Şimdi Ara

İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Aktif olarak türktelekomun 16mbps internetine 90tl ödeyerek çok yavaş bir internet kullanıyorum. Taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz sağlayıcılar neler acaba? Aktif olarak online oyun oynuyorum bağlantı kompasının olmadığı sabit hız veren şu firma iyi dediğiniz bir sağlayıcı var mı? Türknete geçmeyi düşünüyordum ama 180 tl olmuş sanırım aylık ücreti millenicom ve comnet i biraz araştırdım pek bir şey bulamadım fiyatları iyi ama kopma yapar mı bilemiyorum o yüzden bu formu açma gereği duydum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.




  • turknet ve internet kutusu firmalarındna uzak dur. bende arıyorum geçmek için.

  • Comnet geçme ne geçersen geç gibir tavsiyemdir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben tbtnet kullanıyorum.Menunum.Fiber 100mbit 135 TL. Ayrıca Şok Marketin internet hizmeti var bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende comnete bakmıştım, milleti banlamışlar portlarını iptal etmişler, asla kullanmam. Poyraz fiyatları uygun ama arkadaşını getir yok. İnternet Kutusu duymadım, değişik bir isimleri varmış. Konularına bakmak lazım.

  • Türknet iyice bozdu Gıbır,internetkutusu,Poyraz olabilir müşteri hizmetlerine bakmak gerekiyor.

    Comnet problemli gibi duruyor.

  • İnternet kutusu tavsiye ederim. Uzun zamandır kullanıyorum problem olsa da, sorunu çözmek için uğraşıyorlar ve halleniyorlar. Mh çok iyi çalışıyor. Pingler oyunlarda 5/10 ms yüksek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • öncelikle alt yapı önemli..

    Altyapınız adsl ve vdsl ise santrale uzaklık mesafesi çok önemli Telekomda kalmanızda fayda var. Çünkü onun altyapısı ve desteğe ihtiyaç duyduğunuzda diğer firmalarla sıkıntı yaşarsınız. Benim Telekom ekiplerinde tanıdığım akraba ve arkadaşlarım olduğundan özel bi ilgi gösteriyorlar varsa böyle bi tanıdık geçebilirsiniz.

    Altyapınız fiber ise sıkıntı yaşanmayan bi altyapıdır ki ben türknete kızıp poyraz nete geçtim 1 haftadır sıkıntısız değerler aynı.

    fiyat da çok makul.

  • binanızda altyapısı olan firmalara bakın, tercih sizin ama kendi altyapısı olan firmalar harici kullanmak şansa iş yapmak gibi.

    konu özelinde türk telekom'u hariç tutacaksak eğer kendi altyapısı olması koşuluyla superonline fiber, türksat kablonet, türknet değerlendirilebilir.


    kendi altyapısını kurmayan aracı üzerinden hizmet veren firmalar ile uğraşmak gerçekten uğraşacak vaktiniz varsa değerlendirilebilir ve astarı yüzünden pahalıya da gelebiliyor bu tip firmalar ile uğraşmak.

  • 5-10 lira kar etcem diye adı sanı duyulmamış firmalarda 10 takla atmaktansa en iyisi netspeede geçmek

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    Netspeedte eskiden küçüktü, 3 yıla yakın kullandım , tavsiye ettiğim referanslarımdan bazıları 4-5 yıldır kullanıyor. vizyon sahibi firmaları desteklemek her nekadar başlarda kapasite sorunlarına neden olsada gelen aboneler ve yapılan yatırımlarla sektörde yerlerini alacaklardır. Bazı müşteriyi resmen kovan firmaları kullanmak yerine bunlar daha mantıklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 4 Ağustos 2022; 19:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8mbps kullanan ben

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    250/30 159.90tl hocam fp olarak müthiş, beğenmezsen çıkar gidersiniz devir ekonomi devri

    İnternet sağlayıcısı tavsiyesi



    İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Dsmart Mega Paket, 100 mbps internet, 2 yıl sabit fiyat garantisi (149 yada 159 TL), dSMART gO, Turknet sonrası ilaç gibi geldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.