Şimdi Ara

İlk defa kredi kartı almak, alamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 99 dogumluyum 31.12.2018 de sgk girişim var, halen aktif şekilde sgk'lı bir işte çalışıyorum, kredi kartı almak istedim. Vakıfbank, akbank, garanti, İNG, Denizbank bunları denedım vermediler. Garanti de ki arkadaş siciliniz 0 görünüyor dedi daha önce hiçbir banka ile çalışmadım şimdi çalışmak istiyorum borcum yok sicilim temiz sgk lı işim var niye alamıyorum anlamıyorum.
    Sadece ing bank da bi hesabım var ona yeri geldi 40 50 bin tl paralar yatırdım orası verir diye ümitliydim orası da vermedi. Açıktan üniversite okuyorum iş bankası üniversiteli göründüğümden dolayı üniversite kartı için başvuru aldı ordan sonuç beklıyorum şimdi o da olmazsa enpara'ya başvurucam ama niye vermıyorlar, sicilim 0 da bi yerden başlamak lazım nasıl başlıycam.

    Kredi kartı alma sebebim yarın bi gün nakit lazım olur olmaz yanım da bulunsun, babamın atölyesin de çalışıyorum maaşı elden alıyorum gecenler de arabam bozuldu nakitim yoktu babamdan borç aldım bu yaşta da babadan borç almak koyuyor biraz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.







  • Bloke teminatlı kredi kartı almanız lazım, hali hazırda ING bankası bu hizmeti sunmakta ordan gerekli işlemleri halledebilirisiniz, belli miktar nakit para teminatı sunarak kredi kartı alıyorsunuz ardından 6 ay sonra paranızı hesaptan geri çekiyorsunuz.
  • Kimliğim sistem de görünmüyormuş galiba sıkıntı bundan, ing bank canlı destekten gelirinizi güncelleyin dedi ve bordro şart değilmiş e devletten 4a hizmet dökümlerini çıkarttım yarın şubeye gidicem umarım çözerim. İyi ki bu yaşta başlıyorum böyle bişeye 25 30 yaşında para ihtiyaç olsa böyle kim uğraşacaktı o yaşta.
  • pikkup P kullanıcısına yanıt
    ING nasıl tutum sergiler ben bilemedim kendilerine zamanında toplamı 30 BİN TL'yi aşan paralar yatırdım o vakit yaşım 18 di, genede banamısın demediler, siz gidip kimliğinizi ve 4A sicilinizi verin eğer red verirlerse bilin ki sistemleri iyi çalışmıyor. Benim zamanımda otonom bir kredi kartı sistemleri yoktu şubeden başvuruda bulunuyorduk başvuran kadın eksik birşey girmişse direk red oluyordu böyle değişik anlam veremediğim bir sistemdi.
  • Kuveyt türk 1.100 tl yatırıyorsun 1.000 tl limitli kart veriyor düzenli öde puanı yükselt sonra normal kk al. aynı gün veriyor kredi kartını
  • Yarın gidicem bakalım büyük ihtimal red olucak ama red olucaksa hesabımı kapatın dicem, en para dan hesap açıp biraz para giriş çıkışı yapıp oradan denicem birde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikkup

    Yarın gidicem bakalım büyük ihtimal red olucak ama red olucaksa hesabımı kapatın dicem, en para dan hesap açıp biraz para giriş çıkışı yapıp oradan denicem birde.
    kuveyt türk denediniz mi
  • sürekli başvuru yapıp red yemekte kredi puanınızın düşmesine sebep oluyormuş. Bende garantiden almaya çalıştım, 5 yıl boyunca garantinin paracard ını kullanmama ve 4a hizmet dökümünü vermeme rağmen vermediler. Sonra internetten axees in kredi kartı formunu doldurdum. telefonla aradılar 11 bin liralık kredi kartı verdiler. Şuana kadar akbankı hiç kullanmama rağmen. (SGK da Maaşım 3500 tl).
  • En son bidaha red edilince başvurmadım artık :)
  • Enpara red verdi bana biraz zor kabul veriyor enpara. Uni ogrencisiyim ben sgk girisim.hic olmadi su kartta 1300tl limitim.var üni öğrencisiyim.

    https://www.maximumgenc.com.tr/
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Üniversite öğrencilerine tanımlanan en yüksek limit 1300₺dir. Bu yüzden hiçbir banka şuan da sana kredi kartı vermez. Maximum Genç kartının limitini düşürüp 1-2 hafta sonra başvuru yaparsan kabul ederler.
  • Durmadan karta basvurma puanin duser. Vede bunlarin disinsa findeksten puanin kac ona bi bak. Boyle sistmde tabiki kart cikmaz swna
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Enpara red verdikten sonra iş bankasina basvurdum zaten oda ilk 650 verdi 2aya artirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Mart 2020; 11:11:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikkup

    En son bidaha red edilince başvurmadım artık :)
    Blokeli kredi kartı alırsanız puan oluşur ve yükselir. Kuveyt türk 1.100 tl yatırıyorsunuz o hesapta kalıyor ve size aynı anda kredi kartı veriliyor 1.000 tl limitli. Ben aldım 9 aydır düzenli yatırıyorum 1.100 tl hesapta halen.
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    üniversite öğrencisiyim 3000 limitim var. herhangi bir sgk girişim felanda yok.

    üstelik geçen ay tebden 3 bin kredi çektim.
  • 3000 limitli kartlarınızın hepsi öğrenciler için olan kredi kartı mı?
    Eğer öyle değilse bankaların insiyatifine göre 10000 bile olabilir toplam limitiniz.
    Ama hepsi öğrenci kredi kartıysa en başta toplam limitiniz 1300₺ olmalı daha sonra otomatik limit artışıyla zamanla 3000 olabilir.
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    evet hepsi öğrenci kartı.
  • ilk kart maalesef çok zor. 10 bin ty yurt dışı maaşla uzun zaman kredi kartı red yedim.Sebebi sadece skorun 0 olması. Yani banka işlemlerinde hiç gözükmemen.Arakadaşın alamama sebebide aynen bu 0 skor.
    Aşılması sadece ön ödemeli kredi kartı ile olur. Sonrada ufaktam kredi alıp ödemek ve skorunu yükseltmek
    sistem böyle işliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.