Şimdi Ara

İllaki bilen vardır bu kitabı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi roman vardı yabancı, 2 yıl önce bitirmeye 50 sayfa kala kaybetmiştim, yabancı roman, içeriğini okuduğum ve hatırladığım kadarıyla anlatacağım, yardımcı olursanız sevinirim..

    Roman da iki kardeşin doğu asya(muhtemelen çindi) tarafında çıkan deprem den sonra ailesini kaybetmesini ve ondan sonraki yaşamını anlatıyor, bi erkek birde kız kardeş var, erkek olan kaçak işlerle londra ya gidiyor ve illegal işlerle uğraşıyor ( sahil kıyısında bir şey topluyorlardı ama ne olduğunu unuttum) kız olan ise okuyup İngiltere ye özel öğretmenlik yapmaya geliyor, sonra erkek olan sahil kıyısında birşeyler toplarken büyük bi kasırga çıkıyor ve bunların bütün ekibi denizde boğuluyor buda canını zor kurtarıyor, haberlerde orda bulunan herkesin olduğu yazıyor, sonra orda tesadüfen bi londra lı kadın ile tanışıyor ve onun evinde kalıyor, ingilizce yi söküyor felan, sonra bunun kız kardeşi bunun yaşadığını öğrenip londra ya geliyor(bahsettiğim yer küçük bi kasaba) bunu buluyor felan, böyle bir şeydi, ayrıca romanda iki ayrı anlayım var, nasıl söylenir bilmiyorum, bi kısım da adamdan bahsedirken sonra ki kısımda kız dan bahsediyor, anlamışsınızdır, bir de kitapta 2005 yılından bahsediyor, yardımcı olursanız sevinirim, aklımda ukte olarak kaldı, bitirmeyi çok isterim. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Konudan bağımsız bir tavsiye vereyim, her okuduğunuz kitabı yazın arkadaşlar. Yoksa, okuduğunuz bir kitabın adını kaybetmek çok kötü bir duygudur. Tekrar bulmak da zordur.

  • Kitapların ismini not alacağınız bir blog kurmanızı tavsiye ederim.

  • Okuduğunuz kitabı atmamanızı tavsiye ederim ben de (:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 kitapta sorun illaki okumuş biri vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusernfn -- 17 Temmuz 2021; 8:22:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.