Şimdi Ara

İMZA projesi için geri sayım MI ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
13.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bacey

    ...Üretimi yılan hikâyesine dönen 'İmza' marka otomobil projesine de değinen Akgündüz, "Üç yıl sonra aracın üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz." dedi.

    "Türkiye'nin en büyük şehir oteline" imza atmak için kollarını sıvayan Fadıl Akgündüz, Fatih'in İstanbul'u fethettiği 29 Mayıs günü, Bayrampaşa Belediyesi'nden Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik araziyi 49 yıllığına kiraladı. Beş yıldızlı otel için temel atma töreni yapıldı.


    'İMZA' OTOMOBİLİ 3 YILA YOLLARDA

    Yapımı yılan hikâyesine dönen 'İmza' marka otomobiliyle ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akgündüz, "İmza projesi şu anda bitmiş bir proje. Proje zaten üretim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi. O projeyi tekrar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 'İmza' otomobilinin üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz. Zaten bu projenin hazırlık safhası tamamlandı. Sadece üretim ile ilgili bir hazırlık var. Türkiye'deki fabrika inşaatı yürürken, belki ilk etapta üretimi Avrupa'da başlatabiliriz." diye konuştu.

    Otomobilin nasıl olacağı ile ilgili soruya ise Akgündüz, "Otomobil benzinli ve dizel iki farklı cinste olacak. Hatta hibrid teknolojili motor bile yapabiliriz. Önemli olan pazarın marka değeri. Bizim böyle bir sıkıntımız yok. Halen 400 milyon Türk dünyası bizim İmza otomobilini çıkarmamızı merakla bekliyor." diye konuştu.

    "Fabrika kurulması halinde tesis nerede kurulacak?" sorusuna ise Akgündüz, "Bizim eski programımız değişmedi. Siirt, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da fabrikaları kuracağız. İmza projesi toplam 264 bin kişinin istihdamını kapsıyor. Allah'ın izniyle yüreğimizdeki güçten hiçbir şey kaybetmedik. Şu anda bize isnat edilen suçların söz konusu olmadığı ortada. Bu ülke bizden hizmet bekliyor." dedi.

    "260 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ"

    ...

    (CİHAN)


    hadi bakalım...




    Çok üretken olmak isteyen bir toplumun teslimiyetinden başka bir şey değildi. Gerçekleşseydi bugün dünyada her yıl 5-6 milyon civarında otomobil satan bir dev haline gelebilirdi.

    Bu olayı hatırladıkça JETPA Holding'in nasıl Uluslarası Otomobil kartellerine yenik düştüğü geliyor aklıma. Gerçekleşebilir projeydi, elbette zamanındaki siyasilerimiz satılık olmasalardı. İnşallah biri çıkıp Türk Otomobil yapacak. Umutsuz olmayalım. Otomobil denince biz çok başarılı olabiliriz. Merakımız ve kabiliyetimiz var. Eksik olan sadece inanç ve uğrunda çalışmak. Yerli otomobil istiyoruz...




