Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
6
Favori
127.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    quote:

    Orijinalden alıntı: _DeHa

    quote:

    Orijinalden alıntı: sezz01

    infolang dil okullarıni önerebilirim bu konuda, şöyle ki size vereceği eğitimin teminatını veriyor. Öğretme garantili eğitim diye bir sorumluluğu alıyorlar üzerlerne.
    ingilizce öğrenmek ve ingilizce konşmak iki farklı şey bence,
    gerçi bu her dil için geçerli :)
    önceliğiniz konuşmak ise konuşma sınıflarında pratiğinizi kuvvetlendirirken aynı zamanda çok da güzel bir sertifika ediniyorsunuz.

    teşekkürler ben sizin temsil ettiğiniz kurumların (bilişim eğitim merkezi ve infolang dil okulları) reklam tarzını beğenmediğim
    için özellikle tercih etmeyi düşünmüyorum, size iyi çalışmalar dilerim...

    İyi demişsin.Sertifika falan diyorlar ya ne işe yaradığı belirsiz.Özel sektör ve devletin tanıdığı birkaç sertifika var bunları da sadece kursa giden biri alamaz.

    amacım sadece yardımcı olmaktı kusura bakmayın, ama MEB onaylı bir sertifikadan bahsediyorum




  • İngilizce kursu reklamlarının b*ku çıkmış artık insanın bakası gelmiyor. Farklı bir kursa gideyim diyorduk fakat 1 tane bile karalanmamış kurs bulamadım. Kurs arayanlar için kendimce bir tavsiye verebilirim 2007 senesinde caddebostanda "prep2go" ya sadece 4 kur aldım. 4 kur sonunda tabiki catır catır konuşamıyorduk fakat kendimizi ifade edebilecek kıvama gelmiştik daha sonra tekrarlamadığım için hepsini unuttum. Şimdi tekrar baştan başlamaya karar verdim fakat çok ikilemde kaldım. Araştırdığım her kurs ile ilgili mesaj sayısı 0 üyelerin(amatör kurum elemanlarının) yorumları ile karşılaştım. Sanırım tekrar prep2go ya gideceğim fakat burada da kur ücretleri çok pahalı. Reklam yapmadan samimi bir şekilde ing. kursu tavsiye edecek insanoğlu varmı ?
  • aralık başında infolang dil okullarına başlayacağım.konuşma odaklı oluşu ve meb onaylı sertifika vermesi de oraya gitmem de etken, umarım sizin için de faydalı olur iyi akşamlar.
  • evet çok haklısın.bende zamanında çok araştırdım.kasım ayının başından beri infoLANG dil okullarının kadıköy şubesinde eğitim görmekteyim.ben şuanda gayet memnunum.sende istersen yüzyüze görüşerek daha sağlıklı bilgi alabilirsin kendilerinden.
  • ankarada amerikan kültür derneği dil okullarına giden veya bilgisi olan var mı?
  • Gelişme var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeylaYilmaz

    aralık başında infolang dil okullarına başlayacağım.konuşma odaklı oluşu ve meb onaylı sertifika vermesi de oraya gitmem de etken, umarım sizin için de faydalı olur iyi akşamlar.

    REKLAM YAPMAYIN.

    Admin'ler uyuyor mu? Engellesinler reklamcı üyleri
  • arkadaslar su an deulcom ınternatıonal ankaraya gıdıyorum ve paketlerınden almıstım 4 kur 1600 lıra ıs nedenıyle sehır degısıklıgı yapmak durumundayım 1 kurunu tamamladım 3 kur hakkım daha var ama baska sehıre aktaramıyorum eger ankarada yasayıpta gıtmek ısteyen arkadaslar varsa bana ulassın 3 kur ıcın 900 lıra dusunuyorum normal bı sekılde kayıt olma durumunuzda bır kur 800 lıra bılgınıze, istedıgınız dıl ıng olmaz zorunda degıl ıspanyolca almanca seceneklerıde var sevıye testıp sınavına gore kurunuzdan baslamak uzere 3 kur hakkı devretmek ıstoryorum
  • yine 5-10 mesajı olan reklamcılar doluşmuş baya yüzsüzler bunlar :) prep2go ya başladım 3 kur 2070 tl bayıldım. Çok pahalı geldi ama inş verdiğim paraya değer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celikemre

    yine 5-10 mesajı olan reklamcılar doluşmuş baya yüzsüzler bunlar :) prep2go ya başladım 3 kur 2070 tl bayıldım. Çok pahalı geldi ama inş verdiğim paraya değer.

    1 kur kaç saat?
  • english time a gitmeyin arkadaşlar adamlar dolandırıcı ..
  • amerikan kultur dern.e basladim 4 kur.her kur700 e gelio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norpitiyan

    amerikan kultur dern.e basladim 4 kur.her kur700 e gelio

    Hangi ildeki şubeye gidiyorsunuz?Birde ara ara forumdakilerede bilgi verirmisiniz kurs hakkında?
  • quote:

    1 kur kaç saat?

    12 yada 16 saat olması gerekiyor. Senden bir kuru minimum 1 ayda maximum 1 bucuk ayda tamamlamanı bekliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikemre -- 27 Kasım 2012; 22:42:41 >
  • Arkadaşlar bende sizin gibi hangi kursa yazılsam diye birçok araştırma yapıyordum ve çok kararsız kalmıştım her kursun birbirinden cazip kampanyaları vardı.Ama uzun zaman araştırmalarımdan sonra infoLANG dil okullarını seçmeye karar verdim.Ben infoLANG dil okulları kadıköy şubesinde eğitim aldım arkadaşlar.Yani fazlasıyla memnun olarak ayrıldım.3 seviye aldım.Intermedıate sonunda eğitimim bitti.Ya gerek eğitim danışmanları gerekse hoca kaliteleri olarak birbirinden değerli insanlar var. ingilizce günümüzde çok önemli biliyorsunuz bence kararınızı vermeden önce bir araştırmanızı tavsiye ederim sonra pişman olmayın bnce.Farkı kendinizde görürsünüz zaten görüşmeye gittiğinizde.
  • Açık öğretim/SBS/Günlük ingilizce/Konuşma/İş İngilizcesi için Hacettepe mezunu, Amerika/California'da ve Amerikan kültür dil okulunda çalışmış öğretmenden uygun fiyata özel ders verilir.
    Antalya'da yaşayanlar detaylar için mesaj atabilir. Herkese başarılar dilerim
  • takip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhas

    ne garip.mesaj sayısı:0 ve aynı yer öneriliyor.

    Bizede yav he he demek düşer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara üniversitesi ingilizce kursu eğitim alan var mı? orayı düşünüyorum

    veya wall street nasıl acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakaci14

    ANKARADA OLAN SEVGİLİ ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE...
    KPDS ÜDS TOEFL'DA UZMAN OLAN HAle HOCA MEŞRUTİYET CADDESİNDE YER AÇMIŞ...
    GEÇENLERDE ZİYARETİNE GİTTİM. ÇOK SEMPATİK HOŞ Bİ YER AÇMIŞ. . BEN ONUN SAYESİNDE KPDS 'DEN 95 ALDIM. İLGİLENENLERİN DİKKATİNE ADRESİ MEŞRUTİYET 27 NUMARA YEDİNCİ KAT İLK OLİMPİYAT DERSANELERİ ...SİZE KÜÇÜK Bi TİO VEREYİM BENİMLE GİREN TÜM ARKADAŞLAR GEÇTİ. EN DÜŞÜK NOT 78 ....
    GİTMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR TELEFONU 4240466

    nick mesaj uyumu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.