Şimdi Ara

INKA GAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün arabayı bir tanıdığa servis bakımı için götürdüm. Tanıdık usta INKA GAS diye bir LPG Dönüşüm Sisteminin satış ve montajı işine başlamış. Ben daha evvel Mocan Otogaz da BRC taktırmıştım ve memnunum ama usta bu sistemin BRC'den çok daha kaliteli olduğunu Prins ayarında olduğunu söyledi. Montajını 1.250'ye yapıyor. Merak ettim kullanan ya da bilen var mıdır?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: toygun145

    Arkadaşlar dün arabayı bir tanıdığa servis bakımı için götürdüm. Tanıdık usta INKA GAS diye bir LPG Dönüşüm Sisteminin satış ve montajı işine başlamış. Ben daha evvel Mocan Otogaz da BRC taktırmıştım ve memnunum ama usta bu sistemin BRC'den çok daha kaliteli olduğunu Prins ayarında olduğunu söyledi. Montajını 1.250'ye yapıyor. Merak ettim kullanan ya da bilen var mıdır?




    prins in kaltesinde mi... bu kiti ilk defa duyuyorum... böyle bir kaliteden haberimiz yok.. gerçekten bilen arkadaşlar varsa bizide aydınlatsın.. brc den kaliteli ve prinsin ayarındaki marka nedir öğrenelim..
  • margas markasına çok benziyor.. acaba aralarında bir bağlantı varmı?
  • En son yeni bir BMW'ye taktığını söyledi malzemelerin hepsi krom kaplı görsel olarak güzel duruyor ama teknik kısmından ben anlamam anlayan aydınlatsın. link gönderen arkadaşın gönderdiği linkler de kiti kaliteli bir ürünmüş gibi gösteriyor
  • ben bu kitin aynısını margas diye takıyorum..çok kaliteli bir cihaz..ve avrupa cihazlarla fiyat olarak yarışşıyor.. ve margas %100 yerli yapım.. bir çok sorunlu araca denemeden sonra şuan gözü kapalı montajını yapıyorum.. ancak ikisinin arasındaki farkı çözmek lazım..
  • İnkagas Türkiye'ye 2010 yılının mart ayında girmiş bir üründür. Sistem kalitesi olarak ülkemizde sadece Prins'le rekabet ettiği doğrudur. Sistem Günay Kore'de üretilmektedir. Ürün Türkiye'nin en güçlü firmalarından biri olan İNKA ile ülkemize girmiştir. Teknik ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlara ise özel olarak bilgilendirebilirim. Çok yakında hem fiyatıyla hem de kalitesiye Türkiyedeki LPG dönüşüm sektörünü sallamaya başlayacaktır.
  • slm arkadaşlar. ben bundan 3 ay önce aracıma İNKAGAS ı taktırdım. şuanda çok memnunum hiç bir sorunum yok evt bence prıs ayarında hatta daha üstün özelliklere sahip bir cihaz. margas ı bende duydum baktım bence tamamen takliti zaten iki cihazı yanyana getirince aradaki fark belli oluyor gözle görülebilir bir fark var. mesela hiiç bir sistemde olmayan benzin pompası durdurma özelliğine kandinden sahiptir yani benzin pompası yanma ihtimalini ortadan kalktı. bence süper bir cihaz tavsiye ederim arkadaşlar ben iş gereği sürekli geziyorum aracım ford focus 1.6 comfort 2003 aracımın yakıtından ve gidişinden çok memnunum...
  • ınkagas lpg kiti ile mitsubishi gdi motorlara lpg dönüşümü yapılabildiği bilgisi doğrumudur ?
  • şuanda hayır güney kore de bu tip motorlar için özel bi çalışma var araç üreticileriyle ortak yürütülen bir proje diğer sistemlerden yani brc gibi diğer firmaların yatığı sistemlerin dışında bir sistem olacak
  • Bu markayı bende merak ediyorum bilgisi olan yada taktıran arkadaşlar daha detaylı bilgi verirse sevinirim.