  • Arkadaşlar sonuç itibariyle tüketen bir toplum olmaktansa üreten bir toplum olmak her daim daha iyidir,istihdam sağlamak için iş yerlerine ihtiyaç var ve bu ve benzeri projelerle bir an önce teknolojik anlamda ülkemizin kalkınması gerekiyor,adamların istediği zaten kalkınmamız,tekrar osmanlı devleti olmamamız(kök söktürmek anlamında),bakın en güzel örnek biz varız,2.olarakta almanya(hitler ve nazi olayları) hala daha ordusu yok almanyanın,bizde bi ton anlaşmalarla belirli zamana kadar yeraltı kaynaklarını kullanamayan bir hale getirilmişiz aynen zamanın satılmış liderleri yüzünden,adamlar bundan 50 yıl sonrasını hesap ederek planlar kuruyorlar,yanımızdaki iran kadar bile olamadık,suriyeyi ve ırak ı karıştırdılar,iranda yemedi yapamadılar,halkı liderlerini seviyor çünkü,ama zamana yayarak herşeyi yaparlar bize terör saldıkları gibi 22 yıllık bir süreçte.nerden nereye konunun özü imzadanda önce uçak üretimi çalışmalarımız vardı tamamen yerli uçak yapılacaktı,hesaplar yapıldı maliyet olarak atıyorum 250 milyon dolara mal oluyordu tanesi,adamlar ne yaptı peki?geldiler dediler ki biz size 175 den yapar veririz neden zarar edesiniz ve bizimkilerde balıklama atladı tabi,olayın özü bize ucuza uçak maliyeti çıkarmak değil,teknolojimizi zaman içinde geliştirip kimseye muhtaç kalmayacak olmamızdı,aynen şu abd kripto sistemini çözen tübitak bilim adamlarımızın hepsinin kazalar sonucu ölmesi gibi tesadüfe bakın ki hepside kazada öldü,bu kadar şeyi neden anlattım ona gelelim,belkide jet fadılda harbiden böyle bir dolandırma durumu yoktu,adamlar yine bir tuzaklamayla işi hallettiler ve bir daha kimse böyle bir işe kalkışamadı taaki erdoğan gibi biri gelene kadar,teknolojiye ciddi anlamda kaynak ayırıyorlar ve dikkat edin son yıllarda neler neler keşfediliyor ülkemizde,artık yerli tank yapımına başlandı,helikopter çalışmaları var,yazılım olarak anlaşmalar yapıldı uçak işleri var,Atamızın bize mirası buydu aslında,gelişen ve büyüyen bir TÜRKİYE,bunun önünü tıkayanlar utansın ve belalarını Allah larından bulsunlar,İnşallah daha ileri çok çok daha ileri gider Ülkem,bizde vatandaş olarak desteğimizi veririz,uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar.




  • BUYRUN SİZE AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR FORUMDAŞIMIZIN YAZISI COPY PASTE DIR


    bu konuda yzılacak o kadar şey var ki, bir jetpa çalışanının yazısı

    imza prototip olarak ingiliz lotus firmasında 2 adet üretilmiştir.araçlar o yıllarda teknolojik olarak en iyilerden sayılabilirdi. araçta 1,2 turbo benzinli motor vardı.yüksek tork ve yüksek beygirli ama ekonomik bir araç olacaktı. fadıl beyin talimatı ile o zamanların en ucucz arabası olan şahinden bile daha ucuza satılacaktı. hatta rakamlar bile telafuz ediliyordu. olurmuydu bilmem ama 10.000 dolar civarında satılması planlanıyordu.kasasında bugünkü renolar gibi fiber kısımlar vardı.estetik olarakta son derece güzeldi.
    diyeceksiniz proje ne oldu? dışardan bakılınca fadıl dolandırdı gibi görülsede o firma çalışanı olarak şunu söyleyeyim.olay hiçte görüldüğü gibi değildi.o zamanlar koç grubu acayip şekilde jetpaya kıl olmuştu.çünkü jetpa son derece büyük projelere imza atmış ve büyük yatırımlar yapmıştı.hatırlarsanız inşaat sektörü olsun, küçük beyaz eşya sektörü olsun ve hatta tatil sektörü olsun ( avrupa ve ortadoğunu en büyük tesisi caprice hotel) bir çok proje. hepside fiyat olarak avantajlı halkın cebini düşünen projeler. en sonda da otomotiv sektörü.hatta hem imza hemde proton türkiyede üretilecekti.
    neyse sonra ne oldu? koç grubu doğan medyasını kullanarak fadılın üzerine gelmeye başladı.jetpanın açıklarını çıkartmaya çalışıyorlardı.devlette üst kademe tanıdıklarını kullanarak her türlü imkanı kullandılar. ve en sonunda 2 açık yakaladılar.bunlar 1- taksitli satış yapılan ürünlerin senetleri üzerinde ki pulların eksik olması 2-ticari defterlerin kanuni süre sonundan bir ay sonra print edilmesi idi. bundan dolayı jetpaya o günün parası ile 1,5 trilyon para cezası verildi.rakam çok büyüktü ve ödeme imkanı yoktu.ilk önce caprice hotele ihtiyadi tedbir geldi, firma küçültüldü, projeler rafa kalktı v.s v.s
    sonuçta firma battı, 2000 insan işsiz kaldı,binlerce kişinin verdiği katılım payları battı herkese yazık oldu.ama en önemlisi türk insanına yazık oldu.
    fadıl bey imza projesi için hatırladığım kadarıyla, eğer ben bunu türkiyede üretemezsem yurt dışında yaparım diyerek yurtdışında temaslarda bulundu.önce romanya sonra almanya.romanya niye olmadı bilmiyorum ama alman wolswagen firması isim hakkını verilmesi karşılığında kapatmış olduğu bir fabrikada bu aracı üreteceğini söylemiş ama fadıl bey herhalde buna razı gelmedi ki ondan da vazgeçildi.lotusta üretilen 2 adet imza protatipi ise en son jetkent1 de idi şu anda nerde bilemiyorum.




