Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
6
Favori
127.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İş hayatınızda güzel kariyere sahip olabilmek için iyi bir üniversite okumak ve bunun yanında dünya dili olan İngilizce dilini, iyi bilmeniz gerekmektedir. Bununla birlikte tabiki başka bir dil şartı da her zaman önümüze çıkmaktadır. Ne kadar çok dil biliyorsanız o kadar iş hayatında şansınız artmaktadır. İşverenlerin bir çoğu çalışanlarının iyi derecede İngilizce bilmesini isterler.

    Ülkemizde yabancı dil en büyük ortak sorunladan biridir. Bu sorun genellikle öğrencilerimizin veya çalışan arkadaşlarımız konuşulanı anlayabiliyor ama cevap veremiyor olmasıdır. Yabancı bir dilin en kolay öğrenilebileceği yer, kesinlikle o dilin konuşulduğu ülke olacaktır. Çünkü bir insanın dil eğitimi alırken en iyi şekilde alabilmesi, konuşma ve okuma gibi pratiklikleri kazanabilmesi için mecbur kalması ile çok ilgilidir. Bu da kısaca “yaşayarak öğrenme” anlamına gelmektedir.

    İngilizce öğrenmek için ülkeleri gezmek zorunda kalmamak için Happy English With ASG Ankara İngilizce Kursu sizlere en iyi şartlarda ve koşulda eğitim vermektedir. İngilizce'yi en kısa sürede size sevdirecek ve öğretebilecek olan Arzu Sunu Gök, bugüne kadar aldığı yüksek öğrenimler, bitirdiği kurslar ve geliştirdiği yeni teknikler ile sizlere İngilizce konusunda yardımcı olacaktır. Birebir uygulamalı anlatım ve konuşma dersi veren Happy English With ASG İngilizceyi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Ankara ingilizce Kursları arasında uygulamalı anlatımı ile büyük fark yaratan kursumuz birçok sertifika almıştır.

    http://www.happyenglishwithasg.com/




  • Arkadaşlar, orta latı seviyem var, ve amacım biraz ilerletip, ielts almak. bir çok urs var, kafamda bu aralar çok karıştı, araştırdıkça herkes bir şey soyluyo. istanbul avrupa yakasında ingilizce ve ielts i aynı yerde alabileceğim sağlam bir yer bilen var mı ?
  • Kadıköyde mükkemmel derecede yabancı kadrosu var birebir dersler ve bir çok şey zayfayı ziyaret etmelisin. Global Dil Akademisi

    http://www.globaldilakademisi.com.tr/
  • Konuya bak 3 sene öncede reklam verenler danışmanlar 0 mesjalı üyeler vardı hala aynı bıkmadınız yani :)

    Bende kurs düşünüyorum ama şurada reklam içerikli hiç bir elemanla iletişim kurmam bana doğru düzgün vaadlerde bulunan bir yere belki giderim .
  • kayseri yds kursu tavsiye edecek olan var mı
  • Sınıflarının butik (5- 8 kişilik), ders içinde sadece ingilizce konuşulması, ayrıca ders içinde hiç bir şekilde gramer gösterilmemesi, gramer derslerinin farklı bir hoca ile ders bittikten sonra ekstra olarak yapılması, gramer dersine genellikle sınava hazırlananlar kalıyor ben gramer istemediğim için katılmıyorum. Şu method bu method demek istemiyorum gene söylemek istiyorum sınafların kalablık olması sizi kandırmasın tavuk çiftliği gibi sınıfları kalabalık yapan kurumlardan uzak durun arkadaşlar. Gidin ESKUDA AKADEMİ ye ibrahim hoca nın demo derslerine girin ister kayıt yaptırırsınız istemezseniz yaptırmazsanız ama dediklerimi unutmayın önemli olan sistemin güzel olması ve hocaların kalitesidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heesh01

    Arkadaşlar Adana'da en en iyi eğitim veren dil kursu hangisidir.?


    Adana da geçen dönem itibariyle English Pointin ingilizce kursları hatırı sayılır seviyede iyiydi... Adananın En İyi Dil Kursu diyebiliriz. Bu demek değildir ki diğer dil kursları kötü. Fakat fişek gibi kadrosu var, bakmadan geçmeyin! Tabi hala ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorsanız...
  • Arkadaşlar ingilizce kursu önerim Global Dil Akademisidir.

    Kayıt olmadan ücretsiz dersler, kitaplar ve ücretsiz rehberlik sunup sizinle ilgileniyorlar. Kariyer, okul veya meslek planlamasına önem veren bir kurumdur.

    Unutmayın bunlara kayıt olmadan erişim hakkınız vardır.
    En azından deneyin...www.globaldilakademisi.com.tr
  • Arkadaşlar ingilizce kursu önerim Global Dil Akademisidir.

    Kayıt olmadan ücretsiz dersler, kitaplar ve ücretsiz rehberlik sunup sizinle ilgileniyorlar. Kariyer, okul veya meslek planlamasına önem veren bir kurumdur.

