Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
130
Favori
569.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. İng 200₺ Hepsiburada kampanyasında Hepsiburada ürünü temin edemiyoruz diye iptal edince 25₺ banka kampanyası otomatik hesaptan çekilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enigma09

    Merhaba. İng 200₺ Hepsiburada kampanyasında Hepsiburada ürünü temin edemiyoruz diye iptal edince 25₺ banka kampanyası otomatik hesaptan çekilir mi?
    Ağa ne sorduğun anlaşılmıyor.

    Sıkıntılı bir şeylerden bahsettiğin belli.

    Hesap felan diyorsun, Kimse kimsenin hesabından birşey olmadı, iptal oldu , eksik ödememişin, param gelmemiş vs gibi birşey için 0.0001 TL dahi tahsil edemez.

    Aynı zamanda bu indirim sepet indirimi, yani HB senin kart bilgilerinden kartını hangi bankaya ait olduğunu biliyor, ve bunu sanki kuponmuş gibi dullanıp, koşullar gerçekleşirse , kart bilgilerini girdiğin anda 25TL sepet indirimi yapıyor. Yani alışveriş anında bitiyor.
  • Bende onu diyorum ağa. Çok açık sorum. Sipariş anında düşüyor indirimi ama ürün temin edilemeyince iptal edilip para iadesi yapiliyor. Bu şekilde de banka kampanya şartlarını yerine getirmemiş oluyoruz. İng nin kampanya açıklamasında detaylara baktım böyle bir bilgi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 200 TL. lik ürünü 25 TL. banka indirimi ile 175 TL. ye verir. Ürünü temin edemeyince ürün için ödediğin 175 TL. yi iade eder. ürün 200 liralık diye 200 lira iade etmez. ürün ücretini ne kadar tahsil etti ise onu iade eder. Boşuna kafanı yoruyorsun.

    ( Ürün indirimini banka yapmıyor, hepsiburada yapıyor. Kendi aralarındaki anlaşma şartları ise müşteriyi ilgilendirmez.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 15 Ağustos 2020; 0:5:48 >
  • Teşekkürler cevabınız için. aslında sorun şu 325 lira ürünü kampanyalarla beraber 250 liraya aldım. Fakat içerisindeki 1 adet ürünü önce mail de kargo ile size gönderildi bilgisi geldi, ardından 2 saat sonra beni aradılar siparişi iptal etmem söylediler, ben de etmeyeceğimi israrla söyledim. edeceksem de tüm siparişi iptal etmek istediğimi söyledim. sadece bu siparişi iptal etmemi ilgili ürünu temin edemediklerini söylediler. 2 saat sonra da benim iznim olmadan siparişi iptal ettiler. dün akşam callcenter i aradım WhatsApp üzerinden kargo ile gönderildi ekran görüntüsünü paylaştım,yapacak bir şey olmadığını söylediler. Fakat akşam saatlerinde aynı ürün tekrardan listelenmeye başladı aradaki fiyat farkı 33 lira. konu bundan ibarettir umarım anlaşılmıştır.bende hepsiburada'ya gönderdiğiniz diğer ürünleri de almak istemiyorum diye bilgi verdim şu anda onlar da aradaki farkı bizler verelim diye teklif ediyorlar.

    Not: Biraz önce saat 11:30 gibi tekrar konuştuk, hediye çeki olarak 33₺ yi tanimladilar.
    Yani özetle kafaya çok takmıyorum, ticarette doğru olması gerekeni ve hakkımı arıyorum hocam. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • teb 11.50 verdi % 25 altına paramı mevduata yatırmam
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar 3 teklif aldım üçünde de sorunsuz hesaba yattı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500/50 geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.50 günlük mü ve minimum veya maksimum miktar sınırı belirttiler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearless_X

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Tamam ama mantiken bakalim. Rakamla. Elinde 100 lira var ve mesajinda dedigin gibi onu turk lirasinda tutmayi tercih ediyorsun ve 25% civarinda bir oranin altini kabul etmiyorsun. Peki bankayla bu orani alabilecek pazarlik gucun var mi ya da mevcut ekonomik kosullarda bu rakami veren olma ihtimali var mi ?

    Bu bilgiler isiginda elindeki 100 liraya 25 lira faiz alamadigin icin "protesto" ediyorsun ve 12% ye baglarsam 13% zarardayim diyorsun. Peki bu tepkin sana ne kazandirip kaybettiriyor ? 13% zarar etmemek icin elinde tutarak 25% zarar ediyor, kendi savundugun dusunceyi inkar ediyor oluyorsun

    Sen bosver arkadasini uslubunu kisiligini de burada mantik var mi onu konusalim, belki ben bir seyleri kaciriyorum, oyle bir durum varsa beni uyar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başka bir bankadan hesabıma 17 den önce para göndermiştim,aynı parayı hesaplarım arasında saat 17 den sonra aktardığım için faiz işletmemiş.Böyle saçmalık olabilir mi?Zaten para sana gelmiş neyin saat hesabını yapıyorsun hala
  • Hesabında bugünkü faizi yatan veya yatmayan var mı? Benim de hanımın da hesabında hareket yok bugüne dair.
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Yatmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Bende de hareket yok genel bir sıkıntı mı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DiceMan512 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri genel bir sıkıntı olduğunu 11 civarı yatacağını söyledi. Öğleden sonra yatmazsa aramak gerek tekrar. Bu da ilke defa oldu yalnız bu ING garip hareketler yapar oldu son zamanlarda EFT'yi geç gönderme falan. Günlük faizde alternatifi olsa kaçacağım, diğerleri yok vadesizde şu kadar diye zırvalamasalar.
  • Benim faiz oranı 9.50 gözüküyor ya dün de 9.50den yatmış faiz. öğretmenlere sağlanan harcama koşulsuz hoşgeldin faizinden yararlanıyorum, bir önceki gün 11 iken şimdi niye 9.50 veriyor anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daniel_wellington

    Benim faiz oranı 9.50 gözüküyor ya dün de 9.50den yatmış faiz. öğretmenlere sağlanan harcama koşulsuz hoşgeldin faizinden yararlanıyorum, bir önceki gün 11 iken şimdi niye 9.50 veriyor anlamadım.
    bunlarla uğrasılmaz..mh bıle bulamaz sorunu

    bana teklıf geldı 1000 tl getır dıye hak kazandım ..ay basında +2 ıle 11 olması gerekırdı

    20 gunde cozemedıler

    size gelen bildirimi sizle konusurken bulmaktan acizler..önündeki ekrandan
  • 100k uzeri faiz 9.5 suan, hosgeldin faizi bitti. Aylik 750 harcama var. Yeniden baskasi adina hesap acmak mi gerek, onerisi olan var mi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sağlıkcıyım . Başvurumu e-devlet üzerinden yaptım .

    Maalesef 9,5 veriyorlardı. 3-4 kez mh ile görüştüm. Müşteri hizmetlerine şikayet yazdım . Maalesef anlamıyorlar. Şimdi de %10 veriyorlar. İNG ye laf anlatmak mümkün değil.

    Bende sanırım başka bir bankaya geçeceğim. En yüksek hangi banka veriyor arkadaşlar.
  • cetera kullanıcısına yanıt
    Burgan 32 günlüğe 11.5 veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.