Şimdi Ara

İnternet geceleri devamlı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 haftadır netim devamlı kopuyor özellikle gece 12 den sonra kafasına göre 15 dakikada bir yarım saatte bir kopuyor net telekomu aradım firmware güncelle dediler zaten güncel,tüm aparatların yedeği var modem kablolar splitter vs vs hepsini deiştirdim splitter kullanmadan bağlanmayı denedim yinede kopuyor,virüs vs olabileceğinden şüphelendim 3 ayrı programla tarattım hiçbirşey yok tertemiz nedir bunun sebebi çıldırmak üzereyim...



  • Net Paket mi kullanıyorunuz, santraliniz hızınızı desteklemiyorsa kopmalar yaşanabilir.

    Hep aynı süre bağlı kaldıktan sonra kopuyorsanız, modeminizin Time-Out değerinin sıfır yapılması gerekiyor olabilir.
  • hızım 1 mb ti sorun oluyodu 8 mb yaptırdım yani sorun hızda değil hızım sorun olsa sabahları yaşarım problem,time out süreside aynı şekilde sabahları hiç sorun yok mesela şu an 6 saattir netim hiç gitmedi ama geceleri 12 1 den sonra oluyor bu sorun ... :/
  • 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi'ni arayın,

    özellikle 1 Limitsiz kullanırken de aynı kopma sorununu yaşamış olduğunuzu söyleyin.

    Arıza kaydı açacaklardır.
  • Bir yildir ayni sikintiyla ugrasiyorum. Geceleri bir turlu ttnet in internetiyle baglanamiyorum. Musteri hizmetlerini arayarak baglantiyi duzeltiyorlar. Bir sure sonra tekrar kopuyor. Tekrar ariyorum aciyorlar tekrar kopuyor. Tekrar tekrar. Sonra bu kez gun icinde teknik eleman gonderecegiz diyorlar. Teknik eleman gelmeden bir daha interneti aciyorlar. Yada teknik eleman geliyor bakiyir birsey yok diyor. Tabi faturada teknik elemanin yevmiyesini bize iteliyorlar. Mixem bulandi bu ttnetten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Şuanda bende de TTNET var , kopma sorunu özellikle gece artıyor yoğunluk kaynaklı olabilir dsl ışığı sönüyor 1-2 dk sonra tekrar yanıyor ve internet geliyor , özellikle online oyunlarda çok sinir edici bir durum . TTNET demek paran ile rezil olmak demek valla paramızı tıkır tıkır alıyorlar ama hizmete gelince 0 ben her zaman diyorum Allah hakkımı bırakmasın . Avrupa 300 400 mbps download 30 40 mbps upload 3-4 ping ile bağlanırken biz burada eziyet çekiyoruz 3-4 mbps internet ile .
  • Bu sorun bende var her ay 2 defa gece 2-3 gibi internet gidiyor, Millenicom'un sisteminden kontrol ettiğimde "Bölgesel altyapı çalışması" sebebiyle kesinti olduğu söyleniyor.


    Sabah kontrol ettiğimde çalışma bitmiş ve siteden kaldırılmış oluyor fakat her seferinde modeme baktığımda ip almıyor.


    Bende bunun üzerine arıza kaydı açıyorum bana her seferinde "Modem kurulumu yapılması gerekmekte" şeklinde yanıt vererek arıza kaydımı kapatıyorlar.


    Defalarca modem üzerindeki switch ile hard reset yaparak fabrika ayarlarına çevirip yeniden kurdum sorunum düzelmedi.


    Keenetic Hero modem satın aldım, sorunum düzelmedi.


    Millenicom, TürkNet gibi sağlayıcıların sitesinden adres ile kontrol ettiğimde 75MBPS altyapımın desteklediği söyleniyor, modem arayüzünden baktığımda 68MBPS ulaşılabilir hız var.


    Benim kullandığım paket 35MBPS, hızla da çok işim yok sadece bağlantının kopmaması ve gerektiğinde IOT cihazlarıma uzaktan bağlanabilmem gerekiyor.


    Belki çözüm olur diye hızımı 26MBPS'ye sabitlettirdim fakat yine yeni yeniden bu sorun tekrar etmeye devam ediyor.


    Özellikle bu hafta 4 defa bu sorun tekrarladı, hep gece saat 2-3 arası internet kesiliyor sabah olduğunda arızayı sistemden kaldırmalarına rağmen modem ip almıyor.


    Modem ip almadığı zaman ne yapmam gerekiyor? 3 saatlik mesafe kat edip modemin yanına geliyorum, modemi kapatıp açıyorum ve sorun düzeliyor yada laf anlamayan müşteri temsilcileri ile kavga dövüş hattımı güncelleterek 3-5 dakika gibi bir zaman diliminde modemin tekrar ip almasını sağlayabiliyorum.


    Millenicom öyle rezil bir firma ki WhatsApp üzerinden kendilerine ulaşamıyorsun, daha düne kadar TürkNet ile robot müşteri temsilcisi değil gerçek insan ile hizmet veriyoruz diye dalga geçen çapsız şirket ve yaptığı iş ortada.


    Müşteri hizmetlerini arıyorsun, teknik birime bağlanmak mümkün değil otomatik olarak telesekreter "Hattınız kontrol ediliyor, hattınızda sorun yok" band kaydı ile telefon suratıma kapatılıyor, derdimi anlatabileceğim bir insan yok.


    Şikayetvar, Twitter üzerinden açtığım kayıtlarla ilgilenilmiyor, geri dönüş yapan genel müdürlük çalışanı da bana "Müşteri hizmetlerini aradığınızda 1'i tuşlayın, 5 seçenek sayılacak sonra telesekreter susacak 15 saniye sonra müşteri temsilcisine bağlanmak için 11'i tuşlayın seçeneği çıkacak buradan bağlanabilirsiniz" gibi şark kurnazlığı öğretiyor, yahu padişahla mı konuşacağım nedir bu saçmalıklar Allah aşkına? bu firmalar gram denetlenmiyor mu? Btk'dan da kaç defa yazdım kimsenin umrunda değil.


    Neyse genel müdürlük çalışanının tavsiyesiyle 11'i tuşlayarak bağlandığım müşteri temsilcileri de teknik birim olmadığımız için yapamıyoruz, yardımcı olamıyoruz vs diye kestirip atıyorlar.

    Bazen 2. yada 3. 11'i tuşlamamda denk gelen farklı müşteri temsilcileri de yardımcı olabiliyor, yemin ederim ben böyle kanser bir çözümsüzlük, iş zorlaştırma, her şeyi kişiselleştirme, inatlaşma ile yaklaşım gibi saçmalıkları başka hiç bir yerde görmedim.


    TürkNet'e geçiyorum umarım orada bir sorun olmaz, evde FTTH (Daireye kadar fiber) var, TürkNet ile 99TL'ye 100MBPS'ye kadar olan paketi kullanıyorum, anlık 270-300MBPS gibi hızları bile görüyorum üstelik modemi bile adamlar verdi.


    Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın ama Millenicom'un bu yüzünü herkesin görmesini istedim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.