Şimdi Ara

İlk Sahibinden 2006 Hyundai Getz 1.5 VGT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracın ilk sahibiyim, daha büyük bir araç alacağım için aracımı satıyorum. Bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırdım, 4 lastiği yeni diğer detayları aşağıdaki linkte detaylı resimlerini bulabilirsiniz. Forumdan alacak arkadaşlar için son bir pazarlık payım olacak .

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-temiz-getz-dizel-185910160/detay/
     İlk Sahibinden 2006 Hyundai Getz 1.5 VGT







  • Aracınız temiz fakat fiyat biraz fazla gibi.

    10 gün önce kartaltepe hyundai erk plazada 2006 model,siyah,98.000 km de,servis bakımlı,yeni lastikli ve çelik jantlı,sağ ön çamurluk ve arka bagaj kapağı ezik hyundai 17.500 e kuzenime satıldı.Servis 500 tl karşılığında çamurluk ve bagajı boyayıp teslim edelim dedi kuzende kabul etti ve aldı.Yani 18.000 e mal etti aracı.
  • Dediğiniz araçla 40000 km fark var birde aracım dizel ve ilk sahibiyim. sahibinden ve forumdaki başlıklara baktığımda daha yüksek fiyatlar görüyorum nasip kısmet. Güle güle kullanın aracınızı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elest kullanıcısına yanıt
    dizel araca göre km çok düşük. bakımları falan durumu nasıl hocam. km orjinal midir?
    sol sürücü kapısı ile tampon neden değişti? boya ile kurtarmayacak büyüklükte mi kazası oldu?
    hyundai getz almayı düşünüyorum. ancak fiyat biraz pahalı geldi.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Bakımları yetkili serviste yapıldı servis forumları duruyor zaten, km tabiiki orijinal. Kapı değişimi ve tampon başka araçların çarpması sonucu değişti. Kapı değişimini yapıldığı kazanın fotoğrafları var zaten elimde yetkili servis ve kaskodan olunca aksi maalesef olmuyor. Fiyat göreceli tabii ama dizel araç ve kilometre ortada 110 binde araçlara sahibindende istedikleri fiyatları gördükten sonra bana normal hatta düşük geliyor açıkçası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.