  • Koskoca JETPA 1.5 tirilyonluk(yeni para 1.5 milyon) ceza ilemi batmış. Bırakın bu işleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atlas06

    Koskoca JETPA 1.5 tirilyonluk(yeni para 1.5 milyon) ceza ilemi batmış. Bırakın bu işleri.

    1,5 milyon TL ile bir şirket rahatlıkla batar... İlk 500'e girmiş büyük şirketlerin bile kasasında 1,5 milyon nakit bulunmaz. Hatta nakit çok azdır, sürekli yatırımdadır para... Tabii 1,5 milyon TL ceza işin bir boyutu, şirketin borçlu, vergi kaçıran, güvensiz gibi bir duruma düşürülmesi halinde gelirleri bıçak gibi kesilir ve borçlarını ödeyemeyecek duruma gelir...

    Koçun en büyük şirketlerinden birini ele alsak örneğin Arçelik 1 ay satış yapamazsa batar... Nitekim İhlas Finans olayı da çok daha başka boyutları olsa da
    bu şekilde battı veya batırıldı...
  • Bu işi artık kimse Fadıl Akgündüz'e bırakmaz.
  • gercekten bosuna surunuyorum.. su fadili korumak icin yazilan mesajlari gordukce isi gucu birakip dolandiricilik isine girmek lazim diyorum ama su allah korkusunu ne yapacagim onu bilemedim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erzurum lu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Atlas06

    Koskoca JETPA 1.5 tirilyonluk(yeni para 1.5 milyon) ceza ilemi batmış. Bırakın bu işleri.

    1,5 milyon TL ile bir şirket rahatlıkla batar... İlk 500'e girmiş büyük şirketlerin bile kasasında 1,5 milyon nakit bulunmaz. Hatta nakit çok azdır, sürekli yatırımdadır para... Tabii 1,5 milyon TL ceza işin bir boyutu, şirketin borçlu, vergi kaçıran, güvensiz gibi bir duruma düşürülmesi halinde gelirleri bıçak gibi kesilir ve borçlarını ödeyemeyecek duruma gelir...

    Koçun en büyük şirketlerinden birini ele alsak örneğin Arçelik 1 ay satış yapamazsa batar... Nitekim İhlas Finans olayı da çok daha başka boyutları olsa da
    bu şekilde battı veya batırıldı...

    Alıntıları Göster
    Konu artık amacından sarmış. Isteyen istediğine güvensin. Bu yüzden son mesajımı sildim.
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 27 Ocak 2012; 17:37:23 >




  • tr de yerel ölçekte araba üretmek çokda zor değil.abartanlara inanmıyorum.daha düne kadar doğan-şahin-broadway üretilip satılıyordu.bu ülkede koça rakip iş yapmak zor iştir.örnek özdemir sabancı,örnek fadıl.kimi işadamları tamamen kendi özkaynakları ile yatırım yaparken,kimileride boylarından büyük yatırımlar yapmak için yatırımcıların kapısını çalarlar.örneğin kimi müteahhit binası bitince arkasına yaslanıp müşteri beklerken kimide topraktan birkaç daireyi uygun fiyata yatırımcıya satarak finansman sağlar.ikinci gruptaki işadamları için güven duydusu hayati önemde olur.güvenilirliği birileri tarafından sarsılırsa (bu gerçekten olabileceği gibi 3 e 5 katılıp olumsuzluklar abartılarakda yapılabilir) bu işadamları ciddi sarsıntı yaşarlar.

