Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
4.336
Cevap
192
Favori
1.756.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

    Ya ağızdan alıyor kemiği yada kaça kemiği kesip alıyor kesilen yer tekrar büyüyor burada mantık kırık kemiğin kaynaması mantığı bşr kemiği bir yerden kırıp al başka kemiğe vidala kaynıyor sonra Allah’ın işi işte. Diş eti kemik erimesi kök hücre üzerine bayağı araştırma yaptım pediontolog Sema Hakkı’yı takip et kadın cevher.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami_24 kullanıcısına yanıt

    Nobel olduğuna emin misiniz? 30bin den aşağı yapanı duymadım da pek Nobel'i. En kaliteli implantlardan biridir.

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Normalde 900 dolara yapıyorum fakat kampanya var 650 dolar dedi baya ugrastim 600 dolara yaptiracagim katalogdan sectik nobel eminim


    zaten 2023 fiyati dedi tanidik diye zamsiz verdi gibi bisey oldu adami yakinen taniyoruz nobel diyipte baska bisey takacak biri degil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, perşembe akşamüstü 5te sol alt çeneme 20likten sonra ki 2 kırık dişim çekildi ve implant taktırdım. Taktırdığım günden itibaren geçmeyen bir yumru, şişlik var normal midir? Bununla birlikte hafif sızı var ağrı kesici ve antibiyotik içince geçiyor. İmplantı yaptıktan sonra kalan boşluklara kemik tozu koyuldu ve 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Kalktıktan sonra sersem gibi olduğum için dediklerini hatırlamıyorum, mutlaka yanınızda birisi olsun bence :) Dikişler tekrar arayıp sorduğumda kendisi eriyecek dedi, şu an aynadan ağzıma baktığımda vidalar gözükmüyor işlem yapılan yerim üstü ilk gün kan pıhtısıydı şimdi ise bembeyaz. Yapıldıktan sonra film çekip baktığında okey dedi gönderdi beni. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı nasıl ilerlemeliyim neler yapmalıyım bu sürede?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomurcukk

    Merhaba, perşembe akşamüstü 5te sol alt çeneme 20likten sonra ki 2 kırık dişim çekildi ve implant taktırdım. Taktırdığım günden itibaren geçmeyen bir yumru, şişlik var normal midir? Bununla birlikte hafif sızı var ağrı kesici ve antibiyotik içince geçiyor. İmplantı yaptıktan sonra kalan boşluklara kemik tozu koyuldu ve 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Kalktıktan sonra sersem gibi olduğum için dediklerini hatırlamıyorum, mutlaka yanınızda birisi olsun bence :) Dikişler tekrar arayıp sorduğumda kendisi eriyecek dedi, şu an aynadan ağzıma baktığımda vidalar gözükmüyor işlem yapılan yerim üstü ilk gün kan pıhtısıydı şimdi ise bembeyaz. Yapıldıktan sonra film çekip baktığında okey dedi gönderdi beni. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı nasıl ilerlemeliyim neler yapmalıyım bu sürede?
    Çekilip iyileştiğin de implant yapılınca kolay geçiyor çekilip impmat kemik tozu kondumu zor şişlik ağrı oluyor oda normal. Bir aya geçer düzelir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • alovera01 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, içime su serptiniz valla. Bu süre içersinde dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ara ara sigara kullamımı ve yemek yemek sorun yaşatır mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

    Sakın sigara içmeyin ve o bölge ile yemek yemeyin, yemeklerden sonra da tüm dişlerinizi iyice fırçalayıp hafifçe çok kuvvetli olmamak şartı ile gargara yapın.

  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar sigara günde 1 defa içiyorum yalan söylemiyim çok yoksunluk oluyor çünkü, fakat her yemek sonrası diş fırcalıyorum ve gargara yapıyorum temiz tutuyorum o tarafla asla yemedim. Ağrım iyice azaldı fakat bir parmak yarısı kadar şişlik kaldı bu geçmedi türlü. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Hocam kemik tozu diş çekimi oldu mu belli süre şişlik bende oldu sonra geçti ne kadar komplikasyon oldu mu sıkıntı artıyor normal a 1 ay sabret.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alovera01 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler hocam rahatladım vallahi, Allah razı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar iyi gunler. ITI ile Straumann aynı marka mı oluyor acaba? Biraz araştırdım ama implantoloji ile ilgili bir kurulus karsima cikiyor bir de Straumannin alt markasi gibi de ayrica bir sonuc cikiyor. Tam net bilgisi olan cevap verebilirse sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerli implant yaptıran varmı konu da ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Bioinfinty var hocam çok memnunum

  • 4 adet implant yaptırdım. bugün geçici vida çıkartılıp büyük gri bir parça takıldı. ağız duşu almak elzem mi? alınırsa faydasını görür müyüm? bütçe önemli olmadan önerebileceğiniz bir ürün var mı?


    oralb nin döner başlıklı diş fırçası mevcut. yuvarlak çiziyor haliyle. implant dişe dik alttan-üstten dik olacak şekilde fırçalama yaparsak diş eti kısımlarına zararı olur mu?

  • Arkadaşlar yakın zamanda diş çektirdim. Doktorum 3 ay sonra gel implant yaptıralım, dedi ama 5 ay oldu 2-3 gün sonra gideceğim.Herhangi bir sıkıntı olur mu -dişlerin arasındaki boşluk kapanmıştır,yer bulamazlar falan-?

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Kaç sene oldu hocam ? ... Bende bir tane evoss marka takıldı henüz diş yapilmadi ama bir sorun hissetmesem de ikinci dişe farklı bir marka mi takılsa diye düşünüyorum ne bileyim riski ikiye bölelim mantığı ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    4 yıldır var ağzımda yerli implant ama o dediğiniz markayı duymadım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 16 Ocak 2024; 8:41:9 >
  • Beyler kanal tedavisi dişi kurtarmadı içinde de eğe kaldı artık çekim kaçınılmaz hoş bi zararı yok dişin ama geçici dolgu var kırık zaten kenarları çekim sonrası hemen implant koyabiliriz dediler çekim ve implant sırasında ağrı olurmu ?

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    hangi diş ?

  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Alt azı dişi hocam sinirleri alındı ama kurtaramıyorlar anlamadım gitti birde içinde eğe kırmışlar.

  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.