Şimdi Ara

İng vistayı türkçe yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar ben soy vaio kullanıcısıyım ama ingilizce bunu türkçe yapmanın bir yolu varmı XP de vardı TweakNT OS Changer_2 yardımı ile Home Pro ya çevirip sonrada TR mui ile tr ye çevriliyordu Vistada bunu yapmak mümkünmü bir bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

    Şimdiden teşekkürler



  • Windows Update kısmında Türkçe dil seçimi olacaktı. Onu indirip kurmanız gerekiyor sanıyorum.
  • Windows Vista'nın Ultimate sürümü için arayüz dilini değiştirmeyi sağlayan dil paketlerine 19 yeni dil eklendi. Gözünün aydın; bunların arasında Türkçe de bulunuyor.


    Vista Ultimate'ın avantajlarından biri, MUI şeklinde kısaltmaya sahip olan dil paketleriyle işletim sistemi dilinin değiştirilebilmesi. Örnek vermek gerekirse, elinizdeki Türkçe Windows Vista Ultimate'ı İngilizce'ye çevirmeniz mümkün. Bu paketlere yeni eklenen diller sayesinde seçenekler genişledi. Bu seçeneklerin arasında Türkçe de bulunuyor.

    Yeni paketlerle birlikte toplam dil paketi sayısı 36'ya yükseldi. Dil paketleri sadece Ultimate sürümlere yüklenebiliyor. Windows Update aracılığıyla herhangi başka bir dildeki Vista Ultimate'ınızı Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Bilgisayardaki farklı kullanıcılara farklı diller atayıp, kendi istediği dillerde Windows'u kullanmaları da mümkün.




  • bende yeni bir notebook aldım home basic yüklü üstünde ama bunu almancaya çevirmem lazım ne yapabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.