Şimdi Ara

indirimi cok bekleriz daha OGER’in gizli planı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atlasi

    arkadaslar siyaseti herseye karıstırıyorsunuz



    karıştıracaz tabi bu ülkenin başına ne geldiyse hepsi önce kendini düşünen siyasetçilerden değil mi?
  • Cem Uzan'dan medet uman arkadaslar "Tuzlu fıstık ne kadar olacak?" merak ettim, siz bilirsiniz...

    NOT: Cem Uzan vakası benim gözümde ampül partisinin tek olumlu icraatı. Kendilerine de aynı muameleyi yaparlarsa oy bile veririm. (Bu adamlar çok dindarlarmış, çalıp çırpmazlarmış hey yavrum hey.)
  • böyle saçma sapan özellieştirme olursa olacaklar normal. adamlar parayı da bize ödetiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetozturk

    aynen bende cem uzanı ne severim ne sevmem ama o sadece şuanki başbaknın bazı kötü resimlerini yayınladı diye etmediğini bırakmadılar esasen insanlara yaptığı bişi yoktu herkez parasını hizmeti alıyordu 5 milyona kimse gprs veremedi hala 3g geldi diyoruz belkide geri zihniyetlilere değilde yeni insanlara secmek daha mantıklı


    ortada çok açık bir ayrımcılık var, neden diğer batık banka patronlarına aynı şeyler olmadı? hatta AKAPE onları sübvanse etti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engink

    ortada çok açık bir ayrımcılık var, neden diğer batık banka patronlarına aynı şeyler olmadı? hatta AKAPE onları sübvanse etti.


    Çünkü amerika Motorola'ya para taktığı için ve gelecek seçimde şansı yüksek görüren genç partiyi bitirmek için bunu yaptırdı.
    Yine söylüyorum cepe savaşı bitmiştir, iyi düşünün adam gelsin zaptetsin bunu yaparken heryer yakıp yıksın, bu nedemek tekrar kurmak demek çok büyük yatırımlar demek, birde dünya üstünde tepki almak demek eee peki ne yapıyor artık kocabaş'lar.
    Online savaş, bu ne demek ülkeleri belli yöntemlerle gücsüz düşürmek(terör, zayıf hükümetler, halk eğitimini engellemek v.b) ardından bi karışıklık, gönder imf'yi gönder sıcak paracıları, halk çalışsın vergi adı altında adamlara faiz versin.
    Size bizden mütiş şekilde peşin alınan 2 kalem parayı söyliyeyim.
    1) kdv , hiçbir işle dahi uğraçmasak bile bu ülkede yemek yiğeceğiz alış veriş edeceğiz %8-18 arısı kdv alın işte cepten gitti.
    2)Akaryakıt (bunu iyi okuyun en büyük cebimize giren el bu) örnek:40ytl'lik benzin aldık (nah.40ytl'lik aldık)10ytl'lik verdiler, eee bu nasıl oldu 30ytl'si vergi. direk bizim cepten çekildi ve doğruu bize para getiren faizcilere verildi, para nereye gitti doğruca parayı getirenin memleketine, bu nedemek kısır döngü demek borç alıyoruz faiz olarak onlara veriyoruz, para geliyor nemalanıp geri gidiyor...
    Uyuma TÜRK gençliği...




  • BU ÜLKEDE BİZİ SÖMÜRMEYEN BİR YER VAR MI YAW!!!
  • Ben 1 martta telefonuda ADSL ide kapatıyorum:) Belki 1 martta olmasada 1 yıl sonra birçok kişi bunu yapacak... Kına yaksın telekomda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salpyilmaz

    Bu şekilde Türk Telekom'u ben de satın alabilirdim. Yap faturalara zammı, aboneleri söğüşle ve söğüşlediğin parayla da taksitleri öde. Cebinden 1 lira çıkmasın ve 10 sene içinde senede 1 ilyar 800 milyon net kar elde eden bir şirketin %55'ine sahip ol. Ne ala memleket.





