Şimdi Ara

Instagram, gençler için yeni özelliğini duyurdu: Kapatılamayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram, gençler için yeni özelliğini duyurdu: Kapatılamayacak!
    Instagram, genç kullanıcılarının uygulamada harcadığı vakti sınırlamak için yeni gece uyarıları özelliğini kullanıma sundu. Yeni gece uyarısı, gençlerin gece geç saatlerde Instagram’da Reels videoları veya DM gibi yerlerde 10 dakikadan fazla zaman geçirmesi durumunda ortaya çıkacak. Bildirim, gençlere saatin geç olduğunu hatırlatacak ve uygulamayı kapatıp uyumaları konusunda uyaracak.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın ebeveyn denetimi özellikleri: Çocuğunuzun iPad'ini kontrol altında tutun



    Instagram'a gece uyarıları özelliği geliyor



    Instagram, kullanıcılara “Ara verme zamanı gelmedi mi?” bildiriminin ardından “Geç oluyor, Instagram’ı kapatmayı düşünmelisin” gibi bir mesaj gönderecek. Bu bildirim, akşam saat 22.00’den sonra otomatik olarak gösterilecek ve kapatılamayacak. Bu uyarılar, gençlerin gece geç saatlerde 10 dakikadan fazla Reels video izlemesi veya mesajlaşması durumunda çıkacak.



    Özellik, varsayılan olarak açık olacak. Genç kullanıcıların özelliği kapatmaları veya bu uyarı mesajlarını görmemeleri için bir seçenek sunulmayacak. Elbette, Instagram’ın belirtilen saatten sonra otomatik olarak kapanması gibi durum olmayacak; bu mesajlar yalnızca bir uyarı, hatırlatıcı niteliğinde, kullanıcı isterse göz ardı edip uygulamayı kullanmaya devam edebilecek.



    Gençlere yönelik diğer Instagram özellikleri



    Yeni gece uyarıları, Instagram'ın gençlerin uygulamada geçirdiği zamanı azaltmayı amaçlayan tek özellik değil. Uygulamada halihazırda gençlere Instagram'ı düzenli olarak ara vermeleri konusunda tam ekran hatırlatıcı gösteren “Ara Ver” özelliği var. Ek olarak gençlerin bildirimleri sessize alıp arkadaşları ve takipçileriyle belli süreliğine sınır koymasını sağlayan "Sessiz Mod" özelliği bulunuyor. Ayrıca Instagram ve Facebook’ta artık genç kullanıcılar için belli içerik türleri (kendi zarar verme, sansürlenmemiş şiddet ve yeme bozuklukları ilgili gönderiler gibi) otomatik olarak kısıtlanacak.




    Kaynak:https://about.fb.com/news/2023/06/parental-supervision-and-teen-time-management-on-metas-apps/
    Kaynak:https://techcrunch.com/2024/01/18/instagrams-new-nighttime-nudges-aim-to-reduce-teens-time-on-the-app/







  • Tatlı görünme çabaları. İçerik üreticileri ve kullanıcıları en çok sömüren uygulama instagram.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben şahsen 10 dakika süreli hatırlatıcıyı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Instagram bazen zararlı olsada sabahları ve molalarda kafa dağıtmak için iyi oluyor. Bu 10dk olayını hep açık getirmeleri çok ilginç. Sanırım müşteri kitlesinin zihinsel olarak ölmesini istemiyorlar yoksa reklam pazarlayamazlar

  • Kadin erkek farketmeksizin es bulamamis veya esine sadakati olmayan tiplerin mekani instagram. Herkes kendini sergileyip yolunu bulmaya bakiyor. Insanlari obje haline getirmekten iq dusurmekten baska bi islevi yok. Bu kepazelikten cocuklarin uzak tutulmasi gerekir.

  • İşime karışma Instagram.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt
    sence müşteri zihinsel olarak yaşıyor mu?

  • Gençler ne alaka.

  • Kalitesiz 3üncü sınıf gazeteler gibi tık alma başlıkları hiç yakışmıyor.

  • Ayarında kullanılırsa herşey okey ya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.