    MESELA NEDİR BRC den veya LOVATO dan üstün kılan?
  • ben kendi aracıma taktırdım. daha önce söylediğim gibi de çok memnunum. ben bu markayı çok araştırdım ve yakından takip ediyorum mesela enjektörleri çok sessiz benzin enjektörlerinden bile sessiz çalışıyor bunun farkına kolaylıkla varabilirsiniz. 2 ohm enjektör kullanılmıştır. regülatörde basınç düşme denilen bir şey yok tek regülatörle 6000 motora kadar gaz ihtiyacını karşılayabiliyor yani extra regülatöre veya süper regülatöre ihtiyaç yok tek regülatör. ECU nun kendi içinde benzin pompası durdurma sistemi vardır ecu kendinden obd sisteme sahiptir. sistemi besleyen borular bakır boru yenine giriş ve çıkışlar 8 mm lik termoplastik boruyla desteklenmektedir. parçaların görüntüsüde göze hoş gelir biçimde üretilmiştir. diğer sistemlerle yan yana koyduğunuzda al benisi çok fazladır buda motor kaoutunu açtığınızda aracınıza önem veriyorsanız sizin için bile ufak bir detay olabilir:) aslında kalitesi görünüşünden belli
    yeterli bir şekilde açıklayıcı oldumuşumdur umarım




  • bmd firmasının kendi sitesi isviçre olarak görünüyor.güney kore ile bağlantısı ?
  • bmd.com yurt dışı sitesidir.

    türkiye sitesiwww.inkagas.com

    bmd nin yurt dışı ihracatıda vardır türkiye üzerinden.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ben INKAGAS markasının İstanbul bayisiyim. Yukarıdaki konularda bilgilendirme yapayım.

    INKAGAS firması lpg sektörüne Güney Kore mali BMD markasıyla girdi. Ürün son derece kaliteli gerçekten. Hatta o kadar güveniyoruz ki, ben sadece bu marka üzerine açtım işyerimi.

    Ürünün bileşenlerinin görsellerini, dolayısıyla kalitesini şu linkten görebilirsiniz;

    http://www.akislpg.com/Groups/Default.aspx?LanguageID=1&GroupID=4&ContentID=37

    Diğer bir çok markadan ayırt edilecek özellikleri şunlardır;

    - Türkiye'de bakır boru yerine termoplastik boru kullanan tek markadır.
    - 2 ohm luk düşük direnci ile lpg enjektörleri çok seri ve benzin enjektörlerinden dahi daha sessizdir. (diğer markaların enjektörleri çoğunlukla 3 ohm dur)
    - LPG kitin tüm bileşenler BMD markadır; hiç bir elemanı toplama değildir.
    - LPG Kit tüm boru, kablo ve klipslerine kadar bir bütündür.
    - Firma bayi seçiminde titiz davranır. İşçilik ve konuya yaklaşımla ilgili tereddür duyduğu işyerlerini bayi olarak seçmez.
    - Firma merkezden bayilere, hatta gerektiğinde müşterilere teknik destek vermek üzere bir kadro barındırır.
    - Firmanın bu sektörde lekelemeyi göze alamayacağı, 25 yıllık bir ticari geçmişi vardır.
    - LPG Kitin bütünü ya da herhangi bir bileşeni herhangi başka bir isim altında Türkiye'de mevcut değildir.
    - Türkiye üzerinden distribütörük dağıtımı yolu ile başka ülkelere ihrac edilmektedir.

    İNKAGAS şu anda tamamıyla lpg tüketen (sadece belli devirlerde değil) FSI ve GDI motorlara uygun bir kiti Türkiyeye getirmek için son aşamadadır. Avustralya'da yapılan testler tamamlanmak üzeredir.
    BRC ve Romano'nun şu anda var olan sistemi belli devirlerde lpg yakar, bunun dışında benzin ile çalışır. Her bir araç için yurtdışında özel yazılım hazırlanır ve 2-3 hafta içerisinde işleminiz tamamlanır. Dolayısıyla maliyetlidir.