    Aynen katılıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salpyilmaz

    Bu şekilde Türk Telekom'u ben de satın alabilirdim. Yap faturalara zammı, aboneleri söğüşle ve söğüşlediğin parayla da taksitleri öde. Cebinden 1 lira çıkmasın ve 10 sene içinde senede 1 ilyar 800 milyon net kar elde eden bir şirketin %55'ine sahip ol. Ne ala memleket.

    Söylemiştim, tekrar söylüyorum. Başbakan; AKP kurulunda diyor ki:

    Biz hükümeti devraldığımızda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndaki (TCMB) rezervimiz ne kadardı? 23 milyar ytl. Şimdi ne kadar? 64 milyar ytl.

    Ve milletvekilleri tarafından yoğun alkışa tutulur.


    ŞİMDİ SORUYORUM!

    2000 ytl nakit paranız var. Kar zarar hesabı yapmamacasına evinizdeki tüm eşyalarınızı, arabanızı, evinizi, çoraplarınızı ve b.klu donunuzu satın; elinizdeki para ne kadar oldu? 200.000 ytl. Eee, peki şimdi n'apacaksınız? Bu bir başarı mıdır?

    Millet hala ayaklanmıyor, kuzu kuzu kabulleniyor ve haaaalaa AKP'ye, GP'ye şuna buna oy vermek için mantıklı sebepler bulup çatışıyorsa BU YÖNETİM HERKESE MÜSTEHAK!





    Acaba önümüzdeki seçimlerde bu ampül hükümeti değişirse yeni gelen hükümet oger in anlaşmasını feshedebilirmi? Veya oger i yatırım yapmaya zorlayacak şeyler yapabilir mi?




  • ya sisyaset yapmamayayım diyecem ama mayısta görecez halkımız ne kadar akıllanmış yoksa hala koyun mu diye
  • Sürekli dezenformasyon ile manipüle edilen halkımız bu eğitim düzeyi ile biraz zor uyanır.Zorunlu eğitim derhal 11 yıla çıkartılmalıdır.

    Bu hükümet bağıra bağıra ABD manipülasyonu ile gelmiştir (Yalnız bu hükümete değil mevcut siyasi yapıdan çıkabilecek bütün hükümetlere karşıyım). Hatta ABD bundan bir sonraki iktidarı bile bilmektedir şu anda. Bu ülke Türkiye'den yönetilmedikçe Osmanlı'nın son dönemlerindeki gibi ayakta kalması dışarıdan icazet almasını gerektiren iktidarlarla yalnızca uçuruma yuvarlanır. O zaman acı gerçek o kadar net olacaktır ki, artık eğitim düzeyi düşük olmasına rağmen halkımızın derin uykusundan uyanıp şiddetli tepki vermesi kaçınılmaz olacaktır (Bkz. İstanbul hükümetinden umudun kesilip milli iktidar oluşumu ve Kurtuluş Savaşı).
  • Başbakan;

    15 Haziran 2005 de Lübnan'da Hariri ailesini ziyaret etti.
    14 Kasım 2005 de de Türk telekom Oger Telekom a satıldı.

    Tesadüf :)
  • Böyle mllete üstahak arakadaşım, millet hala bunların yalanlarıyla başı dönmüş vaziyette çığırtkanlık yapıyor, yok Türkiye dünyada söz sahibi olmuş vb. vb. Tüm beklentisini dolar ve euronun sabit kalmasına endekslemiş Türk halkı, hayal aleminde...

    Bu adamlar geldiğinden beri bizi uyuta uyuta; toplam borcumuzu 2 katına çıkardılar, Cari açık hayallerin ötesine gecti (kimse bana ihracatımız da 2 kat arttı demesin, ona baklırsa ithalatımız 4 kat artmış durumda), Kürt-Türk ayırımını iyice filizlendirdiler(bkz. DTP il başkanı Diyarbakır-Kerkük ilişkisi), suç oranını neredeyse 3 katına çıkardılar(bkz. bugünkü Zaman gazetesi(TV de soyledi)), devletin sahip olduğu mal ve şirketlerin büyük kısmını soysuzlara peşkeş çektiler (bkz. Petrol Ofisi, Telekom...).....