    özdemir sabancıya hayat hakkı tanımayan güç fadıla neler yapmazki.
  • almanyada yüzlerce kişinin kooperatif parasını ve sattığı hayali holding hisse paylarının parasını cuk edip yurda dönen, o paralarla Türk halkına ithal ettiği 1 milyon kilometre hayali garantili proton araç satıp ortadan kaybolan şu sözde dini bütün olan badem bıyıklı jet fadıl'ın yeni projesimi?
    Saolun almıyım. Allahıma bin şükürler olsun ki Fatih Altaylı 10 sene önce bu şoparı programına davet edip "İmza" projesinin nasıl içi boş bir dolandırıcılık malzemesi olduğunu ortaya çıkardı da halk gözünü açıp rağbet etmedi bu yobazın projesine.

    jet fadıl nostaljisi isteyenlere:
    http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-124020

    1 milyon km garanti veriyordu pehhhhhh:
    http://www.porttakal.com/ahaber-protondan-dunya-rekoru-denemesi-30505.html


    Almanyada sabah akşam çalışıp didinen gurbetçilerden topladıkları:
    http://www.emlaksikayeti.com/jet-pa-magdurlarina-umut-isigi-205.html
    http://www.t24.com.tr/content/newsdetail.aspx?newscode=128309&cat=25


    insanda biraz onur, bu adamı savunanlarda da birazcık akıl olur be...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 28 Ocak 2012; 22:23:26 >




  • önce marklarıni ödesin milletin.Bazı akıllı akrabalarım iyi paralar kaptırmıştı Jet-pa ya. Gerçi Mark da kalmadı artık.Olsun Euro ya da razılar. Gerçektn yapacak olsa sonuna kadar destek verirdik ama nerde.

     İMZA projesi için geri sayım MI ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xdrive

    önce marklarıni ödesin milletin.Bazı akıllı akrabalarım iyi paralar kaptırmıştı Jet-pa ya. Gerçi Mark da kalmadı artık.Olsun Euro ya da razılar. Gerçektn yapacak olsa sonuna kadar destek verirdik ama nerde.

     İMZA projesi için geri sayım MI ?


    adamın yüzünde meymelet yokki millete hayrı olsun...




  • adam nitelikli dolandırıcı millet halen bu adama kanıyor ne diyim halen inanan varsa gitsin kaptırsın parasını.
  • ah çakma yobaz fadıl ah, yine yalancı çıkartmadın bizi.
    buyrun okuyun:http://haber.gazetevatan.com/jet-fadil-yine-isyan-ettirdi/428082/2/Ekonomi

    hala bu şoparı savunan varsa ya menfaati olan yandaşıdır, yada aklını peynir ekmekle yemiştir...
  • İstanbul'un en kötü yerlerinden birinde 7 yıldızlı otel. peh!!!
  • Jet Fadıl'dan bir açıklama oldumu bu araç hakkında? Ülke TV ye çıkmış .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugrahan27

    Jet Fadıl'dan bir açıklama oldumu bu araç hakkında? Ülke TV ye çıkmış .

    çıksada biraz gülsek...
  • burada bağzı yanlışlıklar ısıtılıp ısıtılıp forumda kısır döngü oluşturuyor v şunun anladımki burada yazan klavyeşörlerin yaşı 30 ve altı olduğunu anladım beyler biraz tutarlı ve tarafsız bakalım bu adamın kafasını ezen herkezin görmemezlikten gelgiği Aydın doğanın bir zamanlar 1 numaralı adamı Fatih altaylı bu adamın kalemini kırdı ve medya bu adamı speküle edip sindirdi unutmayınki o zamanlar başbakanlar dahil olmak üzere herkez medyadan çekinirdi medya bir hedefe odaklandığında va vezir eder yada REZİL eder gelelim dini boyuta din bir inançtır halkta önyargı oluşturmamalıdır isterse krem peynire tapsın önemli değil onemli olan icraattır. bu ülkede nice adamlar bu adamın yaptığı(yapttırldığı) hatamın yüzlerce misli büyük hatalar yapılıyor çıt yok neyse ilahi adalet

    saygılar Fatih ataç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihatac

    burada bağzı yanlışlıklar ısıtılıp ısıtılıp forumda kısır döngü oluşturuyor v şunun anladımki burada yazan klavyeşörlerin yaşı 30 ve altı olduğunu anladım beyler biraz tutarlı ve tarafsız bakalım bu adamın kafasını ezen herkezin görmemezlikten gelgiği Aydın doğanın bir zamanlar 1 numaralı adamı Fatih altaylı bu adamın kalemini kırdı ve medya bu adamı speküle edip sindirdi unutmayınki o zamanlar başbakanlar dahil olmak üzere herkez medyadan çekinirdi medya bir hedefe odaklandığında va vezir eder yada REZİL eder gelelim dini boyuta din bir inançtır halkta önyargı oluşturmamalıdır isterse krem peynire tapsın önemli değil onemli olan icraattır. bu ülkede nice adamlar bu adamın yaptığı(yapttırldığı) hatamın yüzlerce misli büyük hatalar yapılıyor çıt yok neyse ilahi adalet

