanmiyorsaniz dns kullanin kullaniyorsanizda degistirin cozulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.