    Yalanım varsa lütfen belirtin.
  • Ülke hızla satılıyor ve yaşam standartlarında herhangi bir iyileşme yok. Gerisini siz düşünün. İhracat yapmak için ithalat yapmak zorunda olan bir ülkeyiz. Bizim gibi ülkeler oldukça İngilizler tabii ki hammaddeyi ucuza kapatır.
  • Ne yani x partisi olaya el koysa Adsl ücretlerinde müthiş indirimler yapsa
    sırf bu yüzden oyunuzu bu partiye mi vereceksiniz
    bazılarımız kendini internete fazla kaptırmış
    bu ülkede adsl den çok daha önemli sorunlar var
    şöyle adam gibi adam lazım ama yok malesef seçimlerden sonra
    iktidara x partisi de gelse y partisi de gelse bişey değişmeyecek bence
    hatta daha kötüyede gidebilir durum vs vs
    fazla siyaset yaptık bu arada
  • ülkede park yıkıp cami yapmaktanda önemli şeyler var +yurt dışındaki yurttşlarımızın milyar eurosunuda calıp utanmadan burda korkmadan dışişleri bakanı olan o adamın yanında gezmektende önemli şeyler var sen sadece önemli şeylere göremi oy verceksin yani bu düşünceyle , benim sorunumun cözüm yeri neresi ve cözemiyorsa bana göre defolsun gitsin en azından bir başkasına hak vermek gerekiyor
  • yıllık karı 2,5 milyar dolar olan ve ilk yıl 700 milyon ve her yıl kademeli olarak artan taksitlerle satılan telekomu keşke ben alsaydım yaa. hiç zarar etme ihtimalin yok. en yüksek taksit bile 1.3 milyar dolar civarı. onu da ödemesen bu ülkede kimse sesini çıkarmaz....


    bu özelleştirmeye




  • quote:

    Orjinalden alıntı: beorn26

    böyle saçma sapan özellieştirme olursa olacaklar normal. adamlar parayı da bize ödetiyor.


    Konuyla ilgili gayet güzel eleştiriler yapılmış; ve fakat beorn26'nın yaptığı yorum net ve vurucu olmuş: "adamlar parayı bize ödetiyorlar". Sırf bunu okumak bile insanın tepesini attırmaya yetiyor. Bazı arkadaşlarında dediği gibi; Telekom'u alan firma böyle ödeyecekse, bu dünyadaki herkes bu işi yapardı. Hakikaten de güzel iş; çöpsüz üzüm! Telekom'un "indirim yaptık" demesi de çoook komik. Şehiriçi konuşmalarda seninle rekabet edecek kimse yok nasıl olsa; ince ince zammı yap! Hükümet "özelleştirme yaptık; ekonomiyi rahatlattık" diyor; Türk Telekom, ederinin altında satılıyor (fiyatı hatırlamıyorum; ama özelleştiği zaman -bazı köşe yazılarında- böyle söylenmişti). Telekom "indirim yaptık" diyor; tekel olduğu şehiriçi konuşmalara bindirim yapıyor (ilk mesajdaki hesap gayet açık). Ekonomiyle alakalı biri değilim; ama matematiğim ve mantığım iyidir: bu nasıl özelleştirme; bu nasıl indirim? UMTH firmaları çıktı; SkyPe ve Gtalk gibi programlar çıktı; şehirlerarası ve milletlerarası konuşmalarda Telekom'la rekabet arttı. Uyanık Telekom tabii ki şehirlerarası fiyatları indirecek! Tersini yapsa, salaklığın daniskası olurdu. Öyle kötü bir şey ki, Telekom'a elimiz mahkum. Diyelim ki kızdık ve ADSL'yi kapattırıp kabloya geçtik; peki telefonu kapattırıp ne yapacağız? Aile fertleri telefonsuz mu kalacak? Tam anlamıyla, "elimiz mahkum" ve adamlar borçlarını bize ödettiriyorlar. Utanmasalar, her telefon faturasına "ihtiyacımız olduğu için sizden 100 YTL kestik; siz kullandıkça borçtan düşeriz. Bak vallahi elimiz sıkışık olmasa, almazdık" yazacaklar. Ya tamam, güzelce tırtıklıyorsunuz da, bari insanları bu kadar salak yerine koyup "hadi yine iyisiniz; indirim yaptık" demeyin!

