Şimdi Ara

İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NetSpeed'den internet aldım evrakları yolladım 1 günde bağladılar çok hızlılar fakat 2 gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Modemi açıyorum sadece ADSL lambası yanıyor İnternet lambası göz bile kırpmıyor. Defalarca aradım ekip gönderelim gelip kontrol etsinler baksınlar dediler benim yapacağım bir işlem varmı acaba ? Elektrikçi çağırıcam en sonunda artık gelsin kontrol etsin diye. Bana verdikleri kullanıcı adını ve şifresini yazdım modeme sorun yok paketim de tanımlanmış modemden görüyorum Down 8 Up 1 MBps diye ama neden giremiyorum internete yardımcı olurmusunuz ? Müşteri hizmetini arayınca zaten arıza kaydı açılmış diyor modem ayarlarını doğru yaptınız mı diyor 2 kere telefonda onlarla beraber kurdum modemi değişen bişey olmadı modemi kaç kere sıfırladım sayamadım bile neden internet gelmiyor modeme yokmu çözümü ?

    Modem Vodafone Net'in verdiği Huawei HG531S modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Varsa başka bir modem ile dene. Ve wifi ile tehefondan falan bağlandın mı ? Zira bilgisayardan da kaynaklı olma ihtimali var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bey V

    Varsa başka bir modem ile dene. Ve wifi ile tehefondan falan bağlandın mı ? Zira bilgisayardan da kaynaklı olma ihtimali var.
    Bilgisayara bağlamıyorum priz salonda olduğu için modemi takıyorum ordan deniyorum modem üstündeki lambalara bakıyorum 2 kere kurulum için bilgisayara bağlamıştım sadece sorun bilgisayarda değil zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.