Şimdi Ara

İngiltere'de En Hızlı Değer Kaybeden Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamamen algı yapmışsınız. Tamam tipo 1. ama tipo %75 kaybetmişken listenin 10. sırasındaki araç da %70 kaybetmiş. Aralarında sanki dünyalar var! Listenin ortalarında da audi a8, insignia ve asta var mesela...opel ve audinin marka imajı fiatla bir mi ki aralarında 2 puan var? Geçiniz efendim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 26 Şubat 2021; 20:8:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence otomobilin 2. Eli olmaması lazım. Misal pantolonun 2. Eli var mı yok. Donun da yok. E içinde bir sürü cinsel ilişki yaşanmış ve bunların izlerinin combo yaptığı Honda Civic inde olmamalı.
    Mesela 2000 model Honda Civic e 100 bine vermek.
    Daha önceki arka koltuk kalıntılarıyla koklamak demek. Ööögg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    2. el kıyafet abd’de var...hem de sıfırına göre çok hesaplı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon araçları haricinde dış pazarlarda diğer araçların ikinci elde değer kaybetmemesi imkansız. Dayanıklılık ve basit tamirat işi Japonlarındır. Örneğin eliniz biraz alet adevata yatkın olsun bir Corolla'yı çok rahat tamir edersiniz, keza bir Hilux'u da. Zaten eski model ise çok çok daha basittir. Bir termostatı sökmek için motor indirmek zorunda kalmazsınız ve özel aletleri yok gibi birşeydir.

  • Ne saçma bir konu. Sanki İngiltere otomotivin beşiği referans ülkesi. Egea orda değer kaybediyorsa beş para etmiyordur mantığı nasıl bir mantıktır? Her ülkenin satış dinamikleri farklıdır ama ortak nokta şudur her ülkede en çok yerli üretim yapan model veya marka satılır. İngilterede en çok satılan 2 araç Ford. Fiesta ve Focus. Her iki araçta Almanyada üretiliyor olsa da Ford'un Avrupadaki en büyük tesislerinden biri İngiltere'de. Ayrıca Nissan,Honda ve Toyotanın da İngiltere'de fabrikaları var. Ve bu markalardan birkaç model İngilterede en çok satanlar arasında. Almanya'da da durum farklı değil. En çok satan araçlar kendi marka ve modelleri. Fransada öyle. Türkiye'de de durum farklı değil. En çok satılan modeller yerli üretim Egea,Megane,Clio,Corolla,CHR ve Civic. Fiatın ithal modelleri neredeyse hiç satmıyor Renaultun İthal modelleri rağbet görmüyor. Toyotada yerli üretim Corolla Sedan deli gibi satarken İngiltereden ithal Corolla HB neredeyse hiç satmıyor. Trafik Civic kaynıyorken ithal Honda Jazz,CRV veya HRV sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bunlar tesadüf değil. Nasıl ki TRde Rover İngiliz malı olmasına rağmen en çok değer kaybeden araçların başında geliyorsa UKda da türk üretimi italyan malı Tipo en çok değer kaybeden araç olur. Bu kadar basit


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-007649809

    Fransız rokfor tenekesi olan model zaten bir kaç bozuk pound a sıfırı satıyor değeri yok ki zaten.

    Forumda da öyle toyotoydu pejoydu filan savunan fanlara aldanmayın, bunlar imkanları olsa hemen kaliteden yana tercih yapıp birer passat ya da golf alırlar.

    Rokfor tenekesi ne ........? Diğer konuya da yazmıştın. Rokfor tenekesi diye bişey yok. Rokfor bir peynir türüdür ve beyaz peynir gibi tenekede muhafaza edilmez. Allah akıl fikir versin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Liverpool'daydım. Gitmişken arkadaşımla da buluştum. Türkiyedeki Honda Jazz'ını satıp yine Jazz tarzı elektrikli araç almış. Vergisi çok az, ya da sıfırdı sanırım,garajda şarj ediyor. Hergün Manchester- Liverpool arası kullanıyor aracı.


    İkinci elmiş, yok bilmem kur artışıymış, yok iletişim vergisi mi yükselmiş, vergili fiyat altında kalaç araçlar hangisiymiş... Dert, tasa, kaygı yok. Derdi tasası eşi, çocuğu, eğitimi, arka bahçedeki ot problemi, iş yerinde kafasına taktığı şeyler.


    İngiltere güzellemesi yapmak için de yazmıyorum. Herkesin sevebileceği bir hayat da yok, akşam 8-9 dan sonra belli yerler hariç heryer kapalı, koca sokaklar boş, hava puslu. İnsanlarda paramı bitcoine mi koysam borsaya mı koysam altın mı alsam yoksa faize mi koysam gibi denklemler kurmuyor. Sıkıcı yani :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 26 Şubat 2021; 21:43:17 >
  • Onlardaki alım gücü bizde de olsa bizde de egea en hızlı değer kaybeden araç olur. Yani bu konuda ingilizlerin arabadan çok anladığı sonucuna varılmaz...

  • Çoğu araçta bunlara yakın değer kaybediyor.Bunlar çok uçuk değer kaybediyor diye düşünmeyin.


    Olması gerekende o zaten. Dünyada sıradan arabaların yok denecek kadar az değer kaybettiği tek ülke biziz. Diğer 3.dünya ülkelerinde bile böyle bir şey yok.


    Bugün 2014 150K küsür km E180 in 410 bin TL ye satıldığı gördüm.Dolar bazında dahi sıfır satıldığı fiyata çok yakın neredeyse hiç değer kaybetmeden sahibi 7 yıl 150 bin KM kullanmış. Yurt dışında birine söylesek aval aval bakar sadece nasıl yani wtf ?? der.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.