Şimdi Ara

IMF den borç isteyen ülkeler ahmaktır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koskoca AB birliğine üyeydiniz dünya deviydiniz. Ne oldu IMF den borç istediniz.Bu borç isteyen ülkeleri yönetenlerde zeka yok zeka.

    Olum o kadar nufüsünuz var dayasanıza vergiyi, zammı vatandaşlarınıza.Ezik gibi ne borç dileniyorsunuz IMF den.

    Gördük işte dünya devlerini bir Korona oldu diye ekonominiz çöktü. Çıktı yalanları ortaya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 1 Nisan 2020; 6:23:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ezik değiller, IMF ye bağlı köle devletler.
    Bu ara farkettiyseniz herkes yeni düzenden bahsediyor herkes. IMF ve FED şuanki düzenin lokomotifleri ve onlara bağlı 83 köle devlet var. Bu para basma ve şuanki sistemin savunucusu IMF den yardım almak hiç birşeyi kurtarmayacak hatta daha da hızlandıracak. Doların çöküşü ile sistem tekrar altına dönüyor gibi görünüyor. Forumda bunun konusunu, Türk gençleri Atatürk gençliği olarak neye nasıl hazırlanmalı vaziyet almalıyız ana konulu fikir jimnastiği yapabileceğimiz bir konu açma fikrim var ancak yeteri kadar doneye sahip değiliz öbür türlü komplo teorilerinden farklı olmaz ve bunu da istemeyiz.
  • Ona bakarsak Türkiye'de bir vatandaş telefon için bile kredi çekiyor veya motosiklet için bile. Hatta ev eşyası için evkur'dan kredi hesabı açıyor üstelik enflasyonun 2 katından fazla oranla

    Niçin? İnsanlar para biriktirmek için sıkıntıya girmek istemiyor. Yani telefon için her ay 0.5 Gr altın biriktirmek istemiyor bunun yerine telefonu olup her ay 0.7 Gr altın ödemeyi tercih ediyor

    Ülkelerde benzer şekilde davranıyor birikim yaratmak için vergiyi dayayıp vatandaşı sıkmak yerine enflasyonun altında faizle para bulabiliyor IMF ile. IMF'ye hakim güçte sistemin devam etmesi için böyle davranıyor ( IMF devletlere dolar veriyor böylece doların gücü devam ediyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 1 Nisan 2020; 5:58:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.