    Konuyla alakasız bir şekilde aklıma geldi (hem bu vesileyle de benzin alanlara bir uyarım olur). Bugün görüştüğüm bir arkadaşım benzin pompacılarının bir hilesini anlattı (ki kendisinin benzin istasyonu var). Şöyle ki: benzinciye gittiniz; 50 YTL'lik benzin istediniz; sonra da kartla ödemek için arabanın başından ayrıldınız. Geri geldiniz; eleman sayacı gösterip size "abi bir sıfırı eksik girip (sayaçta 5 YTL yazmaktadır) öyle doldurmuşum; yanlış anlamayasın diye sen gelene kadar bekledim. Şimdi gözünün önünde 45 YTL'lik daha koyacağım" dedi. Siz de paşa paşa kabul ettiniz; hatta içinizden "bak dürüst adammış" dediniz. Oysa adam sayacı 5 YTL'ye ayarlayıp benzini koymadan sizi bekledi. Siz de 50 YTL'lik benzin aldım sanıp 45 YTL'lik benzin aldınız. Ne kadar basit ve sağlam bir hile değil mi? O küçük eksikliği benzin göstergesinde fark etmeniz mümkün değil (eleman, bir yolunu bulup yarı yarıya çalmış olsa, göstergede kesin fark edersiniz). Üstelik, elemanın şeflerine veya patronuna yakalanma riski de yok denecek kadar az. Yani siz "benzini tam aldım" sanırken ve eleman da "benzini tam verdim" gibi gösterirken, -küçük de olsa- dolandırlımış oluyorsunuz. Belki o 5 YTL sizi zarar sokmaz; ama o eleman bu eylemi günde 20 kişiye yapsa, (kimisine 100 YTL koyduğunu da düşünelim), 100-150 YTL'yi cebine atar. Eğer salak değilse, kimseden yarı yarıya yolmaya çalışmaz; çünkü öyle yaparsa 3-5 girişimden sonra -yakalanmasa bile- göze batacağını bilir. Dolayısıyla bu hile, çöpsüz üzümdür.

    Telekom'un indirimiyle hiç alakası olmayan bu olayı öylesine anlatıverdim işte. İnsan bazen ne diyeceğini şaşırıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 27 Şubat 2007; 5:12:57 >




  • Size akp'nin yaptığı belkide en büyük soygunu anlatacağım.
    Konu:Botaş
    Botaş her sene 400milyon dolar civarı kar eden bir şirket, son 2-3 yılda ise birden 400milyon dolar zarar etmeye başlamıştır.
    fark 800 milyon dolar, tabi bir önenmli nokta 2006 Haziran ayında gazın metreküpü 0.280 ytl iken şuan 0.570 ytl'dir, yani iki kat artmıştır.
    Birde buna hergün abone olan şahıslarıda eklersen Botaş karı kat kat armış olması gerekirdi.
    2 ay önce Botaş müdürü ihtihar (sözde) etti, en yakın arkadaşının(gözleri yaşlı halde) kanalTürk'teki ifadesi: arkadaşım hayat dolu bir insandı ailesi ile mutlu hayatı vardı asla böyle bişey yapmasını gerektirecek bir durumu yoktu demesi kafaları iyice karıştırmıştır.
    Eminimki bir çoğunuz bunu basında fark bile edemediniz, basın kimin elinde hepimiz biliyoruz.
    Botaş müdürü bence infaz edildi arkadaşlar, yine arkadaşının ifadesi, ölen müdürün ağzıyla:elimde çok önemli bilgiler var artık susmaya vicdanım el vermiyor konuşacağım demesi.
    Kendi arıştırmalarımın sonucunu size aktarayım, botaştan hortumlanan paralar Ankara büyük şehir belediye başkanı baş mührit --mehil gökçek-- tarafından akp'nin seçim yatırımlar için zulalanıyor.
    Artık kendimize gelmeliyiz arkadaşlar.
    Tekrar söylüyorum hep beraber bir parti belirleyip ona oy verelim.
    Yatırım fonlarının ve abd'nin başa getirdiği bu hükümet gitmeli.
    Saygılar...




  • Telekom resmen bizi uyutuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.