Şimdi Ara

İnternet radyosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlışsa affola. Ben ve birkaç arkadaşım internetten yayın yapacak radyo sistemi kurmak istiyoruz. Bazı siteler hazır olarak domain ile birlikte bu hizmeti veriyor fakat biz bu sitelerle çalışmak istemiyoruz. Sistemi kendimiz kurmak istiyoruz. Bunlarla ilgili bilgisi olanlar bizimle paylaşabilirler mi? Örnek vermek gerekirse şunu istiyoruz;www.asdasaadsa.org gibisinden sitemiz olacak. Girenler başlat butonuna basınca canlı yayın başlayacak. Sizden tek istediğim radyo sistemini kurmak için yardım. Site tasarımını cpanel olayını falan biz yapabiliyoruz. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitality5 -- 24 Mart 2018; 23:1:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence başlangıçta internet sitelerinden yapmanız daha mantıklı olur
  • İlk önce bir sunucu ayarlayacaksınız yani elinizin altında olan bir bilgisayar lazım.Ondan sonra o sunucuda gerekli portları açıp herhangi bir program indireceksiniz işinizi gören.Yanlış hatırlamıyorsam Winamp ve Winamp'ın plugini olan Edcast bu işi görüyor.Geriye sadece bir radio scripti yazmak yada piyasada olanlardan herhangi bir tanesini indirip ip ve portunuzu yazmak kalıyor.Kurulum detaylarını Google'da bulursunuz eğer ki Upload hızı açısından sıkıntınız varsa evde yapmanızı gene tavsiye etmem pek keyifli olmaz.
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    İlk başta bizde öyle düşündük. Sonrasında ise bu işi büyütürsek bu tip hostingler bize sorun yaratabilir kanısına vardık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Upload hızını düşünüyoruz bizde. Sırf o yüzden evimizdeki telekomu iptal edip superonline ın upload hızı yüksek tarifelerine geçmeyi planlıyoruz. Telekomda geçsek sıkıntı yaşayacağız kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.