Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.338
Cevap
192
Favori
1.758.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmplantın kalitesi malitesi hepsi yalan. Ben çok doktor gezdim. 50-100$ lık implanta 500-1000€ fiyat çekiyorlardı. Bu işi yapan toptancı bi tanıdığım vardı. Hikaye mi yok? Bi sürü şey uyduruyorlar. Elbette dürüst olanlara da denk geldim ama genellikle maalesef iş sağlık olunca insanlar araştırmadan veriyor parayı.

    Peki ben kaça yaptırdım ve yıllar geçmesine rağmen ne durumdalar hemen söyleyeyim.

    Pandemiden önce ablama yaptırdık 200$ a alman marka bi implant. İsim verip burada reklam yapıyor demesinler sonra. Ama bu fiyatlara var. Hadi şimdi enflasyon bilmem ne cart curt 250$ olsun. Zirkonyum dişleri de 70$ a falan yaptırmıştık hesap edin.

    Yıllar geçti anneme yaptırdık yine aynı fiyatlar . Dişçiyle aram iyi olduğundan hesap ettim dedim böyle böyle aşağı yukarı dolar bazında yaptık.

    En son kendime bi diş yaptım. 2 yıl geçti şu an çok memnunum. İnşallah bi sıkıntı yaşamam. Maşallah diyelim.

    Velhasıl dişçi de önermem, marka da .

    Ama gidin araştırın gezin, konuşun. Dürüst bi dişçiye elbet denk gelirsiniz. Popüler olanlara giderseniz iyi fiyat alamauabilirsiniz. Yine de belli olmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • oyesil O kullanıcısına yanıt

    Tam 6 yil olmus, implantimda hicbir sikinti yasamadim.

    Implantin diger dislere gore biraz havada kalmasinin sebebi, implanta cok yuk bindirmemek içinmiş.

    Doktora nedenini sormustum.. "Normal disin icindeki sisteminde kemige direkt basinc yapacak bir dokusu yoktur, adeta bir hava yastigi görevi yapan diste mine tabakasi vardir. Bu sayede kemige aninyuk binmez..

    Ama implant, direkt kemige vidalidir, yani sert bir cismi implantini kullanarak basinc yaparsan, cene kemigine zarar verebilir.. o sebeple kendi disin kadar saglikli ve iyi degildir. Bu yuzde implantlari normal dislerle ayni seviyeye getirmiyorlar. Discim iyi is cikardi. MELIKE SERAP GİRGİN KOSUYOLU/ISTANBUL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Antalyada uygun fiyatlı hekim önerebilecek var mı arkadaşlar?

  • bir tanıdık aracılığı ile bir polikliniğe gittim. 4 implant, diştaşı temizliği ve başka bir işlem (şu an aklıma gelmedi) için megagen marka 33 bin TL Nobel için 48 bin TL fiyat verildi.


    model detayı bilmiyorum. nobelin kaynama süresi daha kısaymış. aradaki farkı verip nobel yaptırmak daha mantıklı değil mi? veya megagen anyridge ise onu mu tercih etmeliyim?

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    anyridge'i bu fiyata yaptıramazsınız, tanesini 20bin istiyorlar şuan hekimin eli iyi ise üstü hariç, Nobel için de 30bin lira civarında bildiğim kadarıyla adeti

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Hocam anyridge veya nobel implant ve üzerine diş yapılacak. Fiyatları aynı. 21 günde işlemi biteceği için anyridge tercih ettim. Nobel için 3 ay bekleniyormuş. Muhtemelen tanıdık vasıtasıyla olduğu için fiyat uygun söylendi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem Hacettepede tedavi görüyor all on 4 yapacaklar liste verip marka seçmemizi istediler önerilerize açığız ,biz normalde Megagen Anyridge seçtik ama doktor ağzınıza uygun değil dedi.Liste fiyatları şöyle yılbaşından sonra %30-40 zam gelecekmiş

    bilimplant 5000

    Megagen St 6850

    Megagen Anyridge 9150

    Medentika 7600

    OXY Ps line 8350

    oxy psk 8750

    oxy fixo 9000

    ITI Roxolid slactive 11100

  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

    imkan varsa all on 3 yada 6 yaptır bir kaç yerde all on 4 de ağız hijyeni ve temizleme gibi sıkıntılar oluyor demişler bir kaç klinikte 3 yada 6 iyi diyor hocam. ingilizcen varsa zaten youtube da bilgi var. ben all on4 tavsiye etmem.ağız hijyenini ihmal etmeyin ağız duşu ve diş ipi kullanmayı ihmal etmeyin yurt dışında bazı klinikler 1,2 senede protez sökülüp temizlenip takılmalı diyor hocam.temziliğine hijyene dikkat edersen sıkıntı çıkmaz bakım yapmazsan üzer implant. annende büyük ihtimal kemik erimesi de var kadınlarda sık olur mümkün oldukça kelle paça magmnezyum d vitamini takviyesi alsın.All on 4 ve X de temizleme de zorluk olduğundan yabancı bir kaç klinik 3 yada 6 mantıklı diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 13 Aralık 2023; 16:2:1 >
  • oyesil O kullanıcısına yanıt

    Allah öyle sanatlar ki normal dişlerde lifler var çeneye hiç yük binmez normal diş oynar esner ama implnat kaynar kemiğe ve çene kemiğine yük verir Allahın mucizesi dişler gittiğinde anlıyor insan.Konya Selçuk Dİş hekimliğinde Perio. Sema Hakkı ile yazıştım kadın kök hücre ile diş üretmeye çalışıyor hem Abd hem Türkiyede çalışıyor kadın umutlu inşallah hayanlarda dişi ürettiler şimdi insanda uğraşıyorlar 20/25 sene de bir şeyler olacak diyor bakalım.