    LPG ile ilgili işi olsun olmasın, her bu markayı daha yakından tanımak ve kıyaslamak isteyen benim bir çayımı içmek için işyerime uğrayabilir. Yolu düşüp uğrayan olursa sevinirim.

    www.akislpg.com




  • merhabalar ben MANİSADAN hakan toprak oto gaz ben bmd nin 8 aylık bayisiyim bircok farklı araclara takdım süper bir cihaz başka hiç bir marka takmıyorum BRC ve bircok italyan cihaslardan 1 misli fazla yani güzel yakıt oranıda 30 lt otogaz ile 370ila 390 km yapıyor ve cok da kaliteli bir ürün dabi bu ürünü türkiyeye getiren firmada cok kaliteli hayırlı günlar

    quote:

    Orijinalden alıntı: toygun145

    Arkadaşlar dün arabayı bir tanıdığa servis bakımı için götürdüm. Tanıdık usta INKA GAS diye bir LPG Dönüşüm Sisteminin satış ve montajı işine başlamış. Ben daha evvel Mocan Otogaz da BRC taktırmıştım ve memnunum ama usta bu sistemin BRC'den çok daha kaliteli olduğunu Prins ayarında olduğunu söyledi. Montajını 1.250'ye yapıyor. Merak ettim kullanan ya da bilen var mıdır?




  • brc ve lavodadan üstün kılan kalitesi mesela şöğle anlatayım ben manisada özel ford servisinin işlerini yapıyrum ve bir müşterisinde bir benzinli bir dizel focus var benzinliyi satıp dizel alıcakdı bu cihası takdım ve dizeli sattı benzinli alıp bmd taktıracak
  • hayırlı cumalar herkeze.....
    bursa y.tomurcuk otogaz olarak bmd otogaz sistemleri bölge bayisiyiz.bmd markasını tercih etmemizin başlıca sebeplerinden bir tanesi ürünün kalitesinin yanısıra arkasında üretiminin %70 şi ihracat olan türkiye ve dünya piyasasında saygın bir yeri olan inkagaz gibi güçlü ve güvenilir bir fimanın olmasıdır..
    bmd markalı ürünün görsel kalitesinin yansıra diğer x markalara üstünlük sağlıyan birçok özelliği vardır. bunlardan birkaçı şöyle sıralanabilir 600 cc motorları besleye bilen basınç ayarını çok stabil tutabilen ve değiştirmeyen üç odalı yoğunlaşmayaı motor ısısına bağlı olarak kısa sürede başlayabilen direkt suyun sıcaklığı ile temas halinde olan ve ölçen ısı sensörüne sahip regülatör kullanır..enjektörlerinin malzemesi sus304 pirinç bobin direnci 2.2 ohm çalışma sıcaklığı -40 +125 çalışma voltajı 7 volt ila 15 volt doğru akımla çalışan ve motor hacmine bağlı olarak enjektör seçeneği olan 0,05 ms minumum hızda çalışabilen kendi üretim tesislerinde üretilen enjektörlerdir,, bu enjektörler aynı zamanda cng dönüşümlerindede kulalnılabilir..
    ecu ya gelince (elektronik kontrol ünitesi) ECM (elektro,manyetik uyumluluk) testinden (R67/R110) geçmiş özel aliminyum alışımlı ve kendine özel sızdrmazlığı olan konnektör bağlantısı olan emilatörünü bünyesi içerisinde bulunduran -40 + 125 çalışma sıcaklığı 7/15 volt doğru akımlar arası çalışan programı kolaylıkla yapılabilen yapıya sahiptir. x marka lpg ürünleri gibi kesinlikle bünyesinde melez parça bulundurmaz fuull kittir montaj kelepçeleri dahil olmak üzere tamamı bmd markalı üründür ve kitin içerisinde mevcuttur.. montajcı arkadaşlar denemenizde fayda var x markalar gibi sıralı yarısıralı ve full grup araçlarda rahatlıkla montaj yapabilirsiniz.. elize motor, mpimotor,fuul gurup araçlar ayrımı yapmadan bmd markasını takın ve müşterinizin size teşekküre gelmesini bekleyin,,(yazdıklarım abartısız deneyin ve görün) hayırlı işler temennisi ile




  • sevgili mehmet usta ayka takmış olduğunuz margaz markalı kitinizin BMD markasıyla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur. margaz markası BMD markasının olsa olsa taklit edilmiş yada örnek alınmış ama kalitesine ulaşamamış şekli olabilir.lütfen BMD markasını iyi inceleyiniz ve daha sonra margaz değil diğer markalarla kıyas ediniz bilginize sunulur....saygılarımla
  • bmd diye bir marka yok,o da fason yaptırıyor margazda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbartacus -- 22 Ocak 2012; 0:40:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.