Şimdi Ara

İngiltere'de sekste şiddet normalleştiriliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Porno sektörü yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberlerin hepsi yalan. Ayrıca bunları yaşayan kadınlar değil, erkekler. Erkek düşmanı feminist medya ise tam tersini paylaşıp haber yapıyor. Ters psikoloji yapacaklar ya, medya etkisi. Halkın beynini yıkamaya ve yalan haberlerle kadın üstünlüğü kurmaya çalışıyorlar. Feministler, femdom diye bir şey çıkarmışlar. Erkeklere işkence, kötü muamele, şiddet vs uyguluyorlar.Bunların hepsi gün gibi ortada. Gidin zorno sitelerine bakın, twittera bakın her yerde bu erkek düşmanlarının videoları var. Bu bahsettikleri şeylerin hepsi femdom diye adlandırılan, feminist kadınların erkeklere işkence ve kötü muamele yaptıkları pratikler. Ve devletler şu an bunu yasaklamış değil. Ama ilginç bir şekilde iki yüzlü, erkek düşmanı medya kanalları öyle bir haber yapıyor ki, resmen erkeklerin aklıyla alay ediyorlar. Dediğim gibi ters psikoloji etkisi yaratmaya çalışıyorlar. Bu yaptıklarını iddia ettikleri zırvalık ötesi anketler de erkek düşmanlığını teşvik etmek ve iddialarını güçlü kılarak toplumda erkek düşmanlığı yaratmak için kullandıkları bir diğer yöntem. Bu anketler de tamamen yalan. Bir ara da şey vardı Abd'deki feministlerin anketleri. Üniversitedeki her 3 kadından 2 si tecavüze uğramış kampüs içinde falan diyorlardı. Bunların hepsi propaganda amaçlı, kadınları üstün, erkekleri ise köle yapmak için medya tarafından uydurulan feminist yalanlar.

    BBC diye haberini paylaştığın medya kanalı erkek düşmanı, feminist bir medya kanalı. Yaptıkları haberleri ciddiye bile almıyorum. Ayrıca bu haberlerin hepsi de YALAN. Bu yalan haberleri yapmalarının altındaki amaç, toplumda kadınları üstün bir konuma getirip, erkekleri ezmek. Erkeklerin kadınlara nafaka ödemesini savunan, kadın beyanı esastır ı savunan, erkeklerin uğradığı taciz, tecavüz iftiralarını haber yapmayan, görmezden gelen bu erkek düşmanı, ırkçı, cinsiyetçi medya kanalları şimdi bu haberlere inanmamızı ve kendilerini ciddiye almamızı mı bekliyor?

    BBC, maskülizm ve erkek hakları hareketi için yaptığı haberde, erkeklerin sorunlarını aşağılayan, "iddialar saçmalık" diye alt başlık atan cinsiyet ırkçısı, kin ve nefret dolu bir medya kanalıdır.Bu medya kanalının cinsiyet ırkçılığı, tarafsızlık ilkesini red edip,erkeklerin mağduriyetlerini haber yapmadıkları, halkın haber alma hakkını engelledikleri için kapatılması gerekir.

    BBC ve diğer erkek düşmanı medya kanalları kapatılmalı.




  • Hay İngiliz kadinlarinin derdini seveyim. Yapmayin lan o zaman bize neeee. Hem yapiyor hem de dovuyor beni diyor yav ne mal karilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.