    Unutmayın bunlara kayıt olmadan erişim hakkınız vardır.
    En azından deneyin...www.globaldilakademisi.com.tr
  • Simdi ben siteye ne zaman kayit oldum onu bile hatirlamiyorum fake muamelesi görmek istemem:) neyse konumuza gelelim ben bir aydir forumlarda ingilizce kursu aradim istanbulda olsun iyi olsun falan diye...Bir sürü kurs önerilmis ama sunu kesin bir dille söylemeleyim ki justenglisch sirf forumlara yorum yapsin diye eleman tutuyor %100 eminim ki en basta eledim bu yüzden cok düstü gözümden lütfen just Englisch elemanlari saldirmayalim bu benim görüsüm...neyse Britischtime a tam kayit oluyordum hatta ben getirin kagitlari imzalayim modundayken cunku cok iyi bir profil cizildi arkadasimin eve gidip arastiralim dürtüklemeleriyle yarin gelelim dedim ki nette arastidigimda cok sikayetci olan oldugundan vazgectim. (bence iyi de olabilirdi dedigim gibi cok iyi profil cizildi) neyse cok uzun olmasada aklima geldikce baktigim arastirmalarim sonucu dilko da karar kildim yani orasininda profili cok iyiydi bir de net destekli egitim veriyorlarmis 48 saat net üzerindenmis suan pek bilgim yok kurs baslayinca yazarim ayrintilarini ama ilk gözlemlerim oldukca iyi yönde ödeme kolayligi falan da yaptilar. Deneyimlerimi burada paylasacagim ki benim gibi arastirma yapan insanlara bir referans olsun. Bir de unutmadan Istanbul Lisan Merkezi vardi ona da iyi denilmisti tesadüfen dilkonun oldugu is haninin 7. katinda oldugunu gördüm oraylada konustum yani bayan daha kac kur oldugunu bilmiyordu. Büyük ihtimalle 2. kurdan sonra yabanci ögretmen gelir vs. dedi ve hic ilgilenmedi. Düsünsenize bu bayana bir de para veriyorlar " sen bu masada otur gelen ögrencilere kov diye:) " kursa basladigimda deneyimlerimi paylasirim




  • Merhaba, ben İngilizce kurs bakıyorum. İyi eğitim tabii ki en önemli kriter. Bir de aşağı yukarı her kus 5 ana bölümden, her bölüm de kendi içinde 3er kurdan oluşuyor gibi. Yaptığım kısa araştırmada Dilko biraz önde gibi, e- eğitim konusunda sanki daha örgünler. Diger öne çıkanlar jusr english ve english time sanki. Bir de istanbul ve galatasaray üniversitelerinin dil kursları var. Tabii çalışan olduğumuz için online destek de önemli. Benim gördüğüm sanki bitakım kurslar eleştirilmiş sonra da onları eleştirenler eleştirilmiş gibi. Olumlu olarak bakarak en iyi eğitimi veren, ödeme koşulları uygun olan kurslar hangileri tavsiye ve tecrübeleri paylaşmanızı bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhansarı E kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    Bakırköy İlm dil kursuna kayıt oldum ingilizce kursu için, hocadan çok memnun kaldım , ezbere dayalı değil tamamen hafızaya dayalı işliyor sistem.yabancı hocalarda var, benim tavsiyem İlm @Erhansarı
  • mhas M kullanıcısına yanıt
    İLM dil kursunu araştır istersen, ben çok memnun kaldım , ayrıca toefl sınav merkezi yardımcı oluyolar
  • markafoni M kullanıcısına yanıt
    merhaba, bende senin gibi kurs araştırması yaptım, bakırköy İLM dil kursuna yazıldım. önce 1 hafta derselere ücretsiz girdim daha sonra memnun kaldım ve kaydımı yaptırdım, hocaları çok iyi yabancı hocalarda var ve en önemlisi ezbere değil hafızaya dayalı bir sistem.
  • istanbul lisan merkezini tavsiye edebilirim. avrupa yakasında bakırköy, mecidiyeköy ve beşiktaşta şubeleri var. ben de sıfırdan başlamıştım bakırköyde, şimdi upper'a kadar geldim.
  • İstanbul avrupa yakasında kurs tavsiye edebilece var mı acaba? Mümkünse reklam üyeleri cevap yazmasın
  • Yorum yapanlar şöyle sıfır mesajlı olmuyormu abi reklam yapacaksınz bir hafta kasın ne bileyim profil fotosu felan koyun birşey yapın komik oluyor böyle
  • Dershane, kurs yerine DVD setleri daha maliyetli gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C704DB7A -- 26 Eylül 2014; 13:32:31 >
  • kayseri tavsiyyeeee
  • Erhansarı E kullanıcısına yanıt
    İstanbul Lisan Merkezini tavsiye edebilirim bakırköyde mecidiyeköyde beşiktaşda şubeleri var ben bakırköy şubesine gittim çok memnun kaldım isterseniz ücretsiz derslerede alıyorlar ilk baş ben öyle yaptım denedim baktım sonra kayıt oldum memnunum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.