  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    evet dişlerin kökü sağlam değilmiş kistik var dedi doktor yapmışken hepsini yapayım dediler bunu Hacettepeden önce özelde gittik orasıda all on 4 dedi buraya geldik bir şey demeden biz bunlar da all on 4 dedi. Sizin şu marka iyimiş dediğiniz var mı belli ki bilgilisiniz önceden araştırmışsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

    YouTube kullanıcnın biri all on 4 doktorlar işi hızlı yapalım para tuzağı gibi bir şeyler demiş yine araştırdığımda all on 4 de diş temizliğinde sıkıntı var diyor geneli bu yüzden bir kaç yer all on 3/6 dan iyi diyor üste 6 implant 3 parça halinde. Hem daha sağlam hem ısıtma kuvveti fazla diyorlar. Ama bunu anlayan bilen var mı bilmem. Doktorlar genelde dünyayı takip etmiyor struman ve Megagen angridge kalitelidir şimdi biri gelir bilim nucleous da iyi der ama ben anneme yaptırsam girmem her implant a bence bir kaç yere daha bak danış all on 4 ve all on x de klinik diyorki diş eti kaldırılıp kemik frezle zımpara edilecek sonra sahte diş eti görünümlü damak olur genelde diyor bence sadece kaplamalı olsun daha iyi diş etine gerek yok kaplamada luke kahng diye instagramda arat bak diş protezi nasıl yapılırmış gör Türkiye’deki bir çok diş teknikeri bilir bu adamı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

    Bunlar üst yapısı hariç sadece malzeme listesi, bir üniversiteler kar amacı gütmüyor, personel, kira ve vergi giderleri de yok ve toplu alım altında oralara indirimli veriliyor. Mesela ben olsam özele giderim, ama Megagen Anyridge'i 20bin altına yapana asla gitmem. Hoş 20bin altında yapan da tek kuruş kazanmıyordur zaten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 19 Aralık 2023; 9:8:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perSNN

    Bunlar üst yapısı hariç sadece malzeme listesi, bir üniversiteler kar amacı gütmüyor, personel, kira ve vergi giderleri de yok ve toplu alım altında oralara indirimli veriliyor. Mesela ben olsam özele giderim, ama Megagen Anyridge'i 20bin altına yapana asla gitmem. Hoş 20bin altında yapan da tek kuruş kazanmıyordur zaten

    Megagen ant ridge burada her şey dahil 22 bin sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Evet sadece implant fiyatları , zirkonyumun tanesi de 3bin lira birde kemik tozu vs var onlarda 250-300 Euro Bandında ne kadar kullanacağız ona göre fiyat çıkıyormuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

    Eh normal, onların da sadece malzeme maliyetleri aslında, zaten 6bin lira altında zirkon yapan yerlerin çoğu zirkon diye iyi yapılmış geçici dişler takıyor

  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    Emin misiniz implantın diş etine yapışmadığına? Acaba işlemde bir hata olabilir mi? youtube daki videolardan anladığım kadarıyla implantın metal kısmı, diş eti seviyesinin biraz altına kalıyor ve dişin beyaz renkli üst parçası bu oyuk kısma oturtuluyor. Yani diş etiyle implant arasında boşluk kalması veya araraya yiyecek girmesi gibi bir durumun olmaması gerek.


    Başka var mı buna benzer şikayet yaşayan?

  • mozzika kullanıcısına yanıt

    ben sana şunu söyleyim Allah dişi öyle yaratmış ki diş eti dişe yapışır dişten beslenir hocam implantta ise böyle bir durum implanta diş eti yapışssa bir çok sorun olmaz inan ama öyle değil yapışmıyor ne kadar iyi üst yapı iyi olsun araya gıdalar girer.

  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    2 kliniğe gittik dediğimiz gibi all on 6 yapalım dediler , bu işin normali 6 dır diyorlar . Biri duplo (6bin TL)diye bir marka kullanıyormuş diğeri osstem(8bin TL) kullanıyormuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç yabancı all on 4 e saydırmış bayağı iyi değil diye birde protezde önemli olan temizlik vs çok önemli mümkünse protezde diş eti olmasın sadece dişler olsun bazılarında görüyorum diş eti görünümlü ağır protezler oluyor gerek yok sadece diş olan hafif protez olsun annen kadın yaşlıdır birde iyi bir şey yaptır eziyet olmasın. osstem orta implant biraz paraya kıy temiz markaları yaptır.osstem dersen sana illa sana dağıtıcısının bilgilerini vereyim bilgi al fiyat al.osstem megagen medentika dağıtılarını iyi biliyorum.ahbap olduk.megagen satan arkadaş abi kadınlarda menapoz sonra kemik erimesi bela oluyor dedi mümkünse tansiyon şeker kalp yoksa annene kelle paça yedireceksin düzenli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 22 Aralık 2023; 11:19:3 >
  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    Ben özellikle megagen anyridge istedim doktor sövdü illallah ettim dedi parçaları uyumsuz ara parçaları Güney Kore diye satıyorlar ama burada üretiliyorlar vs vs bu ton sövdü . Bütçe işi birazda iyi implant istersen 20 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor 3-25 bin arası bizde implant var fiyat performans olarak osstemi öneririm 8bin dedi gerçi sonra total ücretten biraz düştü .

    6 osstem implant + 2 sinüs lifting +kemik tozu PRF+ 14 kaplama diş =110 bin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.