Şimdi Ara

İnsani Gelişme Endeksi'ne göre ülkeler listesi(Türkiye 90. Sırada !) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir konuyu da siyasete çekmeseniz şaşardım , şimdi şikayet etmeye kalksam konuyu açan ceza alacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Bir konuyu da siyasete çekmeseniz şaşardım , şimdi şikayet etmeye kalksam konuyu açan ceza alacak.

    e nereye çekilecek?

    yaşam standartının düşük olmasının nedeni vatandaş mı yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cago135


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Bir konuyu da siyasete çekmeseniz şaşardım , şimdi şikayet etmeye kalksam konuyu açan ceza alacak.

    e nereye çekilecek?

    yaşam standartının düşük olmasının nedeni vatandaş mı yani

    Tartışmayı bilmiyorsan her konuyu siyasete çekiyorsun o senin beceriksizliğindir , gir Kültür - Bilim , Güncel bölümlerine bak bakalım millet nasıl tartışıyor.
  • vay be arkadaş..1 havalimanı demek Almanya'yı sallayacakmış

    O Almanın dünya çapında markalaşmış otomobilleri en az 30 yıldır ülkemizde cirit atıyor, fabrikalarımızda onların makineleri ile üretim yapmışızdır genelde.

    3.Havalimanı ihtiyaç varsa yapılsın ama işin içinde genelde şu oluyor :



    ve bugünlerde yaşananlara göre de çok büyük ihtimal işin içinde birilerini zengin etmek var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thailano

    quote:

    Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thailano


    quote:

    Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

    Varya bu yazıları okuyunca diyorum ki tayyip hakkaten büyük adammış.Gezi parkı olaylarına akdar dünyanın en hızlı büyüyen 2.ekonomisi olan avrupanın gıpta ile baktığı Türkiye için şimdi batıyor vs. diye haberler yapıyorlar ancak hiç etkisi yok bizim kekolar da yeter ki tayyip gitsin diye peşlerine takılmış elin gavurundan medet umuyor.Adam 3. havaalanını yapsa Almanyanın anası ağlayacak haberleri yok 1.500 Tl maaş alıp ekonomiyi yorumlayan keko dolu heryer

    1500 derken cok iyimser yaklasmissiniz, asgari ucret nerdeyse onun yarisi belirtmek isterim:)
    Ayrica sadece h.alani, yol yaparak bir ulke kalkinmaz! Uretmeyen bir ulke olduk, hatta urettigimizi soyledigimiz urunlerin ic parcalarini dahi yurtdisindan aliyoruz. Bu ne demek; uretimde bile disa bagimlilik demek.
    Pembe yalanlar ortaya cikmaya baslayinca, durumun hicte ic acici olmadigi ortaya cikti sonunda. Imf borcunu kapattilar, iyide cikan vergiler ne olcak, yani o borcun kapanmasi icin insanlarin emeginin yarisini vergi olarak aldi bu devlet. 2010lu yillarda teknolojik urunlerden ozel tuketim vergisi almakta neymis? Ev telefonundan ozel vergi aliniyor. Ev telefonu diyorum ev! Yaziktir! Ayrica avrupa bize hic gipta ile bakmadi halada bakmiyor. Bakmamasi icin sadece son 2 ayda olanlari gozlemlemen yeterli. Hukukun bagimsiz ve tarafsiz olmasi yok edildi. Gezide kahraman olan polisler, simdi birer birer tayin ediliyor, haklarinda sorusturma aciliyor. Ergenekon ve balyoz davalarinin savcilari hakkinda sorusturma acildi. Hsyk'nin basina siyasi bir figur, yani adalet bakani getirildi. 12 yil boyunca yanyana olduklari herkese, simdi yalanlar ve yolsuzluklar ortaya cikinca tu-kaka dedi bu hukumet, hemde sadece 2 ayda! Yapsin 3cu h.limani 5ci kopru, hatta isterseniz bide izmirden ankaraya kanal yapsin, boylece ankaraya deniz getirdik diye secim konusmasi yaparlar..

    Havalanı yapmak ülke nasıl kalkınmaz bir anlatsana 400 tl ile ekonminin kaptanı olan arkadaş.Sen köle olabilirsin,beceriksiz de olabilirsin bu yüzden para da kazanamayabilirsin ama bu ülkenin ekonomik açıdan inanılmaz derecede ileri gittiğini saklayamaz.Para kazanamıyorsan bu senin beceriksizliğin.Üretmeyen ülke olduk demişsin kafası çalışan adama her yol var Türkiyede mesela ceviz,badem,zeytin vs. ağaçları yetiştirenlere devlet desteğine,özel orman kuranlara devletin ücretsiz verdiği arazilere bakabilirsin kanal istanbul ile kaç gemiden ne kadar kâr edilebileceğine 3.havaalanının senede 100.000.000 fazladan insanı Türkiyeye sokacağına bakabilirsi,in anacak bunlara bakıp anlayabilecek bir zeka yoksa zaten para da kazanamazsın.Sorun sen ve senin gibi beceriksizlerin isyanı bence Türkiye güzel ülke.

    Yazdıklarımdan, benim hakkımda nasıl bir yargı yaptın bilmiyorum. Ya samanı ithal eden bir ülkeye dönüştük sen neden bahsediyorsun? Kanal mevzusunun ekolojik zararını açıklayan bilimadamlarına rağmen, Karadeniz, Marmara ve Ege Denizlerindeki canlıların hepsini etkileyecek.. Neyse hocam sana bol kazançlar. Allah kolaylık versin.

    Saman nedir biliyor musun?Saman ülkede yoksa ithal edersin bunun yöneticiyle alakası yok az aç araştır cahilsen sus rezil olma.




  • Yaa sağolsun malum kişi terörüde bitirdi şükür rahatsız yaa.
  • insani gelişim endeksinde çok bile yukardayız aslında..

     İnsani Gelişme Endeksi'ne göre ülkeler listesi(Türkiye 90. Sırada !)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.