Şimdi Ara

Instagram Threads, aynı isimde uygulamayı popüler yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram Threads, aynı isimde uygulamayı popüler yaptı!
    Meta’nın Twitter klonu Instagram Threads, ilk 24 saatte 30 milyon, beş gün içinde de 100 milyon kayıtlı kullanıcıyı geçti. Data.ai’nin verilerine göre, Threads, şu anda 150 milyon indirmeye ulaştı. Bununla birlikte Instagram ile hiç ilgisi olmayan başka bir uygulama, dikkatleri üzerine çekti.



    Ayrıca Bkz.Instagram Threads çıktı! İşte Threads indirme, kayıt & üye olma



    Slack alternatifi Threads, 1 milyon indirmeyi geçti!



    2019’da Slack alternatifi olarak çıkan Threads, Meta’nın aynı isimli uygulamayı yayınlamasıyla trafiğini önemli ölçüde artırdı. Meta’nın uygulama için Threads.com yerine Threads.net alan adını alması bu yoğunluğun sebeplerinden biri olabilir. Bu bir yana, 6 Temmuz ile 12 Temmuz arasında Instagram’la ilişkisi olmayan Threads, yalnızca iOS platformunda dünya genelinde 1 milyon indirmeye yaklaştı. Uygulama mağazasında en çok indirilen 52. uygulama, iş kategorisinde de üçüncü uygulama oldu.



    Şirket, Meta’nın hızla yükselen uygulamasından o kadar fazla etkilendi ki web sitesi ve App Store’da Instagram ve Meta ile hiçbir bağlantılarının olmadığına dair not düşmek zorunda kaldı. Bu arada şirketin kurucularından birisi de eskiden Facebook’ta ürün yöneticisi olan Rousseau Kazi.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2023/07/15/threads-a-slack-alternative-completely-unrelated-to-instagram-has-seen-downloads-surge/







  • Bu uygulama yakında ya satılır ya da ismi değiştirilir. Büyük balık küçük balığı yer...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.