    saygılar Fatih ataç



    Fatih Ataç, birşeyi merak ediyorum;
    Fadık Akkündüz denilen zat dolandırıcılıktan hapis yattı. Peki sorum şu, sizce mahkeme delilsiz olarakmı içeri tıktı bu dolandırıcıyı? fatih altaylı yada basındaki yazıları kanıtmı saydı? Dünya'da hiçbir ülkenin hiçbir mahkemesinde hatta malum nedenlerle basın özgürlüğü bu son dönemde iyice yok edilmiş Türkiye'de bile gazete veya basın haberleri kanıt sayılmazken neden Fadıl Akgündüz denilen hergele içeri atıldı? Cevaplarsanız sevinirim...
    Kaynak:http://www.haberler.com/fadil-akgunduz-e-4-yil-2-ay-hapis-haberi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 4 Şubat 2012; 1:01:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERG81

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihatac

    burada bağzı yanlışlıklar ısıtılıp ısıtılıp forumda kısır döngü oluşturuyor v şunun anladımki burada yazan klavyeşörlerin yaşı 30 ve altı olduğunu anladım beyler biraz tutarlı ve tarafsız bakalım bu adamın kafasını ezen herkezin görmemezlikten gelgiği Aydın doğanın bir zamanlar 1 numaralı adamı Fatih altaylı bu adamın kalemini kırdı ve medya bu adamı speküle edip sindirdi unutmayınki o zamanlar başbakanlar dahil olmak üzere herkez medyadan çekinirdi medya bir hedefe odaklandığında va vezir eder yada REZİL eder gelelim dini boyuta din bir inançtır halkta önyargı oluşturmamalıdır isterse krem peynire tapsın önemli değil onemli olan icraattır. bu ülkede nice adamlar bu adamın yaptığı(yapttırldığı) hatamın yüzlerce misli büyük hatalar yapılıyor çıt yok neyse ilahi adalet

    saygılar Fatih ataç



    Fatih Ataç, birşeyi merak ediyorum;
    Fadık Akkündüz denilen zat dolandırıcılıktan hapis yattı. Peki sorum şu, sizce mahkeme delilsiz olarakmı içeri tıktı bu dolandırıcıyı? fatih altaylı yada basındaki yazıları kanıtmı saydı? Dünya'da hiçbir ülkenin hiçbir mahkemesinde hatta malum nedenlerle basın özgürlüğü bu son dönemde iyice yok edilmiş Türkiye'de bile gazete veya basın haberleri kanıt sayılmazken neden Fadıl Akgündüz denilen hergele içeri atıldı? Cevaplarsanız sevinirim...
    Kaynak:http://www.haberler.com/fadil-akgunduz-e-4-yil-2-ay-hapis-haberi/

    ben sana olayı şöyle izah edeyim o günkü medya en büyük şirketleri bile yerle bir edecek güçte idi. peki medya nasıl bir şirketi batırır izah edeyim

    atıyorum bir x şirketi yükselen bir yıldız ama medya onu x şirketi batacak çıkacak vs.vs.vs. halkın başını yalan haberle doldurursa halk ne yapar çok açık bunun cevabı o zamanki şartlarla düşünürsen söylediğim açıklama size ve forumdaki arkadaşlara çok makul gelecek

    şunu demek isterimki o zamanki medyanın sözünü dinleyen bugün çok zengin ama kutuplaşan çok zor durumda kaldı

    şimdiki açıdan düşünürsen medyanın o kadar tesiri kalmadı denebilir.....


    bende bu adamın medyaya lanse ettiği projelerin gerçekle pek bağdaşmadığını düşünüyorum bunuda belirmek isterim. o gold projesi falan çok iddalı konuşuyor ve o projeye vaat edilen sürede gerçekleşmeyeceği söyleniyor neyse ben kendi fikrimi beyan ettim.

    sayılar fatih ataç




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.