Şimdi Ara

İnternet kullanıcıları arasında kripto paraları en fazla Türkler benimsiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet kullanıcıları arasında kripto paraları en fazla Türkler benimsiyor
    Kripto para piyasasına olan ilgisi nedeniyle sahiplenme olarak Türk halkının Avrupa ortalamasının üzerinde olduğu biliniyor. İnternet kullanıcıları arasında ise Türkiye dünya ortalamasının da üzerinde.



    Kripto paralara en çok Türkler ilgi gösteriyor



    Global Overview tarafından yapılan bir araştırmaya göre, internet kullanıcıları arasında kripto paraları en fazla benimseyen ülke Türkiye. Yüzde 25.8 ortalaması ile dünya ortalamasının iki katından fazla.



    Ayrıca Bkz.Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Medieval Empires projesi ön satışa başlıyor



    Normal kullanıcılar arasında da zaten Türkiye’nin oranı oldukça yüksek. Sosyal medyada sayısız Türk kripto para fenomeni milyonlarca takipçisi ile projelerin peşinde koşuyor. Hot, Ceek, Raca gibi pek çok kripto para projesinde Türkler ilk sırada. Yine sayısız projede mutlaka bir Türkçe Telegram veya Discord grubu yer alıyor.



    Türkiye’nin ardından yakın ortalama ile Arjantin gelirken Filipinler, Nijerya, Tayland, Brezilya daha yüksek farklarla geride kalıyor. İlk onda Avrupa ülkesi olarak sadece Hollanda yer alırken on beşinci sıradan itibaren yavaş yavaş Batılı ülkelerin de listeye girdiği görülüyor.









  • Kısa yoldan köşeyi dönmeye en meraklılar olduğumuzdan olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 6 Aralık 2022; 12:16:59 >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Aynen, benimsediğimiz felan yok, kısa yoldan köşeyi dönme umudu tamamen..

  • Ya da sefalet sıralamasında en tepede olduğumuzdan olabilir mi?

  • 10 dolarlık coin alıp milyoner olma hayallerimiz

  • Yazı bize, paramız dışarı akmış resmen. Sosyal medyada insanlarımızı yönlendirerek şu coinden al , bundan da al katlayacak diyenleri yargılamak lazım. Maaşlarını nereden alıyor sormak lazım. Kripto paralar Amerikan ekonomisine akıtıldı. Dolaylı olarak ABD ekonomisini desteklemiş olduk .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skesk -- 6 Aralık 2022; 10:17:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar çalışarak para kazanamıyorlar. Yaşam standartlarımız o kadar düştü ki, maaş ile ancak ve ancak hayatta kalabiliyoruz ve gidişat da bu durumun düzelebileceğine dair bir umut vermiyor insanlara. Sorarım size, eğer insanımız hayatını idame ettirebileceği geliri dışında da kişisel zevklerine, sosyal yaşamına ve geleceğe yönelik yatırımlarını yapabileceği kadar para kazanabiliyor olsaydı sizce gene bu manzara ile karşılaşabilir miydik? Hiç sanmıyorum. Siz buna kolay yoldan para kazanma hevesi diyorsunuz ama bence durum bundan daha derin. Eskiden yılbaşı piyangosu, sayısal loto, süper loto vs. gibi oluşumlarla insanların zengin olma hayali vardı. Artık o hayaller bile ellerimizden çalındı. Türkiye'de miras kalmadıktan sonra zengin olmak ya da bir üst gelir sınıfına geçebilmek çok zorlaştı, dolayısıyla insanlarımız da alternatif kaynaklar ve kanallar arama arayışına giriyor.

  • yaa gercekten mi kiyamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk sıralara bakınca hep fakir ülkeler. Biranda zengin olmak istiyorlar çünkü. Genelde el işinde çalışarak rahat yaşam sürecek paralar kazanamıyor çünkü bu ülkelerin vatandaşları.


    Türkiye ise 2 senede çok hızlı fakirleştiği ve alım gücü çok hızlı düştüğü için biraz para kasarak biraz daha rahat yaşam hedefliyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sıradaki ülkelerin ortak özelliği enflasyon oranı yüksek ülkeler olması. Üç kuruş paramız var enflasyonla eriyip gitmesin diye kripto paraya yatırdılar. Oradan da soyuldular. Kripto para piyası çöktü. Mining işi de bitti. Oradan da zarar. Yine olan garibanın üç kuruş parasına oldu. Tokatlandılar. Kripto para işi bitmiştir. Resmi digital para geliyor. Merkeziyetçi, devlet kontrolünde. 2023-2030 arası digital dolar vs. Yaygınlaşacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 6 Aralık 2022; 13:22:20 >
  • Bu tablo size ne anlatıyor bilmem ama, bana çok şey anlatıyor.


    Başta bu listenin en başında olmak, benim için yüz kızartıcı bir durum, memlekette ne kadar boş insan olduğunun göstergesi. Bunada günah keçisi bulmayın boş yere, o gösterge insanların talebini gösteriyor, zaten 1. olmuşuzda, klasmanınızdaki ülkeler arjantin, filipinler falan. 


    Uzun uzun yazdım ve geri sildim, boşverin, daha çok sıvı yağ, ay çekirdeği ithal ederiz gibi görünüyor.

    Bir gün youtube trendlerinde 5iq videolar yerine, üretim kendini geliştirme videoları trend 1 olursa belki ozaman iflah olmaya yaklaşırız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 6 Aralık 2022; 15:7:27 >
  • Dünyanın en zeki insanları biziz çünkü. Milyarlarca insan aptal, sadece biz kurnazız. Ne kadar boş beleş, doğru düzgün yazı yazmayı ve okumayı bilmeyen kişiler, kısa yoldan nasıl parayı bulurumun derdinde. Gün üzümde helal kavramı zaten kalmadı. Bir yerden para gelsin de nereden olursa olsun. İnşallah bütün paranız batar ve iflas edersiniz

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    Köşe dönmeyle alakası yok. Kazandığımız paramız o kadar hızlı değer kaybediyor ki değerini korumanın yolu diğer enstrümanlara çevirmekten geçiyor. Bu altın olur hisse senedi olur ev olur araba olur ama lira maalesef olmaz. Kripto varlık alan adam emin ol altın da alıyor dolar da alıyor tarla da alıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu bizim icin gencler icin ilerde cok faydali olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alım gücünün düşüklüğü, enflasyon. Keşke para birimimiz diğer para göre sabit kalsa bizde bunlarla uğraşmasak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 lira vereyim 10 lira kazanayım kafası.

  • kurnazlıkla alakası yok. çaresizlik bir umut kripto yoksa çalışarak mal mülk sahibi olmak çok komik, özellikle şu zaman.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.