Şimdi Ara

internet var görünüyor ama yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, Türknet kullanıcısıyım Aralık başı taşındım yeni bina diye altyapı yoktu yaklaşık 2.5 hafta sonra altyapı geldi eve bağladık interneti nakil işlemi yapıldıktan sonra. Modemi sıfırlayıp kurdum(bundan önce 5 ay gibi Türknet kullanıyordum aynı modem ile) ip adresi filan aldı modem DSL hep yanıyor internette yanıyor Web tabanyı yapılandırıcıda aynı şekilde internet var fakat ağ'a bağlandığımda yok pc ve telefonlarda. Türknete defalarca bildirdim hep arıza giderildi dendi. kabloları kontrol ettim bir hata göremedim belkide benim bilmediğim bir sorun var yada benzer problemi olan biri vardır diye yazıyorum çünkü 2 haftadır böyle bir sorunla yaşıyorum. başka bir sağlayıcıya geçeceğim düzeltemezsem heralde 2 aydır kullanmadığım internetten 74 tl fatura geldi.




    Edit: Türknet aradı görüştük ben internet sağlayıcımı değiştiriyorum diyince yardım etmeye başladılar. Bana yanlış IP geliyormuş düzelttiler (sözde) fakat 74'tlyi(son ödeme tarihine 1 hafta vardı) ödemediğim için interneti kullanamazmışım ödediğim günün akşamına internetimin olacağını söylediler. Konuşmadan 1 saat sonra ödedim, şuan yaklaşık 23-24 saat geçti hala internetim yok. Sitede durum hala OFFLINE.
    Sanki bana ödettirmek için düzeltmiş gibi yaptıklarını düşünmeye başladım...

    Edit: Ertesi gün internet hala yok aradılar modem şifrenizi değiştirdik dediler şifre ve kullanıcı adını sms olarak attılar tekrar kurun dediler. Gönderdikleri şifre eski şifremdi aynı kurulumu zaten önceki gün yapmıştık. Tekrar kurulum yaptım hala yok sitede teknik bilgilerde hala OFFLINE görünüyorum. Canıma tak etti abonelik iptal belgesini imzaladık yarın faks ile yolluyorum aynı zamanda maillede atıyorum.
    Kimseye önermiyorum Türkneti. internet var görünüyor ama yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumpkinia -- 21 Ocak 2018; 15:40:23 >







  • Dün aynı sorunu format atarak çözdüm.
  • Yeniden kullanıcı adı ve şifre alın tekrar kurulum yapın dsl yanıyor ise oralarda hata olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kez modeme format attım sorun değişmiyor. DSL ışığı sabit ve yeşil sorunda şu modeme göre her şey çalışıyor. web tabanlı yapılandırıcıda da internet var görünüyor.

    Türknette internetiniz var diyor sorunu incelemiyor bir çözüm getiremediler. Başka bir sağlayıcıya geçeceğim çünkü ilgisizliklerinden bir işi beceremedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumpkinia -- 15 Ocak 2018; 21:49:25 >
  • Sorununuzu türknet kullandığım dönemde bizzat yaşadım tahammül edemeyip iptal ettim. Sorunun nedeni kesinlikle Abone kaynaklı değil, tamamen türknetin şöyleki modeme ip atamasını yaptıkları havuz sistemi internete çıkış vermesi gerekirken türknetin ip paylaştırma politikasını düzgünce yönetemediğinden havuz şişiyor sanal ip atamasını yapamayınca bağlantı var fakat çıkış olmayınca erişim olmuyor, dsl ile bağlantı kurulup ip almasına rağmen ( bazen alamıyor ) çıkış yapamıyorsunuz. Taki bir abone havuzdan çıkana yahut admin müdahale edene kadar..
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    4-5 kez destek kaydı yaptım her seferinde sorun düzeltildi dediler ama hiç bir değişiklik yoktu dediğiniz gibi bende bir sorun olmadığını düşündüm zaten bir süredir türknetin sorunlara ilgilnmediğini aboneliğe attığını biliyoruz. Bana da hep valla bizde online görünüyosunuz napalım gibisinden bir yaklaşımda bulundular birde fatura ödeyeceğim şimdi. Başka bir İSS'ye nakil oluyorum umarım sorun yaşamam.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.